Background adbanner
calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK 1. JUL 2024. GODINE! U EMISIJI DEJANA DRAGOJEVIĆA saznajte sve o AUTORSKIM PRAVIMA “Jednom sam muvala dečka, i mislim da je to bila velika greška!” Djana Smajo ekskluzivno u emisiji “ChitChat sa Nemanjom Kovačevićem” “VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo! “LUKAS PRAVI KONCERT NA MARAKANI! MARAKANA, BATO! Meni je želja da napunim ARENU pa da UMREM” Đovani Bajramović “SLUŠAM PESMU I PLAČEM” Srceparajuće oglašavanje Mirze Selimovića nakon smrti majke, ne može da dođe sebi od bola “NATAŠA BEKVALAC MI JE KAO DRUGA MAJKA! Verovala je u mene” Djana Smajo otkrila: “Njene ćerke vole moje pesme” STRUČNJAK ZA DUGOVEČNOST OTKRIVA ŠOK INFORMACIJU: „Ako želite da živite duže, posle 50. godine pijte ovaj vitamin“ “UHVATILA GA JE SEKTA I GOTOVO” Stravična ispovest oca vehabije koji je juče ranio žandarma: Evo šta je radio! DJANA SMAJO: “Nisam u vezi sa Tomom! Snimili smo duet, radujem se tom projektu!” “MISLILA SAM DA ĆE SVE BITI OKEJ” Stanija Dobrojević na ivici suza o spontanom pobačaju, ne može više da ćuti o Asminu! OVO JE DIJETA BIJONSE! Za 22 dana smršala 11 kilograma, ovo su njeni tajni trikovi! MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! MIONA I STANISLAV PRIZNALI SVE O DOGOVORU! Nisu znali da kamere snimaju, pa se izlanuli, sada je sve jasno! Evo koji im je bio plan “TEA TAIROVIĆ JE POČELA SA MNOM DA RADI C*GANSKE SVADBE!” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: “Sada je ona MEGA ZVEZDA!” VODITELJKA SMRŠALA 30 KILOGRAMA! Izbacila jednu stvar! Promenila život i dovela liniju do savršenstva “DŽEJ JE PLAKAO DOK SAM MU PEVAO!” Ekskluzivni intervju Đovanija Bajramovića: “Tea Tairović je sa mnom počela da radi c*ganske svadbe!”

U NOVOM PODKASTU “Sada i ovde” vlasnica škole bez ocena priča o borbi za život ćerke koja je rođena sa pola srca i koja ne čuje i ne govori

Objavio: RHT
31/05/2024 9:05 AM

Borba za ćerkin život

U novoj emisiji autorke i voditeljke Snežane Dakić, podkastu “Sada i ovde”, ugostila je mr Irenu Orlović.

foto: hypetv

“Ocene će u budućnosti biti proglašene emocionalnim zlostavljanjem”, kaže za podkast “Sada i ovde” na Hype televiziji mr Irena Orlović, psihosocijalna savetnica i psihoterapeut, vlasnica škole bez ocena i stručnjak za razvojne faze mozga.

Borba za ćerkin život!

U iskrenom razgovoru sa Snežanom Dakić otkriva kako je izgledala borba za život ćerke koja je rođena sa pola srca i koja ne čuje i ne govori. Gledaoce će dirnuti priča o tome kako je uskladila porodični život sa još dvoje dece i smogla snage da i pored svega izgradi karijeru privatnog izdavača. Otvori školu po meri i učenika i nastavnika, izgubi 35 kilograma i sačuva skladan brak.

foto: hypetv

Šta zamera školskom sistemu, zašto muškarci beže od bolnih situacija. Kako razumeti adolescente i zašto je u nama tako snažan tzv “reptilski mozak”. Sve to i još mnogo zanimljivih tema i odgovora saznajte u novoj emisiji. Kao što ste već navikli, premijerno svake subote u terminu od 15 časova na Hype televiziji i na našem you tube kanalu. U subotu 1. juna, mr Irena Orlović.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner