Background adbanner
calendar

Utorak 21. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ HITNO NAPUSTIO BELU KUĆU?! I to nakon suočavanja Aneli i Asmina! POHOD NA KUP TROFEJ! Crvena Zvezda i Vojvodina večeras od 20.15 časova KAZNE ZA KRŠENJE KUĆNOG REDA DO 50.000 DINARA! Za slavlja u stanu važe sledeća pravila PUKAO AKVARIJUM! SVE POZNATE CICE NA SLAVLJU! Lepota na sve strane! Proslava za pamćenje (FOTO) VELIKI GUBITAK! ZAVIJENA U CRNO! Pevačica u suzama:”Kada izgubite oba roditelja shvatite šta su vam značili” PRVI SUSRET ANELI I ASMINA! Muk u Beloj kući! Nastao opšti haos, šok! GUŠI SE U SUZAMA! Ne može da dođe sebi! Rijaliti učesnica se slomila ALEKS NIKOLIĆ SVIMA ZAPUŠILA USTA:”Moj mir”! Bivša rijaliti učesnica poslala snažnu poruku VAŽNO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST! PREDSEDNIK DOŠAO U AMERIKU! Vučić u četvrtak na Generalnoj skupštini UN: “Naša trobojka će se ponosno vijoriti u Njujorku” ŠOK! MC OPLELA PO ANITI:”Ona nije psihički jaka”Aleks se dotakla i Matore: “Vozila sam te, šta je sporno” FILIP CAR VAN SEBE,NE VERUJE SVOJIM OČIMA! Sve šokirao objavom, pogled ledi krv u žilama! (FOTO) “JA NE DOLAZIM ANELI NA NOGE! ONA DOLAZI NA MOJE, KAO PUDLICA!”Asmin Durdžić NIKAD BRUTALNIJI pred suočavanje sa Aneli BRUTALNO! BEZ DLAKE NA JEZIKU u“D-CAST-U” SVE O ODNOSU SA MATOROM! Bivša rijaliti učesnica sve iznenadila “SAMO JE BRAT MOGAO DA ME ODGOVORI OD SUOČAVANJA SA ANELI!” Asmin Durdžić u ekskluzivnom gostovanju na HYPE TELEVIZIJI sat vremena pred suočavanje sa Aneli STANIJA JE NAPUSTILA SRBIJU! EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Pred suočavanje Aneli i Asmina! A evo kako je reagovala kada je ČULA da Dudžić ide u Šimanovce

ELEKTRA ELIT RAZVELA ČOVEKA U EMISIJI! PUŠTEN CEO SNIMAK RAZGOVORA! Njegova žena URLALA u slušalicu! Šok poziv pred kamerama (VIDEO)

Objavio: RHT
07/04/2024 5:11 PM

ELEKTRA RAZVELA ČOVEKA U EMISIJI!

U novom izdanju emisije ShowBliz, autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje svake subote u 19h na youtube kanalu Hypetv i u 12h, na programu televizije Hype, novinarke Arsić ugostile su Elektru Elit.

Foto: HypeTV

Svedočićete najskandaloznijem gostovanju ikada, a Elektra i bliznakinje su pomerile sve granice show programa!

Foto: HypeTV

Elektra je prvi put u emisiji govorila o smrti svog oca, koji je preminuo pre 4 godine od posledica infarkta.

Potom je ekskluzivno govorila o svojoj majci.

Elektra Elit
Foto: HypeTV

– Naravno da joj nije svejedno što joj je sin postao transrodna žena, ali mi ne pricamo o tome na taj nacin. Ona sve zna, sta radim i cime se bavim i koliko zarađujem.

RUBRIKA “BLIZAZOV”

Kako su naše bliznakinje odlučile da izbace rubriku “YT kanaljenje” i na taj način učestvuju u borbi protiv sajber nasilja, imaćete priliku da vidite novu rubriku, koja će vas nasmejati do suza.

ELEKTRA RAZVELA ČOVEKA U EMISIJI

Naime u Blizazovu, Elektra je dobila zadatak da pozove poslednji broj u telefonu i osobu pozove kod sebe kuci na “film i bleju”.

Foto:HypeTV

Međutim izazov se izjalovio, pa se pred kamerama odigrala prava drama kada se umesto taksiste javila njegova supruga.

ELEKTRA RAZVELA ČOVEKA U EMISIJI

Foto: HypeTV

Ispod ovog teksta pogledajte šta se tačno dogodilo i ne zaboravite da u komentaru ostavite Vas utisak.

HypeTV/N.A./M.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner