Background adbanner
calendar

Sreda 15. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PORODILA SE DANIJELA KARIĆ! Na svet donela četvrto dete SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Svi se urotili protiv Miljane Kulić, pa joj udarili na najbolniju tačku, na sina i Zolu! ZEMLJOTRES POGODIO KOSOVO I METOHIJU!Potres se najviše osetio u jednoj od najvećih srpskih svetinja PEVAČICA GRCALA U SUZAMA: Jelena Vučković se slomila „GOVORILA SAM U SEBI DA NEMAM RODITELJE“ A onda se dotakla i VATERPOLISTE! STANIJA I SANDRA AFRIKA OČI U OČI NAKON ŽESTOKE SVAĐE: Pljuštale uvrede, a sada ŠOK SUOČAVANJE UŽIVO! MATORA ĆE DOŽIVETI POMRAČENJE, NI NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Njen brat će se suočiti sa Anitinom majkom TAJNO, očekuje se HAOS DEJAN DRAGOJEVIĆ PROVOCIRA: “Naša devojka počinje 07.09.” Evo šta je još poručio! (FOTO) ANABELA BEZ ŠMINKE! Nakon skandaloznog hapšenja Marka Miljkovića, snimljena sa unukom Mijom “KO PRE DEVOJCI, NJEGOVA JE” Saša Mirković poslao jasnu poruku, Mitrović ne može da se izbori sa porazom! ASMIN DURDŽIĆ NA HYPE TELEVIZIJI! Stigao u besnoj mašini! Uhvaćen pred snimanje ekskluzivne emisije VRELO! VAGE VOLE S*KSI KOSTIME, device da su PODREĐENE, a škorpije GRUBO! Da li se pronalazite? BOJANA UPUTILA ŠOK PRETNJE ANĐELINOJ PORODICI: Uništiće ih iznošenjem mračnih i prljavih TAJNI, muk u rijalitiju! FILIP CAR DOBIO NOVU PRIJAVU! Hitno sankcionisan, a evo o čemu se zapravo radi BABA DVA UNUKA PROSLAVLJA ROĐENJE TREĆEG! Cecino skromno veselje u farmerkama i papučama u krugu porodice UHVAĆENI NA DELU?! Ekskluzivno! Supruga UDVARAČA Tamare Bojanić PREKINULA intervju?! (VIDEO) “MARKO JE OLOŠ I PIJANICA” Komšije RASKRINKALE Miljkovićevo PRAVO LICE, iznele šokantne detalje: “Samo smo čekali…”

ASMIN DURDŽIĆ ZA HYPE BRUTALNO O ELEKTRI ELIT! Otkrio šok stvari: “Ona ne zna zašto se Stanija nije ostvarila kao majka”

Objavio: RHT
25/03/2024 3:56 PM

Asmin Durdžić za Hype brutalno o Elektri Elit!

Photo: Ata images, Printscreen Instagram, Hype ilustracija

Povodom ljubavnog višeugla, Stanije Dobrojević, Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, za Hype se nedavno oglasila i pevačica Elektra Elit, koja je dala svoj sud o ovim zamršenim odnosima.

– Iskreno mislim da se Asmin stoički bori za Staniju. Sad da ne pričamo o njegovoj bivšoj partnerki ili bivšem partneru od Stanije, ali mislim da radi pravilnu stvar. I ako voli, treba da se bori. Smatram da se Stanija sa njim iz ljubavi, a ne iz koristi – istakla je Elektra ekskluzivno za Hype, a sada se takođe za naš portal oglasi i jedan od glavnih aktera priče, Asmin Durdžić.

Photo: Printscreen Instagram, Hype TV, Hype ilustracija, Asmin Durdžić za Hype brutalno o Elektri Elit!

Asmin je sada istakao svoje mišljenje o njoj, ali i dodao šta joj je najviše zamerio, zbog čega ju je javno par puta isprozivao.

-Pa o Elektri Elit nisam imao neko mišljenje, pošto je izgovorila jednu lošu reč. Da nam je bitnije da imamo psa, a ne dete. Ona ne zna istinu zbog čega još Stanija nije imala dete. To sam joj zamerio, ali sada kada sam video šta je za vas izjavila, okej sa moje strane, imam korektno mišljenje o njoj i tako su mi Marko Marković i ona lep i sladak par. Nadam se da će ona uskoro da rodi malog Markića, jednog sina. I želim im sve najbolje u njihovoj ljubavi i vezi – istakao je Durdžić za Hype ekskluzivno.

Elektra o Aneli

Podsetimo, Elektra je prekomentarisala i učešće Aneli Ahmić u rijalitiju, te je nije štedela:

– Za Aneli, ovo je top što je ušla u rijaliti. Jer ovo je njena prva životna prilika da se pokaže ko je i šta je, te da napravi to svoje ime, za kojim je patila sve ove godine koje nije napravila. Znači, ovo će za nju da bude jedna velika odskočna daska. Pretpostavljam da je zbog toga isto i ušla – dodala je ona za Hype.

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner