Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRESE SE CRNA GORA! Vučić: Za nas sloboda nema cenu, za nas je sloboda najveća cena koju štitimo i branimo! (VIDEO) BEOGRAĐANI U STRAHU: Ako prepoznajete ovog muškarca, odmah pozovite policiju! EKSKLUZIVNO! Milica Pavlović o TAJNIM projektima sa Karleušom?! (VIDEO) Vučić se u Kotoru obratio novinarima: Ovaj što je meni pretio, svaki dan je činio najteža krivična dela! Kosta K. “baca rime” i repuje! KAŽU DA SPREMA ALBUM, policajcima koji ga čuvaju?! Koristite ovaj PIN? Odmah ga promenite, hakeri će vas začas opljačkati! Veleobrt! Piksi mu oprostio i pozvao ga u reprezentaciju HAOS NE PRESTAJE! Nikolina Pišek nije uspela da uđe u stan na Vračaru?! Miša Grof poručio: “Spremio sam doček” DEČJA IGRAČKA POVUČENA IZ PRODAJE: Povlači se proizvod robne marke Pepco! “SRAMOTA ME JE ŠTO SAM TO URADIO”: Novak Đoković otkrio zašto mrzi sebe ŠOK POTEZ! Bejbi Lazanja ODBIO 50.000 EVRA od države Hrvatske! Razlog će vas dodatno oduševiti! PROMOTERI REZOLUCIJE O GENOCIDU PALI U OČAJ: Vučić je razbio SVE NAŠE LAŽI (FOTO) SAOPŠTENA ODLUKA! Bejbi Lazanja dobija novčanu nagradu od vlade Hrvatske za drugo mesto na Eurosongu! A svota je… MUK U BANJSKOM POLJU! Komšija o smrti majke ubice Danke Ilić: Do poslednjeg dana ponavljala je samo jednu stvar ŠOK POTEZ PEVAČA! Evo šta je uradio i kako je upao na ŽURKU i sve ostavio bez teksta! JOKSIMOVIĆI PRUŽILI PODRŠKU KARLEUŠI! Pevačica otkrila sve detalje!

UBIJENA JE NA DANAŠNJI DAN: Sećanje na Kseniju Pajčin, 14 godina nakon njene smrti!

Objavio: RHT
16/03/2024 9:09 AM

Sećanje na Kseniju Pajčin, 14 godina nakon njene smrti!

sećanje na Kseniju Pajčin
Foto: Printscreen

Tačno pre 14 godina, 16. marta 2010. godine, javnost je potresla vest o tragičnoj smrti pevačice Ksenije Pajčin u njenom stanu u Beogradu.

Kseniji je život okončao njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, nakon čega je izvršio samoubistvo. Karijeru je započela kao vokal grupe “Dak” i kasnije je gradila uspešnu solističku karijeru.

Kako je sve počelo i kako se završilo

Pored muzike, Ksenija je bila poznata i kao dens igračica, a prvi put je stekla javnu pažnju pojavivši se u spotu pevačice Dragane Mirković za pesmu “Opojni su zumbuli”. Njena lepota i atraktivni izgled privlačili su pažnju, dok se u to vreme šuškalo da je bila ljubimica beogradskog podzemlja.

Na vrhuncu popularnosti, Ksenija je započela romansu sa Filipom Kapisodom, deset godina mlađim od nje. Njihova veza bila je predmet interesovanja javnosti, a na početku je sve blistalo od sreće.

Foto: ATAImages

Međutim, sudbina je imala drugačije planove. Dve godine kasnije, sve se završilo tragično. Iako su ih prijatelji viđali kako se vole, bili su svedoci i svađa i ljubomore koja je prerastala u patologiju. Ksenija je tada izjavila: “Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam.”

Kobnog 16. marta 2010. godine, vest o Ksenijinoj smrti kao bomba je odjeknula. Pronađena je mrtva u svom stanu, dok je pored nje ležalo telo Filipa Kapisode.

“Sve se dogodilo oko 17 časova. Komšija je čuo vrisku iz Ksenijinog stana, a pas je neobično lajao. Pozvonio je na vrata, ali mu niko nije otvarao. Pozvao je Ksenijinu majku koja je zatekla strašan prizor”, ispričala je anonimna komšinica za medije.

Iako je prošlo 14 godina od te tragične noći, sećanje na Kseniju Pajčin i dalje živi kroz njenu muziku i trag koji je ostavila na estradi.

hypetv.rs/V.Z.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner