Background adbanner
calendar

Utorak 14. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HYPETV PROGRAM ZA sredu 15. maj 2024! Ekskluzivno u emisiji “Pretres”, pevačica Jelena Vučković! “SMEŠNA JE PRIČA DA ME GLEDA KAO OCA” Ćazim Osmani nije mogao više da ćuti o Teodori Džehverović, evo u kakvom su odnosu bili ĐEDOVIĆ SE UNEO GOCI DŽEHVEROVIĆ U FACU I SKOČIO NA NJU: Izneo skandalozne stvari o Teodori: “Ćerku su ti zvali Ćazimovka” ASMIN UCENIO AHMIĆKE! Aneli mora što pre OVO da uradi, snosiće debele posledice nakon što izađe iz rijalitija, ŠOKANTNO! CITY HYPE: Aca Lukas i Miroslav Ilić snimili spot za duetsku pesmu ‘Igraj’, pa najavili ulazak u rijaliti ‘Imanje’! Marko Miljković proveo noć u ‘Lazi Lazareviću’! PIJAN SA TERASE BACAO PUNE SAKSIJE?! Evo kakve probleme je ranije pravio Marko Miljković u alkoholisanom stanju! “POSTOJE SLIKE KAKO TEODORA SEDI ĆAZIMU U KRILU!” Đedović VAN SEBE nakon napada Goce Džehverović, Anita zanemela od šoka! ANĐELO RASKRINKAO TEODORINU NAJMRAČNIJU TAJNU: Džehva pobesnela, napravila haos u rijalitiju, leti perje, spomenut i Ćazim Osmani! TUGA! Gagi Đogani teška srca progovorio o zetu Marku Miljkoviću i njegovom privođenju! Pa spomenuo i Lunu ALEKSANDAR VUČIĆ SASTAJE SE SUTRA sa AMERIČKOM PODSEKRETARKOM ALEN! Sastanak zakazan za 10 časova Odlaže se sednica UN o Rezoluciji o Srebrenici! FRKA ZBOG RIJALITIJA “IMANJE” – Saša Mirković javno uputio poziv Željku Mitroviću: “Ako ŽM hoće u rijaliti IMANJE otvorena su vrata da može da bude jedan od učesnika” HAOS NE PRESTAJE! Matora iznela nove detalje svog braka sa Anitom, pa spomenula poruke i prepiske SAŠA MIRKOVIĆ PORUČIO VLASNIKU Pink televizije: “Žekica da ne uznemirava više bivšu vlasnicu farme, jer je ovo porodično IMANJE Mirkovića, pa na nas neka udari” UPALJEN NARANDŽASTI METEOALARM! Očekuje nas pet dana OLUJNE KOŠAVE, udari do čak 100 km na čas! NEOČEKIVANI POTEZ! Prija odrešila kesu, pa uplatila novac u humanitarne svrhe! Evo o čemu je tačno reč

PROCURILA SKANDAL FOTOGRAFIJA! Žana i Matora se KRIŠOM VIĐALE? Ona BEZ ODEĆE, Jovana SNIMA SVE

Objavio: RHT
23/02/2024 8:00 PM

PROCURILO! SKANDAL FOTKA!

Aktuelna učesnica Žana Žugić, prvi put je ušla u rijaliti sa Jovanom Tomić Matorom. Iako je tada bilo priče da su njih dve bile više od prijatelja, ipak nijedna to nije potvrdila. Sada su Žana i Matora ponovo u rijalitiju zajedno, a Jovana je u procesu razvoda.

PROCURILA SKANDAL FOTOGRAFIJA!  Foto:InstagramJOvana Tomić Matora Žana Žugiž, Anita Tomić
 printscreen/ATA images

Foto:ATA images/Instagram printscreen/Procurila skandal fotografija

Podsetimo, Jovana Tomić Matora se venčala sa Anitom Stanojlović Tomić, a stupanju u istopolni brak je kumovao Marko Đedović.

Tata jako teško sve ovo podnosi. Nije mu dobro. Bio je u Hitnoj, dobio je visok pritisak. A ja? Ja ni ne žalim. Šta smo sve radili da se ne venčava. Rekli smo: “Nemoj se venčavati”, molili smo je. Do poslednjeg časa nije bilo šanse. Kad je vidim da plače, nije mi lako, ali sad kažem: “Plači” – rekla je Jovanina majka Ana za “Blic”.

PROCURILO! VARALA JE ANITU?

Anita je prevarila Matoru sa Matejom Car van rijalitija, a u rijalitiju je ostavila zbog Anđela Rankovića.

I dok svi misle da je Anita kriva za raskol veze, po društvenim mrežama je krenula da se širi fotografija Matore i Žane.

Procurilo! Skandal fotografija
Foto:Instagram printscreen/Procurilo! Skandal fotografija

Interesantno je da Žana ima plavu kosu kao i sada, što ukazuje, sudeći po komentarima fanova, da je skorašnja slika u pitanju.

Matora slika, a Žana sedi u krilu nepoznatog muškarca.

Kako će Anita reagovati kada vidi ovu sliku, ostaje nam da saznamo…

2413
ANKETA! KOME VERUJETE? SITI AHMIĆ ILI ASMINU DURDŽIĆU? GLASAJTE!!!

Kome verujete u aktuelnom medijskom ratu?

Siti Ahmić, sestri Aneli Ahmić ili Asminu Durdžiću?

Asmin tvrdi da je Sita sa njim na eksplicitnom snimku koji je objavljen. Dok je Sita tvrdila da je tužila Asmina i da je on “bolesnik”.

Na snimku koji je objavljen je Asmin sa nepoznatom devojkom, za koju Asmin tvrdi da se nalazi Anelina sestra, Sita.

Podsetimo, u rijalitiju je Aneli tvrdila da ju je prevario suprug, Asmin, i to sa Stanijom Dobrojević. Da bi se ispostavilo da oni nisu venčani kako kaže hodža Mehmedalija Karamujić, koji se navodi kao ličnost koja ih je venčala. Sita ipak tvrdi da je venčanja bilo.

Anketa

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hype.tv/M.A.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner