Background adbanner
calendar

Petak 10. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANIJU UMALO ŠOK DA STREFI?! Asminov potez je potpuno poremetio ANELI PROGOVORILA O SVOJIM STRAHOVIMA! Pa spomenula i Janjuša: “Jako se plašim” EKSKLUZIVNO oglašavanje: “Ne dam da mi GAY LOBBY upravlja kućom!” Toni Bijelić progovorio “Nisam varao Draganu!” DNEVNI HOROSKOP ZA 10. maj! Device – jedan susret iz korena menja vašu ljubavnu priču! GLUMILI I PLAKALI! Otkriveni detalji sa snimanja poslednje epizode “Prijatelja”! FILIP CAR NE ŠTEDI! PUKAO 50.000 EVRA za besnu mašinu?! Vozi jedan od najskupljih automobila KARLEUŠA SE VRATILA NA INSTAGRAM! Svi čekaju njeno prvo oglašavanje nakon povratka! MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO IZGOVORILA SKANDALOZNE STVARI! Javno zapretila šta će uraditi na finalu rijalitija ako dođe! TRESLO SE TLO U SRBIJI! Zemljotres kod Novog Pazara KAČAVENDA URNISALA IVANA! On izneo sav prljav veš o njoj, a ona ga nazvala ovim pogrdnim imenom U celom svetu glavna tema su Vučić i Điping: Poseta Sija Srbiji s velikom pažnjom ispraćena u svim svetskim medijima! SANDRA AFRIKA KUPILA LUKSUZNI STAN U ELITNOM NASELJU! Svima popadale vilice kada su je videli u tesnim helankama “MA MORE MARŠ BRE” Marija Šerifović VAN SEBE zbog Evrovizije, hitno se oglasila, ključa od besa! ŠTA SE DESILO ALEKSANDRI NIKOLIĆ?! Isplivalo njeno šok izdanje, ne liči na sebe (FOTO) EVO KOJIH 10 ZEMALJA JE PROŠLO U FINALE EVROVIZIJE: Ovo je spisak druge večeri, ŠOK IZNENAĐENJA! OVO SU NOVA PRAVILA EVROVIZIJE! Srbija večeras neće moći da glasa, a evo kojih pet zemalja je DIREKTNO U FINALU

OTVORILA DUŠU! KSENIJA KNEŽEVIĆ PRVI PUT OTVORENO O DEČKU : “Zaboravim kada nam je godišnjica”!

Objavio: RHT
23/02/2024 7:00 PM

Ksenija Kneževič OTVORILA DUŠU

Ksenija Knežević , nekadašnja članica sastava Hurricane, gost je ovonedeljnog izdanja emisije “Chit Chat sa Nemanjom” koja se emituje na programu Hype televizije, nedelja 16 časova. Ona je po prvi put pred kamerama otvoreno razgovarala o svom dečku sa kojim je već osam godina u vezi :

OTVORILA DUŠU
Foto/Hypetv/OTVORILA DUŠU
  • On mi je bio najbolji drug, mi se ceo život poznajemo, sa istim društvom smo se družili i tako je ljubav i planula. Mi smo jedan potpuno opušten par , mi i zaboravimo kada nam je godišnjica.
  • Smatram da je čar uspeha naše veze u tome što se mi ne mešamo jedno drugom u posao. On mene ne prati na nastupe, ne gleda intervjuee koje dajem, potpuno je neopterećen. Ali u svakom momentu ja imam njegovu podršku -završava Ksenija

Kako i sama kaže kada je njena karijera u pitanju, malo je pasivna po tom pitanju i trebao joj je odmor da bi se neke kockice poklopile :

  • Kod mene je konstantna borba da li ću ili neću, jednostavno od mene se uvek nešto očekivalo. Od malena sam nekako forsirana da budem tu gde jesam, i mislim da vučem male traumice. Jer je stalno bilo “Ajde Ksenija, ajde”. Toliko sam čekala samo da se opustim da niko ne može da kaže niti super si, niti propala si. Jednostavno ništa- završava Ksenija

Ksenija je otvoreno pričala o unutrašnjim borbama koje vodi, kako reaguje na negativne komentare na koje je nailazila.

Da li joj je to što je ćerka poznatog pevača pomoglo ili odmoglo saznajte u nedelju samo na Hype televiziji.

Celu emisiju možete pogledati premijerno u nedelju u 16 časova samo na Hype televiziji. A zatim u 17 časova na našem zvaničnom youtube kanalu.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner