Background adbanner
calendar

Utorak 21. Maj, 2023

BRANKA SOVRLIĆ nakon medijske ilegale poručila: JA SAM UNIKAT!

Objavio: RHT
20/02/2024 3:50 PM

BRANKA SOVRLIĆ nakon medijske ilegale

Dolazak Branke Sovrlić na koncert Dragane Mirković u Štark Areni sve je iznanadio!

Branka Sovrlić foto:hypetv.rs

Moramo priznati, Branka izgleda sjajno i u sedmoj deceniji, te smo je upitali kako je sve ove godine uspela da bude omiljena medju kolegama:

-Pa eto, biti normalan i ne zatvoriti vrata nikada iza sebe! Ja sam se uvek trudila da radim maksimalno, pogotovo kad sam negde nastupala. Ne brojim nikada pesme, važno je biti tačan i na vreme a ja sam dete vojnog lica pa sam zaista vaspitana kako treba. Tako da se kod mene ne može desiti kašnjenje ili bilo šta drugo.-bila je iskrena Branka.

BRANKA SOVRLIĆ nakon medijske ilegale

Na pitanje, da li su pojedine koleginice pokušale da joj stanu na put, tokom njene dugogodišnje karijere Branka je odgovorila:

-Pa nisu, zašto bi? Mi se svi trudimo i borimo, svako radi onako kako misli da je dobro. Ja mislim da sam ja unikat, da sam malo drugačija! U startu sam uvek imala malo progresivnije pesme, evo i sad sam snimila jednu koja nosi naziv ”Željo moja”.

O odlikovanju koje je dobila Zorica Brunclik!

Istaknuta folk diva Zorica Brunclik nedavno je od predsednika Aleksandra Vučića dobila orden za doprinos u muzici. A mi smo Branku upitali da li bi ona volela da dobije jedno takvo priznanje:

-Svi vole da dobiju neke nagrade, bilo kakve a orden je već velika zasluga. Zorica je ovo priznanje svakako zaslužila! -Bila je iskrena Branka.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/V.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner