Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK – Milica Pavlović POKRADENA?! Ova pevačica joj UKRALA pesmu?! (VIDEO) “Ša voli mene, Miona nas je RAZDVOJILA?!” Ekskluzivno! ŠOK tvrdnje Vivien Kurtović! (VIDEO) HAOS NA PARKINGU ISPRED NOĆNOG KLUBA! Sergej Pajić i Zera pijani nakon provoda/HYPE PAPARAZZO TRESE SE CRNA GORA! Vučić: Za nas sloboda nema cenu, za nas je sloboda najveća cena koju štitimo i branimo! (VIDEO) BEOGRAĐANI U STRAHU: Ako prepoznajete ovog muškarca, odmah pozovite policiju! EKSKLUZIVNO! Milica Pavlović o TAJNIM projektima sa Karleušom?! (VIDEO) Vučić se u Kotoru obratio novinarima: Ovaj što je meni pretio, svaki dan je činio najteža krivična dela! Kosta K. “baca rime” i repuje! KAŽU DA SPREMA ALBUM, policajcima koji ga čuvaju?! Koristite ovaj PIN? Odmah ga promenite, hakeri će vas začas opljačkati! Veleobrt! Piksi mu oprostio i pozvao ga u reprezentaciju HAOS NE PRESTAJE! Nikolina Pišek nije uspela da uđe u stan na Vračaru?! Miša Grof poručio: “Spremio sam doček” DEČJA IGRAČKA POVUČENA IZ PRODAJE: Povlači se proizvod robne marke Pepco! “SRAMOTA ME JE ŠTO SAM TO URADIO”: Novak Đoković otkrio zašto mrzi sebe ŠOK POTEZ! Bejbi Lazanja ODBIO 50.000 EVRA od države Hrvatske! Razlog će vas dodatno oduševiti! PROMOTERI REZOLUCIJE O GENOCIDU PALI U OČAJ: Vučić je razbio SVE NAŠE LAŽI (FOTO) SAOPŠTENA ODLUKA! Bejbi Lazanja dobija novčanu nagradu od vlade Hrvatske za drugo mesto na Eurosongu! A svota je…

EMOTIVNO: GRMELO NA VRAČARU VESELI SE SRPSKI RODE! Udruženje „Šiljkan“ ponovo igralo za narodnu kuhinju na Kosovu i Metohiji (FOTO/ VIDEO)

Objavio: RHT
31/01/2024 9:45 AM

Vračarsko udruženje za očuvanje srpske tradicije i kulture „Šiljkan“ posle više od 40.humanitarnih koncerata i 25.drugih humanitarnih akcija,sinoć je u prepunoj sali omladinskog pozorišta „Dadov“ organizovalo svoj prvi godišnji koncert koji je takođe bio humanitarnog karaktera.

Foto: Privatna Arhiva

Najme,ulaz za koncert je bio slobodan uz postavljenu donatorsku kutiju čija prikupljena sredstva su usmerena radi pomoći narodnoj kuhinji majka devet Jugovića na Kosovu i Metohiji,koja kuhinja svakodnevno obezbeđuje obroke za preko 2.000 ljudi.

-Ovo je kao što smo već naveli naš prvi godišnji koncert koji se opet razlikuje od ostalih takvih koncerata.

Mi smo i ovaj put odlučili da donatorska sredstva prosledimo organizaciji majka devet Jugovića za koje lično znam kako i na koji način svakodnevno brinu o građanima na Kosovu i Metohiji i koliko se isti trude da im pomognu.

Prve godine kada sam  bio tamo i kada sam sve to video rekao sam odmah da to jeste tada naša prva pomoć njima,ali ne i poslednja,i Bogu hvala evo svake godine mi njima koliko toliko na neki način pomognemo.

Foto: Privatna Arhiva

To je svakako malo u odnosu na ono koliko oni obroka na dnevnom nivou spreme,ali je od nas od srca,i ponovo moram da istaknem da  ništa ovo ne bi u ovolikom nivou postigli da tu nisu ljudi koji prepoznaju šta to sve mi radimo,a to su svakako Gradska Opština Vračar,Ustanova kulture “Božidarac”,omladinsko pozorište “Dadov” i naravno naši prijatelji iz HYPE PRODICTION i HYPE TELEVIZIJE i njihov direktor Saša Mirković koji su,bez bilo kakvog preterivanja,uvek tu za nas i dosta nam pomažu –  rekao je za naš portal predsednik udruženja „Šiljkan“ Milenko Kuzmanović,koji je,podsećamo, prošlogodišnji dobitnik priznanja za najplemenitiji podvig godine pošto je isti vozio u kontra smeru na auto putu da bi spasao tri života posle saobraćajne nesreće.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner