Background adbanner
calendar

Nedelja 5. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DOK GA ŽENA KUĆI ČEKA NJEMU JE TIHA PATNJA CIMERKA! Šok u rijalitiju se odmotava klupko MIONINA DRUGARICA ZAVRŠILA IZA REŠETAKA! Odvedena u zatvor, situacija napeta! VRI KAO U KOŠNICI, NA IVICI LUDILA! Partizan će pobesneti! Nađ: Zvezda ima bolji tim! Dotakao se i odnosa sa Duljajem! “ZARADILA SAM MILIONE” Jelena Karleuša priznala šta sve poseduje od imovine, a evo koliko ima kuća i stanova na moru, spomenula i Melinu! POMIRILI SE TAČKASTA MARA I BRANKO BABIĆ? Uhvaćeni kako zajedno provode praznike, a evo šta ih je odalo! (FOTO) MRAK NA EKRANIMA POVODOM GODIŠNJICE MASAKRA U DUBONI I MALOM ORAŠJU: Prekinut program u znak sećanja na žrtve “PAMTIMO” OD 116 M BEZ OSLONCA U RECI, SA 7 VISEĆIH ČELIČNIH ELEMENATA: Otvoren pešački mostić na Savskom šetalištu! (VIDEO) ANA ĆURČIĆ BIJE KAO TAJSON! Hype Paparazzo je snimio u treningu! Hejteri kažu “Njanjava”, a kad vide ovo, DVA PUTA će razmisliti “SITUACIJA JE OČAJNA JAKO DUGO” Karleuša otkrila detalje iz braka sa Duškom: “Ne čini ništa da budem srećna” “SA MNOM NEĆE MOĆI DA SE ČUJE DOK JE ŽIVA” Aneli želi da se vrati Asminu, a on joj sada brutalno odgovorio: “Tvoji su mi pakovali robiju” “OGREŠILA SAM SE O RODITELJE” Višnja Petrović grcala u suzama: “MAJKA NAS JE ŠTEDELA SVEGA” JEZIVA SCENA U BUBLICI: Grom potpuno zapalio kuću, vatra guta sve pred sobom UMRLA POZNATA SRPSKA SPISATELJICA: Preminula u 75. godini Oglasio se Vučić i poslao srdačnu poruku srpskom narodu: Dobio poseban poklon uoči Vaskrsa! (VIDEO) SVI U ŠOKU ZBOG ŽENE MILOŠA BIKOVIĆA: Objavila fotku pet meseci nakon porođaja, da li je moguće da ovako izgleda?! Predsednik Vučić čestitao Vaskrs patrijarhu Porfiriju, sveštenstvu i svim pravoslavnim vernicima!

ŠOK! KARLEUŠA JE ZBOG VANJE DOBIJALA PRETNJE PA JE ZATO NAPUSTILA ZEMLJU

Objavio: RHT
08/04/2021 9:00 AM

Jelena Karleuša našla se u žiži interesovanja nakon što je iz takmičarske emisije “Zvezde Granda” diskvalifikovala Vanju Knežević koja se sa Karleušom žestoko sukobila.

Gostujući u emisiji Šok Tok Jelena je objasnila zašto je došlo do sukoba ali i zašto je otišla u Dubaji.

Jelena Karleuša-Foto: Printscreen Instagram
  • Naravno ja bih trebalo da dam završnu reč zato što sam negde ja i najviše napada pretrpela i sve se slomilo preko mene. Ali Izgleda da je karma najjačih da mogu da izdrže najjviše inače ne bi bili najjači i ja ne bih bila tu gde jesam da to ne mogu da podnesem. Šoubiznis je posao gde pored talenta morate da budete i jako izdržljivi i da trpite veliki stres koji šoubiznis i popularnost nosi. Ukratko, desilo se to da sam, kao i godinama unazad, prokomentarisala jednu kandidatkinju, njen stajlin, koji je bio u najmanju ruku loš za šoubiznis i u njaboljoj nameri sam joj rekla da devojka tako mlada ne treba da se oblači tako starački. Tačnije, rekla sam da se obukla kao tetka- izjavila je Jelena pa dodala:
  • To je izazvalo pretnje smrću meni i mojoj porodici do te mere da sam ja bila prinuđena da napustim zemlu, da spakujem moju decu, usred školske godine i da odem daleko dok se situacija nije malo smirila. Moja deca nisu dužna da budu žrtve moje popularnosti i mog posla. Imaju samo 11 i 12 godina i to su nedopustive stvari. Ja sam im objasnila da je mama kriva za to, da nisu one ništa loše uradile nego da to ljudi njima pišu zbog mame. Moram da kažem i za one koji, kada ja komentarišem nekog kandidata, kažu da je i to nečije dete. Ovde su, uglavnom, svi takmičari punoletni i dolaze u takmičenje gde vrlo dobro znaju da će im se komentarisati i pevanje i izgled, stajling, ponašanje, energija i tako dalje. Svako ko ne može to da shvati, tačnije ko je psihički labilan, ovaj posao nije za njega – zaključila je Karleuša.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner