Background adbanner
calendar

Ponedeljak 6. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MLADI NAMERNO ŽELE DIJAGNOZU!? Svi trče kod psihologa i psihoteraputa, a ovo je razlog DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 6. MAJ: Evo kome stiže novac, a ko neće imati sreće u ljubavi HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! Rijaliti učesnici potrčali u dnevnu sobu, ovo nisu očekivali VUČIĆ NA SASTANKU SA LI MINGOM: Poslednje pripreme za posetu predsednika Si Đinpinga! SVE SE TRESE OD STRASTI! Rešili sve da nadoknade, ljulja se krevet! NAPRAVILI DETE?! MAGIJSKO VEROVANJE, MOMCI ĆE TRČATI ZA VAMA! Uradite ovo na Đurđevdan i ljubav će doći, a zdravlje će se poboljšati PESMA “ĐURĐEVDAN” KRIJE JEZIVU PRIČU! Od ovog horora se ledi krv u žilama IZGUBILA HONORAR ZBOG DIVLJAČKOG PONAŠANJA! Zbog kršenja pravila snosi sankcije, muk u Beloj kući! Niko nije očekivao ovako nešto Nastavlja se prljava kampanja protiv predsednika Srbije: Novi talas napada na Vučića jer ne dozvoljava da se Srbi proglase za genocidni narod! HITNO NAPUSTILA RIJALITI! Ova učesnica je izbačena napolje! DOKAZ O NEVERSTVU, STIŽU PAPIRI ZA RAZVOD!? KAMERE SU SVE SNIMILE! Lakić na stubu srama zbog Lejdi Di ALJKAVCI KOJI SU ZGROZILI JAVNOST! Zgadiće vam se život kada vidite šta rade Aneli i Janjuš! (FOTO) SI STIŽE U BEOGRAD: Peking ima jasne planove za udarac na Zapad “NISU ZNALI NA PRAVI NAČIN DA ME VOLE” Karleuša otvorila dušu o muškarcima: “Bili su iz pogrešnih razloga sa mnom” POTRESNE SCENE U RIJALITIJU! Bebica uništio Miljani uspomene od malog Željka, Kulićeva grca u suzama, ne može da dođe sebi POKUŠALI SVE DA PREVARE DA BI SE O NJIMA PISALO?! Prijatelj Branka Babića izneo šok detalje o njemu i Tačkastoj Mari i RASKRINKAO IH

Prvo oglašavanje Cece Ražnatović nakon Anastasijinog gubitka bebe i povratku u Srbiju: “Radovala sam se njenom dolasku, skrećemo joj misli svi zajedno…”

Objavio: RHT
08/06/2023 5:31 PM

Nedavno se dogodila velika tragedija u porodici Ražnatović, kada je Anastasija Ražnatović izgubila bebu u petom mesecu trudnoće.

Foto: ATAImages

Anastasijin partner, fudbaler Nemanja Gudelj, putem Instagrama je obavestio javnost o ovoj tužnoj vesti.

U ovim izuzetno teškim vremenima, Anastasija je odlučila da bude uz svoju porodicu i nedavno se vratila u Beograd, nakon što su joj se sredili papiri, zbog kojih je do skoro boravila u Sevilji.

Foto: Printscreen Instagram

Ceca, je izrazila ogromnu sreću zbog povratka svoje ćerke u Beograd, jer želi biti tu i pružiti podršku u ovom teškom trenutku.

– Anastasija se vratila u Srbiju sada kada je Nemanja završio sezonu i to na najlepši mogući način, ulaskom u Ligu šampiona. To znači nama u ovom nama teškom trenutku, što je nama sjajna satisfakcija i motiv za dalje. Želim da kažem da sam se jako radovala, Anastasiju dugo nisam videla. Ona je od januara tamo, Željko i ja smo je posetili na 7 dana, ali to nije bilo dovoljno da se o svemu ispričamo lepo. Jako sam se radovala njenom dolasku – rekla je Ceca.

Pevačica je istakla da je cela porodica uz Anastasiju i da se svi trude da joj skrenu misli.

– Skrećemo joj misli svi zajedno, baš sam se radovala njoj i napokon je došla na Željkov rođendan. Moram da kažem da smo mi svakodnevno po 7,8 puta na video call-u, ona je upućena u sve u našim životima – rekla je Ceca u novoj epizodi “Ceca Show”.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Blic.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner