Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MEDENI MESEC” Sergej Trifunović objavio privatnu fotku svoje žene, evo šta se dešava nakon TAJNOG VENČANJA! (FOTO) MAJA SKOČILA NA STANISLAVA! Napravila neviđe haos, Krofak zanemeo od šoka, ne može da nasluti kakav pakao ga čeka HYPE EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Evo kako izgleda rodna kuća Goce Božinovske u kojoj je Jelena Vučković odrastala do 15.godine SVI U ŠOKU ZBOG ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica ne liči na sebe, niko ne može da veruje, ŠTA JOJ SE DESILO?! (FOTO) “JOŠ SI JE VERIO, KONJU” Asmin urnisao Janjuša, vodi ga kod Karamujića i zakazuje mu terapiju, brutalno ga ponizio! “SITA SE PRODAVALA KAO KILO JAGNJETINE” Asmin zagrmeo pa NAJAVIO njene SLIKE IZ KATALOGA? ANELI DOZIVA I PREKLINJE DA ASMIN UĐE U RIJALITI: Nije mogla više da izdrži, hitno se obratila produkciji! “KAKVA PREVARA U SLAGALICI” Ljudi u neverici zbog situacije u kvizu, desila se neviđena greška i skandal! ”KRAO SAM AUTOMOBILE IZ ZABAVE” Baki B3 otkrio detalje optužnice SKANDALOZNO PRIZNANJE! “MOJ POROK JE KOCKA!” Andrija Đogani šokirao usred emisije (VIDEO) OPŠTI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG NIVES I DEJANA: Nakon saopštenja da će oni voditi rijaliti “Imanje”, komentari se samo nižu PRVO OGLAŠAVANJE NATAŠE NINKOVIĆ NAKON ŠTO JE HOSPITALIZOVANA: Glumica priznala u kakvom stanju se nalazi: “Deca su mi se uznemirila” UMRO JEDAN OD NAŠIH NAJTROFEJNIJIH TRENERA: Saopštene loše vesti, srpska košarka zavijena u crno! CEO REGION BRUJI O VODITELJKI RIJALITIJA “IMANJE” Evo ko je Nives Celzijus koja će voditi format sa Dejanom Dragojevićem! (FOTO) “JANJUŠE, JA BIH SE ZAPALIO OD SRAMOTE NA TVOM MESTU! Još si je i VERIO, konju!” Asmin ide kod KARAMUJIĆA (FOTO) STANIJA UCENILA ASMINA! Postavila mu ozbiljan ULTIMATUM, evo na šta je bio primoran da prihvati da bi ušao u vezu sa njom!

GASTOZ IMA NOVU LJUBAV? Sreli su se neočekivano, A ONDA MU JE UKRALA SRCE!

Objavio: RHT
09/10/2021 9:30 AM

Pevač i bivši rijaliti učesnik, Nenad Marinković Gastoz, već duže vreme krije romansu sa misterioznom crnkom.

Nenad Marinković Gastoz važi za velikog zavodnika na našoj domaćoj sceni i nosi epitet muškarca koji četsto menja emotivne partnerke.

Sada se čini da mu je jedna crnka, na već duže vreme “zarobila ” srce, ali da je dogovor između njih dvoje da svoju ljubav drže dalje od medija i javnosti.

Devojka koja je zakupila njegovu pažnju zove se Ana, ima 23 godine, živi u Kanadi i studira, a poreklom je iz Srbije.

Ceo tok njihovog upoznavanja je itekako zanimljiv, s obzirom na to da su se upoznali u klubu, na nastupu pevača Vuka Moba, kada je pomenuta Ana sa svojim prijateljicama ostala do kasnih sati.

-“Ana je sa svojim drugaricama iz Kanade odlučila da obilazi države Evrope i da izlaze po raznim klubovima. Na jednom prestoničkom klubu otišle su da se provedu uz Vuka Moba, i tada se slučajno upoznala sa Gastozom. Razmenili su kontakte telefona, učestalije su se čuli i već su krenuli u neku vrstu romanse”, navodi izvor blizak devojci.

Inače, kako kaže izvor, neprestana viđanja, dopisivanja, zajednički izlasci i boravljenje kod njega u stanu su postali kontinuirani, tako da je devojka zbog njega odlučila da produži boravak u srpskoj prestonici, iako joj je već bilo vreme da se vrati u inostranstvo.

“To sve je postalo toliko ozbiljno, do te mere da je ona zbog njega ostala u Beogradu, a trebala je već da se vrati u Kanadu, kada i njena prijateljice. Zajedno su bili čak i na venčanju Gastozovog dobrog prijatelja, koji snima sve njegove spotove u poslednje vreme. Pre par dana su bili čak i zajedno na nastupu Šaka Polumente i ona i sada boravi kod njega u stanu, međutim strogo se drže teze da ništa ne sme da procuri u javnost.”, navodi izvor blizak akterima ove priče.

Nenad Marinković Gastoz je ove navode prokomentarisao vidno raspoložen, i u svom dobro poznatom maniru: “Ljubi brat, to mi je sestra od tetke.” Dalje nije želeo da komentariše, ali ni u jednom trenutku nije demantovao, pa ostaje pitanje da li se i Gale konačno skrasio.

Izvor:alo.rs/hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner