Background adbanner
calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠUŠKE SAMO LETE! Poznata pevačica peva ČUVENI HIT dok je OBASIPAJU NOVCEM! “Kraljice, tako se to radi!” (VIDEO) “OPASNO JE LJUBOMORNA!” Era Ojdanić progovorio o svojoj 43 godine mlađoj devojci: “Teško je mene voleti!” TEODORA DŽEHVEROVIĆ OPISALA IDEALNOG MUŠKARCA! Pevačica otkrila šta očekuje od svog partnera! OD NOVEMBRA NOVA PRAVILA ZA ULAZAK U EVROPSKU UNIJU! Trebaće vam posebni sertifikati, ali ove grupe građana su izuzetak! TIJANA DAPČEVIĆ SE SKINULA U KUPAĆI U PETOJ DECENIJI! Pevačica ovim potezom oduševila pratioce! (FOTO) “DA LI SE TRENUTNO DR*GIRAŠ?” Deniz Dejm napravila HAOS U EMISIJI! Prvi put progovorila o detaljima ABORTUSA EVO KOLIKO JE VISOKA NATAŠA BEKVALAC! Ovo niste znali! Pevačica je nedavno ovo javno obelodanila i šokirala mnoge! EMINA JAHOVIĆ BILA GOŠĆA KOD ŠAMANA I PRINCEZE NA VENČANJU! Pevačica stavila smaragde oko vrata, pa oduševila izgledom! (FOTO) DVA ZEMLJOTRESA POGODILA SRBIJU! Treslo se na severu zemlje, jedan potres za drugim u roku od 20 minuta! MUP SE OGLASIO POVODOM POVRATKA DECE U ŠKOLU! Evo šta su rekli! (FOTO) BRUS VILIS U LOŠEM STANJU! Oglasila se njegova ćerka, čitava porodica je uz njega! (FOTO) MILJANA KULIĆ JAVNO REKLA DA LI JE IVAN NASRNUO NA NJU! Po hitnom postupku rešila da stavi tačku na ovu priču, a evo šta je rekla o Zoli! SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O NOVOJ ŠKOLSKOJ GODINI! Eva kada će đaci na prvi raspust, a kada će se održati mala i velika matura! “SAD JEDNA PESMA IZ DOBA ČORBE, PEVAMO JE ZA BORU – DA POBEDI” Bajaga na Ušću rasplakao publiku, svi pevali u glas! (VIDEO) POČINJE AKCIJA “NAJBOLJE CENE”! Na sniženju 700 proizvoda u više od 2.500 samoposluga! Ovo je detaljni spisak, velika ušteda za građane! ANĐELINA DŽOLI IMA DEČKA?! Slavna glumica zagolicala maštu svetske javnosti, evo kako on izgleda! (FOTO)

RODITELJI ANĐELE ĐURIČIĆ DONELI ODLUKU! Anđeli neće biti dobro kada bude shvatila o čemu se radi!

Objavio: RHT
12/04/2023 1:15 PM

Roditelji Anđele Đuričić, učesnice popularnog TV rijalitija “Zadruga”, suočavaju se sa velikim neprijatnostima zbog postupaka svoje ćerke.

Foto: Printscreen YouTube

Anđela, koja je u prošloj sezoni rijalitija predstavljena kao smerna devojka iz Herceg Novog koja neće imati intimne odnose pred kamerama, ovog puta je izneverila očekivanja svojih roditelja.

Anđela je uplovila u vezu sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem, a njihovi skandalozni snimci tokom intimnih odnosa kruže mrežama. Ovo ponašanje je izazvalo gnev Anđelinih roditelja, koji su se, prema medijskim izveštajima, čak i poželeli da je se odreknu.

Foto: Printscreen YouTube/zadruga official

Roditelji su, prema navodima medija, skoro svakodnevno izloženi neprijatnim situacijama zbog postupaka svoje ćerke. Oni su bili ponosni na nju kada je ušla u rijaliti, ali sada su zbunjeni njenim ponašanjem odlučili da joj ne pruže podršku po izlasku kao prethodnog puta.

– Anđelini roditelji danima nisu izlazili iz kuće, od sramote i očaja… Prijateljima, porodici, rodbini je čak bilo i neprijatno da ih pitaju kako se nose sa brukom koju im je ćerka napravila, ipak oni su uvek sami počinjali priču govoreći da ovo nikada nisu mogli ni da zamisle da će doživeti od ćerke. Opravdanje za njeno ponašanje nisu mogli da nađu, iako su im svi skretali pažnju da je ona mlada i da ju je Slavnić zaveo te da je toliko zaljubljena da čak i ne misli svojom glavom, započinje izvor i otkriva da se vremenom u kući zadrugarkinih roditelja tenzija smirila i da sada samo brinu o svojoj ćerki i kako da je spasu od nasilnika Slavnić koji je u više navrata fizički nasrnuo na nju.

– Oni sad samo brinu za svoju ćerku. Pokušaće sa njom da razgovaraju nakon izlaska i nadaju se da će shvatiti šta je uradila, jer je očigledno da ona u “Zadruzi” nema pravu sliku o svom ponašanju. Ipak, kako su istakli kada bude izašla iz rijalitija, neće biti tu kao njena podrška protekle godine.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Blic.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner