Background adbanner
calendar

Nedelja 12. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ASMIN RAZOTKRIO SITU! Objavio njihove privatne prepiske i obelodanio istinu o ukradenom novcu, prevari i šteku! ŠOKANTNO! UBICA I DUGOGODIŠNJI ROBIJAŠ ZVEZDAN SLAVNIĆ PRETI ŽENAMA! Pozivamo tužilaštvo da ga ispita! OGLASILA SE TEYA DORA! Predstavnica Srbije se ovim rečima obratila fanovima SAŠA MIRKOVIĆ PORUČIO:”Mislim da se Filip Car plaši da radi!”Svi detalji vezani za novi rijaliti! SERGEJ TRIFUNOVIĆ SE OŽENIO! Njegova izabranica Isidora zablistala u čipkanoj venčanici, izgovorila sudbonosno “DA” u strogoj tajnosti SAŠA MIRKOVIĆ SE OGLASIO POVODOM KASTINGA I UČESNIKA! Usijale se društvene mreže NAKON PORAZA NA EVROVIZIJI, PECNUO ČLANOVE ŽIRIJA:”Neće ti nikakav žiri dolaziti na koncerte, nego publika” “DISKRIMINACIJA, LICEMERJE I DUPLI STANDARDI” Pevačica razočarana u Evroviziju! ŠOK! VIDOVNJAK MARKU SAČUVAO GLAVU:”On je otvorio tarot i treća karta je bila smrt” ISPLIVALA ANELINA FOTKA IZ DETINJSTVA! Evo kako je izgledala niko ne može da je prepozna! Starleta ne liči na sebe (FOTO) ISPLIVALI REZULTATI GLASOVA PUBLIKE NA EVROVIZIJI 2024! Novi haos na društvenim mrežama, opšta pometnja!   Dnevni horoskop za 12. maj: Blizanci prave pravi potez u partnerskom odnosu! Ribe bi trebalo više da se trude JANJUŠ SVE SAZNAO! Ne može da dođe sebi, pa počeo da čupa kosu! Aneli ga urnisala MIONI SAOPŠTENA INFORMACIJA IZ SPOLJNJEG SVETA! Ostala zaleđena kada je saznala gorku istinu! “NIKAD NEĆU DOZVOLITI DA NORU OTIMA POLICIJA OD MAJKE!” Asmin Durdžić se SLOMIO u emisiji “Moja ćerka neće biti ponosna na svoje roditelje!” “NA DANAŠNJI DAN JE ROĐENA HYPE PRODUKCIJA! Na današnji dan smo POBEDILI I NA EVROVIZIJI KAO TIM” Saša Mirković uputio reči zahvalnosti

Influenserka Uki Q otkriva svoje iskustvo sa plastičnom hirurgijom (FOTO/VIDEO)

Objavio: RHT
07/04/2023 10:00 PM

Poznata influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, nedavno je operisala nos u privatnoj klinici u Turskoj, a tom prilikom je otkrila da nije prvi put pod nožem.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, kao mlađa je odlučila da ugradi silikone u grudi, što joj je bila velika želja, a svoje iskustvo s plastičnom hirurgijom je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Operacija nosa je koštala oko 7.000 evra, dok je operacija grudi koju je Una obavila pre skoro dve godine, koštala oko 3.000 evra. Una je o svojim iskustvima detaljno govorila na društvenim mrežama, a na snimku je ispričala da se nakon operacije grudi osećala teško, ali da joj je fokus bio na rezultatima koje je želela.

Una je ispričala i da je oduvek želela da ima veće grudi, te da je odluku o operaciji donela još dok je bila u srednjoj školi. “Nosila sam kineski push-up, sebi sam izgledala top s tim, jeste da to skinem uveče, ali… I, to sam i uradila. Čim sam zaradila svoje pare, samoj sam sebi kupila si*e”, rekla je influenserka.

Ukupni troškovi operacije nosa i boravka u Turskoj su Una koštali više od 9.000 evra. Ona je detaljno opisala sve troškove, uključujući cenu smeštaja, karte za putovanje, lekove i pretrage koje su bile potrebne pre operacije.

Plastične operacije su postale sve popularnije među mladima, a mnogi smatraju da je to način da se poboljša izgled i poveća samopouzdanje. Međutim, mnogi stručnjaci upozoravaju da plastična hirurgija nosi rizike i da je važno dobro razmotriti sve opcije pre donošenja odluke o operaciji.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner