Background adbanner
calendar

Petak 10. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVAK ĐOKOVIĆ POGOĐEN FLAŠOM U GLAVU! Drama u Rimu, NAVIJAČ GA RASKRVARIO IVICA ILIEV SE RAZVEO! Nakon 20 godina stavio tačku na brak, oglasio se fudbaler i izustio samo jedno! “REKLI SU MI DA IDEM U ŠUMU! HTELI SU DA MI NAMESTE HAPŠENJE!” Asmin progovorio o Siti Ahmić: “Samo sam hteo da vidim svoje dete” MC STOJAN U LOŠEM STANJU! Pevač hitno morao da otkaže nastup, objavio i zabrinjavajuću fotku! “ANELI NIKADA NIJE IMALA GINEKOLOŠKE PROBLEME SA MNOM!” Asmin ekskluzivno na Hype televiziji otkrio: “Ona nije dama, ne zna ni da jede kako treba!” PREDSEDNIK VUČIĆ NA SKUPU U LAZAREVCU! JASNO I GLASNO PORUČIO: “Našu Srbiju ne damo ni za šta na svetu, borićemo se do poslednjeg trenutka” “NISAM KRALA PARE ČVORKU!” Ivana Krunić PROGOVORILA sve o Čedi Čvorku i njegovom sinu, pa se kroz suze dotakla i NJE! SVI DETALJI ABORTUSA: “Javila je da je trudna i da hoće da se očisti!” Asmin otkrio šta se dogodilo u ordinaciji: Dali su joj TRI TABLETE… EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE ASMINA DURDŽIĆA U SHOWBLIZ-u na Hype TV: “Aneli mi je razvalila glavu flašom, jer sam hteo da idem kući kod Nore!” Uznemirujuća fotografija povreda iz bolnice (FOTO) NOVI RIJALITI NA HYPE TELEVIZIJI IZAZVAO HAOS NA DRUŠVENIM MREŽAMA: Da li će biti poznatih ili ljudi iz naroda, ko će biti voditelj? NAJVEĆA NAJGRADA U ISTORIJI! ANITA I ANĐELO RASKINULI! Za sve je kriva Teodora Džehverović, rasturila im vezu i napravila haos! Milica Janevski otvoreno o ulogama, čekanjima, i borbama: Moje prilike su mene čekale! JANJUŠA ĆERKA NEĆE DA VIDI ZBOG POMIRENJA SA ANELI: On prolio more suza, dobio slom i sve priznao pred kamerama! U emisiji “Male stvari” Snežane Dakić poznati govore na temu: Nerealna i realna očekivanja RAZOTKRIVENE ANĐELA I BOJANA! Njenoj porodici neće biti dobro, evo kakav TAJNI PLAN imaju nakon izlaska iz rijalitija! HYPETV PROGRAM ZA SUBOTU 11. maj 2024! Ekskluzivno Asmin Durdžić

DIVLJA GRADNJA: Boba i Brena sazidali objekat na placu koji je u vlasništvu grada Beograda

Objavio: RHT
06/04/2023 10:45 AM

Pevačica Lepa Brena i njen suprug, Slobodan Boba Živojinović, ponovo su se našli u centru pažnje javnosti, ovog puta zbog bespravne gradnje u okviru svog dvorišta. Naime, poznati par započeo je gradnju novog objekta na delu dvorišta koji se nalazi na drugoj parceli u vlasništvu Grada Beograda.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako navodi geometar Republičkog geodetskog zavoda, za ovaj objekat ne postoji građevinska dozvola u javno dostupnim dokumentima, što jasno ukazuje na bespravnu izgradnju. Takođe, prema ovim dokumentima, parcela na kojoj se nalazi kuća Breninog i Bobinog doma nije ista kao parcela na kojoj se gradi novi objekat. Drugim rečima, poznati par gradi na parceli koja nije njihovo vlasništvo, što bi moglo da ih dovede u neugodnu situaciju.

Foto: Printscreen YouTube

– Na osnovu ovih dokumenata, kristalno je jasno da je na toj jednoj velikoj parceli više objekata, među kojima i njihova kuća, i da je sve to zapravo zajednička svojina, odnosno svojina Grada Beograda. Za bilo kakvu saglasnost za gradnju ili bilo šta drugo što bi oni tamo radili prvo moraju da imaju saglasnost Grada. Sama činjenica da Živojinovići nisu postupili po propisu i okačili tablu s građevinskom dozvolom ukazuje na pokušaj gradnje bespravnog objekta. Inače, oni su mogli da naprave još jednu kuću pored, kao što su i uradili, ali za to treba imati sve potrebne građevinske dozvole, kao i za kanalizaciju, vodovod, struju… Ali, ako su sve te priključke povukli iz glavnog objekta, mogli su da prijave da rade samo pomoćni objekat, a oni su zapravo počeli da grade još jedan glavni, odnosno kuću. Vrlo je moguće i da su Živojinovići tu gradnju prijavili upravo kao gradnju pomoćnog objekta i da za to traže dozvolu. A ako bude bilo ćutanja iz administracije, može se desiti da im dozvola prođe kao dozvola za pomoćni objekat – rekao je za Kurir sagovornik.

Ovo nije prvi put da Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović privlače pažnju javnosti zbog svojih građevinskih poduhvata. Pre tri godine, u medijima se pojavila vest da su bespravno proširili svoju kuću u elitnom beogradskom naselju, što su oni tada negirali.

Da li će Brenina i Bobina nova bespravna gradnja biti završena i kako će se razrešiti ovaj slučaj, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno, ovo nije prvi, a verovatno neće biti ni poslednji put da poznati građani Srbije privlače pažnju javnosti zbog svojih sumnjivih građevinskih poduhvata.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner