Background adbanner
calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLEDE RADIKALNE PROMENE U ŠKOLAMA OD SEPTEMBRA ZA ĐAKE! Zbog jednog prekršaja se može otići u zatvor na 3 godine! NEPOZNATI SIMPTOM SRČANOG UDARA: Ukoliko primetite ovo na nogama, odmah posetite lekara KAKO DA PREPOZNATE ZRELU LUBENICU? Jedan znak garantuje da ćete odabrati slatku kao šećer bez probanja! VLAŽNOST POSLE OLUJE NAJVIŠE POGAĐA OVU GRUPU LJUDI: Dr Nada Macura otkriva što se osećamo kao da imamo teg na glavi! “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se setila NJEGA: “Da sam ga manje volela uspelo bi!” “TRUDNOĆA MI JE RAZNELA TELO” Mina Naumović otkrila kako se oseća četiri meseca nakon porođaja! MILOŠU BIKOVIĆU PRIPALA VELIKA ČAST! Srpski glumac dobio ulogu u ovom filmu, otkriveni svi detalji ISPROBAJTE OVAJ JEDNOSTAVAN TRIK ZA POVRĆE! Kako da prepoznate da li su paradajz i krastavac prskani pesticidima! DONOSI LOŠU SREĆU! Ovu biljku nikad ne držite u stanu, posebno ako je mali! “ŽIKA JAKŠIĆ JE NEČOVEK!” Milena Ćeranić BEZ DLAKE NA JEZIKU: “Pokušao je da omalovaži moje dostojanstvo!” DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvezda Balkana se pohvalila ovim uspehom! SKINUO SE SIN MELINE I HARISA! Kan Džinović izazvao haos na društvenim mrežana, komentari samo pljušte! (FOTO) EVO KOJE JE IME SANJA KUŽET DALA SINU! Ima veoma moćno značenje! ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! AKO IMATE OVO NA PUPKU, IDITE KOD LEKARA! To može da bude simptom ozbiljne bolesti! OVA NAMIRNICA SMANJUJE RIZIK OD DIJABETESA! Sadrži proteine, cink, kalcijum i jod!

BAKA, A IZGLEDA KAO MILION DOLARA (FOTO)

Objavio: RHT
04/04/2023 5:30 PM

Biljana Bosiljčić, poznatija kao Buba Miranović, odavno se povukla sa estrade i poslednjih godina živi povučenim životom, uživa sa unukom i prijateljima. Buba je otkrila zašto nije aktivna na estradi:

Foto: Printscreen Instagram

“To je pitanje na koje ja nemam odgovor! Da li je došlo do prezasićenja ili je nešto drugo u pitanju, ne znam, jer je muzika moja ljubav, zapevam čak i kad sam na privatnim veseljima, ali se nekako ugasilo. Odbila sam jedan, drugi, treći vikend da radim i sve je stalo“.

Pevačica je Kuriru otkrila i da joj estradni svet ne nedostaje, ali i da joj “nije stalo”.

“Mene da bi razočarali treba da mi je stalo, a meni na estradi nije stalo ni do koga da bih dala svoju emociju i doživela razočaranje. Sa svima razgovaram, družimo se s vremena na vreme, kolege me poštuju, a i ja njih“.

Pevačica se potom osvrnula na svoj prepoznatljivi izgled – ljubičastu kosu, koju je godinama nosila.

“Nikada sebe nisam doživljavala kao neku lepoticu. Meni je najlepša žena bila Snežana Savić. Ja sam samo lepe stvari doživljavala u ovom poslu otkako sam se pojavila na javnoj sceni. Jednom prilikom, kad sam se ofarbala u crno, majka mog druga mi je rekla:’Molim te, vrati se u svoju prirodnu ljubičastu boju.”

Otkrila je i kako je došla na ideju da se ofarba u ljubičasto: “Bila sam u Cirihu s drugaricom. Ugledala sam u jednom salonu devojku kojoj je frizer pripremao takvu boju za farbanje. Ušla sam u salon i rekla: ‘Hoću i ja da budem takva.’ Na taj način farbalo se samo na tom mestu. On mi je otkrio tajnu, a ja sam kupila nekoliko blanša i otišla kod svog frizera. Prvi put sam postala narandžasta. Trebalo mi je dva-tri meseca da izvučem boju koju sam htela. Tada, da sam gledala šta drugi misle, nikad se ne bih tako ofarbala”.

Pevačica je otkrila i kako provodi vreme: “Moj život uopšte nije zanimljiv. Ja sam imala i organizovala divna slavlja u porodici. Za njih niko osim mojih prijatelja i kolega sa estrade koji su bili gosti nije znao. Sve bi to bilo zanimljivo, ali sam to sve vešto izbegla”, a potom dodala i kako se oseća kao baka.

Rasterećeno. Mnogo lepo, emocija je ista kao prema detetu. Ja sam bila panik taster majka, ali sada sam sve prepustila ćerki i zetu“.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner