Background adbanner
calendar

Četvrtak 2. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČAN SNIMAK MAJE MARINKOVIĆ: Ovo produkcija nije pustila uživo u programu, gledaoci zgroženi, ne mogu da veruju! (FOTO) “IMALA SAM ZAHVAT” Elma Sinanović ekskluzivno za Hype nakon OPERACIJE: Priznala sve o vezi sa 15 godina mlađim muzičarem SVI NA NOGAMA U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ: Pevačica podelila srećne vesti, Verica van sebe! (FOTO) ĆERKI ANELI AHMIĆ UNIŠTEN ŽIVOT! Asmin se oglasio potresnim priznanjem, objavio srceparajuću fotku i javno obelodanio pravo stanje Ana Brnabić: “O, majko mila…”, pa podsetila na pretnje silovanjem! U Neumu upecan morski pas, jedan od najopasnijih na svetu ŠA I STANISLAV NA IVICI TUČE! Tresla se Bela kuća, nikad žešći okršaj, Krofak mu se uneo u facu, obezbeđenje uletelo! U SKUPŠTINI “TEATAR APSURDA”! Brnabić: Nisam videla da ministri leže po klupama, ali… HAOS! KARLEUŠA HITNO OTKAZALA NASTUP U CRNOJ GORI: Oglasila se ZABRINJAVAJUĆIM saopštenjem, na meti jezivih pretnji! SLAVE MESEČNICU VEZE! Maja i Krofak dobili gomile poklona od fanova! CITY HYPE: Mahrina otkrila da li je zaljubljena! Ivka Numerolog predviđa pomirenje Džinovića, ali i Dragane i Tonija! Najveći HEROJ Beogradskog maratona: Deda od 90 GODINA dao domaći zadatak mladima, svi mu aplaudirali NEVREME SAMO ŠTO NIJE GRUNULO! U ove delove Srbije stižu pljusak i grmljavina MAJK TOBI ZAMENJEN: Evo ko će igrati na njegovom mestu Efes doneo odluku o sudbini Tomislava Mijatovića i iznenadio sve Programom “Buđenje” sutra će biti obeležena godišnjica od tragedije u Ribnikaru

MARIJANA ZONJIĆ: BILA SAM ŽRTVA NASILJA! On je psihopata, lupao mi je šamare i proganjao!

Objavio: RHT
22/03/2023 8:15 PM

U popularnoj emisiji “Pretres” autora i voditelja Stefana Usiljanina  na Hype televiziji, gost je bila pevačica i rijaliti zvezda Marijana Zonjić.

Foto: Printscreen YouTube

Marijana je imala više ljubavnih romansi pred malim ekranima.

Njeni partneri su javnosti poznati najviše iz rijaliti show programa, ali postoje i oni koji su anonimni, ali na žalost ostavili loš trag u njenom ljubavnom životu.

„Da li si nekada od nekog partnera doživela da ti udari šamar, povuče za ruku ili nešto slično?“-pitao je voditelj emisije.

Foto: Printscreen YouTube

„Jesam, mislim da je svaka žena u svom životu to doživela, s tim što neka je dozvolila to da se nastavi, a neka nije. Ja sam stvarno nezavisna i ko ne bi dozvolio tako neke stvari i baš sam protiv toga. Nije to bilo baš nasilje, ali tipa ti šamari i to. Stvarno sam protiv toga, ali do osobe je da pređe preko toga ili neće, ja stvarno ne prelazim preko toga, za mene je to dno dna.“

„Da li možeš da mi kažeš ko ti je udario šamar?“

„Eto možda Krle je krenuo fizički na mene, to je poznato javnosti. Ja volim starije od 30 do 40 i to je nepoznata osoba, bio je mnogo ljubomoran, psihopata, ljubomorisao na svaku sitnicu i glupost, zvao me i proganjao.“

„Znači ti si u neku ruku bila i žrtva nasilja?“

„Pa da.“-izjavila je Marijana Zonjić na Hype televiziji.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner