Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ISTORIJSKI GOVOR ALEKSANDRA VUČIĆA! Predsednik objasnio zašto je rezolucija u Srebrenici opasna i pozvao sve da za nju ne glasaju! BRUTALNO PRETUČENA POZNATA INFLUENSERKA: Napači joj upali u kuću i pretili UBISTVOM, hitno hospitalizovana ALEKSANDRA NIKOLIĆ NEPREPOZNATLJIVA! Svi se pitaju šta joj se desilo, isplivala šok fotka, evo šta je uradila nakon porođaja! SKANDALOZNO! Janjuš RASKINUO SA ANELI, razlog je BIZARAN, a u sve umešan i Asmin Durdžić! SKANDALOZNO! “Odu u Švajcarsku da rade kao PROMOTERKE SA EPRUVETAMA, a završe kao PROSTITUTKE!” Bivša rijaliti učesnica otkrila šok informacije ĐOKOVIĆ SAZNAO PROTIVNIKE NA ROLAN GAROSU! Novak odbranu titule započinje protiv domaćeg igrača EKSKLUZIVNO PRVI INTERVJU NEVENA CIGANOVIĆA za Hypetv! Evo šta je rekao o ponudi Saše Mirkovića, rijalitiju “IMANJE”, Nives Celzijus… ZAVRŠENO – PARTIZAN IMA NOVOG TRENERA: Nije tako davno nosio dres crno-belih VODITELJ ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Stefan Usiljanin: “Dojila me je rođena tetka, ona mi je kao druga majka” “ZBOG NENORMALNO LOŠEG INTERESOVANJA…!” Otkazan nastup Elmi i Emiru u Švajcarskoj! Oglasio se menadžment kluba “Miona KORISTI Ša?! TOKSIČNI SU!” Ekskluzivno! Teodora RASKRINALA rijaliti par! (VIDEO) NEVEN CIGANOVIĆ POSTAO DEO TIMA RIJALITIJA “IMANJE” “Anita i Anđelo će POBEDITI?!” Ekskluzivno! Vladana Kali otkriva POBEDNIKA rijalitija?! (VIDEO) DURDŽIĆ JAVNO ZAPRETIO PORODICI AHMIĆ! Pa objavio tužbu koju je podneo protiv Aneli, a razlog će vas šokirati “Njega čuva OBEZBEĐENJE, A KO NAMA GARANTUJE da nas neće POUBIJATI kada bude izašao iz zatvora U NAJBOLJIM GODINAMA?” EKSKLUZIVNO: Dejan Mladenović, čijeg je brata Blažić usmrtio, besan nakon suđenja “MENE NE MOŽE DA SE REŠI DOK ME NE UBIJE!” Otac ubijene dece kipti od besa, izleteo iz sudnice: “Da sedim s ubicama, da mi se smeju u lice?”

OVO JE KRIMINALNA PROŠLOST MIODRAGA RADONJIĆA-BAĆE: “Naoružano obezbeđenje je uletelo”

Objavio: RHT
22/03/2023 11:30 AM

Miodrag Radonjić je kao student sa kolegom glumcem Ivanom Mihailovićem upao na posed ambasade Slovačke kako bi igrao tenis.

Foto: Printscreen Instagram

Neznajući da se nelegalno nalaze na teriotriji druge države Ivan i Miodrag su se potpuno opustili u pauzi predavanja igrajući tenis, sve do momenta dok in naoružano obezbeđenje, zajedno sa policijom i na kraju sa ambasadorom nije opkolilo.

Tada im je postalo jasno da nešto nije kako treba, a kako kažu, šarm ih je spasio hapšenja. Radonjić je istakao da se od tada oko ambasade Slovačke nalazi izuzetno visoka ograda sa šiljcima, a da je u to vreme bila niska ograda, koja je mogla lako da se preskoči.

– U to vreme jako smo voleli da igramo tenis, Ivan i ja smo bili teniski partneri i uvek smo imali opremu kod sebe. U pauzi na fakultetu između predavanja, odlučili smo da odemo na najbliži teren. Preskočili smo ogradu i ispostavi se da je to posed Slovačke ambasade, na šta mi uopšte nismo obratili pažnju – kaže Miodrag Radonjić.

Foto: Printscreen Instagram

– Igramo mi tenis i odjednom dolaze dve patrole, ali koje su opkolile teren, ali ne smeju da uđe na njega, jer je teritorija druge države. Ivan je u to vreme već snimao “Vojnu akademiju”, pa su ga mnogi i poznavali. Na kraju, morao je da izađe ambasador Slovačke, kome smo objasnili kako smo dospeli tu i da nije u pitanju nikakav teroristički napad – zaključio je popularni glumac.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner