Background adbanner
calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO HYPE TV SAZNAJE! Soraji doktori zamalo ubili dete! (FOTO) SUTRA NA OPLENCU DRŽAVNA CEREMONIJA! Povod 90 godina od smrti kralja Aleksandra I USKORO KREĆE NOVA SERIJA “SAMONIKLI” Saša Mirković saopštio važne vesti i oduševio javnost! “OVO JE SRAMOTA OD RIJALITIJA” Saša Mirković ZGROŽEN NASILJEM NA TELEVIZIJI: “Ko ovo može da promoviše?” NOSI TORBU OD 2.500 EVRA! Jovana Pajić napravila haos svojim izdanjem, sve oči uprte u nju, a evo koliko joj koštaju cipele! PEVAČ SIJA OD SREĆE! Zavirite na gala slavlje Darka i Katarine, svi na nogama, dekoracija ostavlja bez daha (VIDEO) “ODRONU” Šokantne Janjuševe reči o Terzinoj preljubi, javnost ZGROŽENA, evo šta je rekao “GREŠKOM LEKARA MOM DETETU JE DEO MOZGA UGAŠEN!” Potresna ispovest Nataše Vavre “Ubeđivali su me da UMIŠLJAM” SUTRA SE TERZA SUOČAVA SA TRUDNOM MILICOM!? HAOS U NAJAVI! Izlazi iz rijalitija zbog ovoga, a tamo će biti i njegova verenica koju je javno prevario i ostavio!? (VIDEO) AUTOM UDARIO ŽENU U VINČI! Stravična saobraćajka: “Nepomično je ležala na ulici…” (VIDEO) “NEMA POTREBE ZA SAVETIMA OD ŽENE KOJA IMA PREKO 40 GODINA” Đina Džinović ne prestaje da privlači pažnju, a evo šta kaže Melina “PODRŠKA ACE LUKASA NAM JE MNOGO ZNAČILA” Balkan Beat bend održao promociju pesama i progovorili o karijeri PI DIDI KONTROLIŠE JAVNI SVET IZ ZATVORA! Isplivali stravični detalji, Holivud na nogama, niko ne može da veruje! PROCURILI SKANDALOZNI RADOVI SOFIJE JANIĆIJEVIĆ! Raskrinkano njeno pravo lice, propašće u zemlju od stida kada sazna ANA RAJKOVIĆ STAVILA GRUDI U PRVI PLAN! Žena fudbalera se porodila pre mesec dana, pa sve šokirala majčinskim oblinama! Svi gledaju samo u ovo! (FOTO) “ANA JE DOŠLA PRE DARKA” Katarinina sestra otkrila detalje o pevačici, na proslavu pristigao i poznati fudbaler!

ŠOK! DA LI JE ON TO ZABRANJEN NA PINKU? Pojavio se SNIMAK  (VIDEO)

Objavio: RHT
11/03/2023 10:30 AM

Za najpopularnijeg voditelja Zadruge, Milana Miloševića, kao bomba je odjeknula vest da je rešio da da otkaz na televiziji Pink, pa je mnogim gledaocima, a i zadrugarima bilo veoma teško da se naviknu da Milan neće voditi program.

Foto: ATAImages

Međutim, nedavno se pojavila nova informacija koju je iznela zadrugarka Anđela Đuričić tokom programa uživo. Kada je voditeljka Zvezdana obratila pažnju na njeno izlaganje, Anđela je izjavila da je intervjuisana od strane lica koje se ne sme pominjati, misleći na Milana Miloševića.

Ovaj izbor reči Anđele Đuričić pokrenuo je nove spekulacije o tome šta se zapravo desilo između Milana i televizije Pink, ali i da li postoji nešto skriveno u pozadini ovog raskida.

S obzirom na popularnost i značaj koji Milan Milošević ima u programu Zadruge, ova vest je zaintrigirala javnost, a mnogi gledaoci i fanovi Milana Miloševića žele da saznaju istinu o ovom događaju.

Do sada nisu izneti konkretni razlozi za ovaj raskid saradnje, pa ostaje da se vidi da li će se u skorije vreme pojaviti nove informacije koje bi mogle rasvetliti ovu misteriju.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner