Background adbanner
calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“VELIKI SI, BRATE” Janjuš istetovirao LIK POKOJNOG BRATA: ”Nisi bio sam, putuj spokojan” (FOTO) HOROSKOP ZA UTORAK, 6. AVGUST! Vage će imati ljubavne probleme i komplikacije, Škorpije očekuje velika svađa u porodici ZOVITE HITNU POMOĆ! Jelena Krunić u jako lošem stanju! Jedva govori: “Padala sam u nesvest…” OVO JE JELOVNIK TOM KRUZA! Ima 15 obroka dnevno, njegova dijeta je rigorozna! GDE SA KUĆNIM LJUBIMCIMA U VREME ODMORA? Da li pse treba ostavljati na čuvanje, a mačke same? Evo rešenja! NEMA VIŠE ŠOK CENA! RUSI NAPUŠTAJU STANOVE: Tržište nekretnina u Beogradu stabilno TANJA SAVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Evo čime je osvojila 11 godina mlađeg dečka (FOTO) “HVALA TI DIJANA, TO JE TVOJE REMEK DELO!” Poznata srpkinja poslala snažnu poruku Novaku i njegovoj majci, pa objavila ovaj snimak! (VIDEO) HALJINA PRIPIJENA UZ TELO, A ATRIBUTI SEVAJU! Seka Aleksić objavila vrele kadrove sa jahte, muškarcima popadale vilice! (FOTO) ON JE DOŠAO KOD MIONE I ŠA U STAN! Jovanovićeva se hitno oglasilo, pa sve objavila javno, ovome se nisu nadali! (FOTO) DADO O POVRATKU U ISLAM I ŽIVOTNOM PUTU! Pevač ekskluzivno u “D-Cast-u” otvorio dušu! DŽENIFER LOPEZ VIŠE NE NOSI BURMU! Sada je zvanično kraj, glumica uhvaćena u ovom trenutku! TOM KRUZ ĆE IZVODITI VRATOLOMIJE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Poznati glumac će imati važnu ulogu na ceremoniji zatvaranja! “U OVOJ DRŽAVI VIŠE NIKO NE VERUJE U BOGA” Sin Dragane Mirković se seli?! Šokirao sve priznanjem ŠOK! DA LI SU ŠAKO I DADO POLUMENTA BRAĆA?! Pevač ekskluzivno u “D-Cast-u” otkrio pravu istinu! MAJA MARINKOVIĆ OTIŠLA KOD NJEGA U CRNU GORU! Starleta stiže na primorje, sprema se haos! (FOTO)

POLICAJAC RADIO ZA BEOGRADSKE MAKROE: Ugovarali sastanke u stanovima, imali obezbeđenje i sekretarice!

Objavio: RHT
10/03/2023 3:58 PM

Goran Stanković, bivši policajac pravosnažno je osuđen na kaznu od godinu dana kućnog zatvora sa nanogicom zbog umešanosti u organizovanju prostitucije.

Pixabay

Odlukom Specijalnog suda, koju je potvrdio Apelacioni sud, Stankoviću je izrečena mera zabrane da se bavi policijskim poslom u naredne četiri godine.

Stanković je, kako je utvrđeno, od marta do sredine novembra 2019. godine, na teritoriji Beograda, bio član kriminalne grupe koja je pronalazila i vrbovala devojke za pružanje seksualnih usluga.

– Podsticali su ih na pružanje seksualnih usluga, stavljajući im u izgled zaradu od polovine ugovorenog iznosa. Radi prikrivanja identiteta davali su im pseudonime, pa su nakon pristanka da se bave prostitucijom, pronalazili stanove u Beogradu u kojima su boravile i takozvane sekretarice. One su bile zadužene da po nalozima orgtanizatora grupe stupe u kontakt sa klijentima, koordiniraju “predaju angažovanih žena za pružanje seksualnih usluga” – navedeno je u potvrđenoj presudi.

Kako se navodi, usluge su reklamirali putem internet sajtova, a organizatori grupe Darko Todorović i Saša Glišić su devojkama obezbeđivali i fizičko obezbeđenje iznajmljenih stanova u kojima su pružale seksualne usluge. – Kontrolisali su i dolaske novih klijenata u stanove, kao i što su neposredno ili na osnovu izdatih naloga pripadnicima organizovane kriminalne grupe organizovali prevoz i predaju angažovanih ženskih osoba korisnicima seksualnih usluga, organizovali način podele novca stečenog od pružanja usluga prostitucije, koja raspodela je direktno zavisila od broja pružanih seksualnih usluga angažovanih ženskih osoba i izvršenih zadataka pripadnika organizovene kriminalne grupe, koji su u navedenom vrmenskom periodu postali osuđeni Miloš Tanasković, Staša Momčilović, Jelena Momčilović, Dragana Pejić, Maja Ivanović, Nemanja Radojkić, Zoran Jolić, Nemanja Stojić, Srđan Golubović, Danijel Klarl, Radomir Vujović, Marko Žarković i Goran Stanković – navodi se u presudi.

Bivši policajac, kako je utvrđeno, imao je zadataka da po nalogu organizatora vrši provere u evidenciji MUP vezano za vozila i osobe koje su se pojaviljivale i dovodile u vezu sa dolaskom klijenata na adrese na kojima se odvijala prostitucija.

Podsetimo, kako je Kurir pisao ranije, istražitelji su tokom akcije hapšenja tada pronašli i svesku sa spiskom imena klijenata, ali su otkrili i oglase preko kojih su se devojke reklamirale.

– Uz fotografiju i „umetničko ime“ devojke stoji i detaljan opis – fizičke karakteristike poput boje kose, očiju, visina, težina, godine, da li imaju tetovaže, da li se depiliraju, imaju li pirsinge, ali i i šta je sa svakom od njih dozvoljeno raditi tokom seksa i koja je tarifa. Navodno je cena po satu ovim devojkama bila od 150 do 200 evra – rekao je tada izvor.

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner