Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SAVRŠENI ODNOS TRAJE 12 MINUTA” Goca Tržan ne može više da ćuti, iznela sve javno o intimi “Došao sam na sedam dana, ostao dvanaest godina” Amil Ćorović: “VOLIM SRBIJU, ima sve što nema Švajcarska” SRBIJA I BRAZIL NASTAVLJAJU SVOJU ZAJEDNIČKU MISIJU: Vučić uručio odlikovanje Seržiju Fransau Danezeu (FOTO) “ODRIČEM SE SVOJE PLATE ZA SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE, BOSANSKE DŽEMATE!” David Bilbija EKSKLUZIVNO u emisiji “D-Cast” otvoreno progovorio o svojoj kandidaturi! ORDEN ZA ČUVENU AMBASADORKU NIKARAGVE: Ona je imala najbolji govor tokom rasprave o rezoluciji o Srebrenici! “NISAM U MOGUĆNOSTI DA PRIČAM..” Anitina majka, Angelina, oglasila se EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV nakon raskida njene ćerke sa Anđelom Rankovićem! VUČIĆ ODLIKOVAO PREDSTAVNIKA VENECUELE U UN “Orden srpske zastave prvog stepena nije samo lično priznanje, već i simbol zajedničke borbe za pravdu i mir” INDIRA LEVAK SE POMIRILA SA BIVŠIM MUŽEM?! Pevačica novim objavama bacila sve u rebus! Sada nikome ništa nije jasno! (FOTO) PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TV ZA SUBOTU, 28. SEPTEMBAR 2024. GODINE! Ne propustite reprizu podcasta “Sada i ovde”, gost je bio ministar bezbednosti BiH, Nenad Nešić! “NIJE IŠLO” Anđelo se hitno oglasio nakon što je ostavio Anitu I RASKRINKAO SVE, ovo je pravi razlog! ANĐELO JE OSTAVIO ANITU! SADA JE DEFINITIVNO KRAJ! Stanojlovićeva potvrdila navode! Evo kada su tačno raskinuli, svi su bili u pravu! (FOTO) SKANDAL! HYPE TV U POSEDU AKCIJE DENIZ DEJM I DŽORDŽIJA! Ne mogu da se obuzdaju, starleta u šoku zbog snimka ANĐELO I ANITA ZVANIČNO RASKINULI?! Stanojlovićeva obrisala sve zajedničke fotografije! Iznela sve javno, pa besno poručila samo jedno! (FOTO) OVO PRIZNANJE NIJE SAMO SIMBOLIČNO: Predsednik Srbije odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN (FOTO) POZNATI JUTJUBER EKSKLUZIVNO U “CHIT CHAT-U SA NEMANJOM” Njegova priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim VRELA AKCIJA ANELI I MATEJE! Mislili da kamere ne snimaju, zatresli krevet, nisu mogli da se obuzdaju, SKANDAL

ZEJNA-MORALNA POBEDNICA: Jelena Karleuša prozvala LGBT zajednicu i “beli žiri”, ono je bila BRUTALNA diskriminacija!

Objavio: RHT
05/03/2023 5:00 PM

Pevačica Jelena Karleuša izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama nakon što je izrazila svoje nezadovoljstvo pobednikom i pesmom koja će Srbiju predstavljati na ovogodišnjoj “Evroviziji”.

Foto: Printscreen Instagram

Karleuša je na svom Instagram profilu iznela svoje mišljenje o takmičenju, priznavši da je Zejna bila jedan od njenih favorita, ali nije ni pomislila da bi Luk Blek mogao da pobedi.

Nakon što je Luk Blek odneo pobedu, a Zejna i Džipsi ostvarili mnogo lošiji rezultat, Karleuša se oglasila i oplela po pobedniku, pesmi, LGBT zajednici, rasnoj diskriminaciji i favorizovanju belih pevača od strane “belog žirija”.

– Zejna je sinoć morala da pobedi! Zašto? Pa kako “zašto”? Za početak je bila najbolji pevač na takmičenju.

Crni Luk koji je pobedio nije ubo ton u du*e. (Fini dečko, nije kriv, ali ga se niko neće sećati za dva meseca. Tačka. Sorry, not sorry. Ovo je surov posao, ne bajka za osetljivu decu, pa da mora da se pazi na njihova osećanja. Ko je razmišljao o Zejni i Džipsiju i njihovim osećanjima diskriminacije, nepravde, nemoći? Niko.).

Foto: Printscreen Instagram

Dalje, jedina prava evrovizijska pesma je bila upravo od Zejne, jer ulazi u kategoriju “world music”. Crni Luk je na silu pokušao da bude trip art i da strancima proda njihovu foru, a sve ukupno je bilo samo jeftini krindž pokušaj. Mi ne možemo da prodajemo tu vrstu muzike i tripa strancima, jer će oni uvek biti bolji u tome od nas, jer su u toj muzici prirodni i bolji. Sem ako nisi talentovan kao Džipsi, a Crni Luk nije. Da se razumemo, ja volim crni luk, ali ne u voćnom miksu.

Jedna poruka i za LGBT zajednicu koja je hajpovala Crnog Luka sinoć… Tako ste hajpovali i Harikejn pretprošle godine, pa je bilo šta.

Za kraj, neću da dolivam ulje na vatru, ali ipak hoću. White supremacy mora da prestane. Džipsi i Zejna imaju sva prava da kažu da je ono sinoć bila brutalna diskriminacija od strane belog žirija. I jeste. Jeste i tačka!

Ali ako im je za utehu, pred Zejnom i Džipsijem je velika karijera. Dečko je sebe nazvao Džipsi. Bum! U glavu! Hrabro! Otvoreno! Zejna je Zejna bre! Usred Beograda. Osoba koja konačno u ime svih Roma diže glas i kaže da su je maltretirali u školi, u poslu i životu i da neće da trpi. I zašto bi? Zejna – moralna pobednica! – napisala je Jelena u svojoj objavi na Instagramu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/informer.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner