Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MEDENI MESEC” Sergej Trifunović objavio privatnu fotku svoje žene, evo šta se dešava nakon TAJNOG VENČANJA! (FOTO) MAJA SKOČILA NA STANISLAVA! Napravila neviđe haos, Krofak zanemeo od šoka, ne može da nasluti kakav pakao ga čeka HYPE EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Evo kako izgleda rodna kuća Goce Božinovske u kojoj je Jelena Vučković odrastala do 15.godine SVI U ŠOKU ZBOG ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica ne liči na sebe, niko ne može da veruje, ŠTA JOJ SE DESILO?! (FOTO) “JOŠ SI JE VERIO, KONJU” Asmin urnisao Janjuša, vodi ga kod Karamujića i zakazuje mu terapiju, brutalno ga ponizio! “SITA SE PRODAVALA KAO KILO JAGNJETINE” Asmin zagrmeo pa NAJAVIO njene SLIKE IZ KATALOGA? ANELI DOZIVA I PREKLINJE DA ASMIN UĐE U RIJALITI: Nije mogla više da izdrži, hitno se obratila produkciji! “KAKVA PREVARA U SLAGALICI” Ljudi u neverici zbog situacije u kvizu, desila se neviđena greška i skandal! ”KRAO SAM AUTOMOBILE IZ ZABAVE” Baki B3 otkrio detalje optužnice SKANDALOZNO PRIZNANJE! “MOJ POROK JE KOCKA!” Andrija Đogani šokirao usred emisije (VIDEO) OPŠTI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG NIVES I DEJANA: Nakon saopštenja da će oni voditi rijaliti “Imanje”, komentari se samo nižu PRVO OGLAŠAVANJE NATAŠE NINKOVIĆ NAKON ŠTO JE HOSPITALIZOVANA: Glumica priznala u kakvom stanju se nalazi: “Deca su mi se uznemirila” UMRO JEDAN OD NAŠIH NAJTROFEJNIJIH TRENERA: Saopštene loše vesti, srpska košarka zavijena u crno! CEO REGION BRUJI O VODITELJKI RIJALITIJA “IMANJE” Evo ko je Nives Celzijus koja će voditi format sa Dejanom Dragojevićem! (FOTO) “JANJUŠE, JA BIH SE ZAPALIO OD SRAMOTE NA TVOM MESTU! Još si je i VERIO, konju!” Asmin ide kod KARAMUJIĆA (FOTO) STANIJA UCENILA ASMINA! Postavila mu ozbiljan ULTIMATUM, evo na šta je bio primoran da prihvati da bi ušao u vezu sa njom!

BANKROT I DUG OD 3 MILIONA! Lejdi Gaga nije znala da je ostala BEZ KINTE

Objavio: RHT
23/02/2023 8:00 PM

Lejdi Gaga je jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, čiji hitovi se slušaju širom sveta. Međutim, malo ko zna da je ova ekscentrična diva prošla kroz teške životne trenutke i finansijsku krizu koju je uspešno prevazišla.

Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Rođena kao Stefani Džoan Andželina Džermanota, Lejdi Gaga je svojim neverovatnim glasom osvojila publiku širom sveta, ali i svojim glumačkim sposobnostima. Ipak, malo ko zna da je ova slavna pevačica bankrotirala nakon svoje druge turneje “The Monster Ball”, koja je bila održana između 2009. i 2011. godine.

Lejdi Gaga je priznala da nije ni znala da je bankrotirala sve dok joj to nisu saopštili. Tada je bila u dugu od tri miliona dolara, ali je uspela da se izvuče iz krize i stvori uspešnu karijeru, osvojeći brojne nagrade kao što su Gremiji i Oskar za najbolju muziku u filmu “Zvezda je rođena”.

Foto: no, Credit line: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Prema njenim rečima, ključni faktor u njenom oporavku bila je druga turneja “The Monster Ball”, koja joj je donela ogromnu popularnost i zaradu. Danas, Lejdi Gaga je iza sebe ostavila nekoliko uspešnih albuma i turneja, a poslednja turneja “The Chromatica Ball” završena je u septembru 2022. godine.

Lejdi Gaga je primer uspešnog prebrođavanja teških životnih trenutaka i finansijskih problema. Njena posvećenost muzici i radu, kao i njen neverovatan talenat, omogućili su joj da se izdigne iz krize i postane jedna od najvećih zvezda u svetu muzike.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner