Background adbanner
calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ZAMENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TEKTONSKE PROMENE U ISTORIJI RIJALITI PROGRAMA! Saša Mirković uradio što nije NIKO NIKADA na televiziji! SAŠA MIRKOVIĆ REAGOVAO POVODOM KASTINGA NA PINKU: “Samo ime rijalitija će se promeniti, sve ostalo će biti isto, KONKURENCIJA SE ZBUNULA” STANIJA DOBROJEVIĆ BEZ BRUSA U EMISIJI: Voditeljka odmah reagovala i “pecnula” je, prisutni u neverici gledali! “MENE SU PONIZILI” Maja ključa od besa, direktno se obratila Stanislavovoj ćerki, Krofak ZANEMEO OD ŠOKA! HITNO SE OGLASILA ANELINA PORODICA I RASKRINKALA JE: Ahmićeva neće moći da dođe sebi, Janjuš će dobiti nervni slom VUČIĆ OTKRIO KO NEĆE PODRŽATI REZOLUCIJU O GENOCIDU U SREBRENICI: “Mađarska će glasati protiv, Slovačka neće biti za! OVO JE SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Zavela njenog brata dok joj je bio profesor, 15 godina je stariji od nje, a prošle godine mu rodila dete! (FOTO) POKRADEN NAŠ PEVAČ: Skinuli mu sav novac sa računa, oglasio se van sebe i otkrio šokantne detalje! TRUDNA UČESNICA SE TRESE OD STRAHA: Plaši se da će se desiti nešto JEZIVO U RIJALITIJU, u sve umešano njeno nerođeno dete! OTKRIVENO VREME I MESTO SAHRANE CIPKINOG MUŽA: Biznismen iznenada umro od posledica srčanog udara! ŠOK POTERA U NOVOM SADU! Pljačkaši napravili karambol, opsadno stanje u gradu, POVREĐEN I POLICAJAC! SKANDALČINA! ANELI KROZ ŠIFRE PRIČALA O ASMINU: Uroš otkriva NJENE NAJMRAČNIJE TAJNE, moli Boga da joj Durdžić OPROSTI SVE! MAJA U MODRICAMA I PODLIVIMA: Isplivale stravične fotke, sumnja se da joj je Stanislav naneo! HAOS U KRAGUJEVCU! Dve devojčice NESTALE, a onda pronađene posle višesatne DRAME, majka tvrdi: “Iscepana im je odeća…” SAVETI ZLATA VREDNI! Pomoću ovih trikova ćete NEVEROVATNO podići spuštene kapke, ovo je šminka za mladolik izgled

“SNEŽANA ĐURIŠIĆ TRAŽILA PARE DA MOJ SIN PROĐE U SLEDEĆI KRUG”: Majka kandidata OPTUŽUJE!

Objavio: RHT
21/02/2023 11:30 AM

Takmičenje “Zvezde Granda” uveliko je ušlo u snimanje trećeg kruga, koje je donelo skandal kakav se nije dogodio za sve godine koliko ovaj šou traje.

Naime, Nata Vukadinović iz Crne Gore, majka kandidata Dušana Vukadinovića, javila se našoj redakciji s tvrdnjom da im je Snežana Đurišić tražila novac da njen dvadesettrogodišnji sin prođe u dalji tok takmičenja.

Foto: Printscreen Youtube

– Doživela sam golgotu. Snežana Đurišić je tražila novac da moj sin prođe u naredni krug “Zvezda Granda”. Ako moja deca nisu kako treba, neću da ih branim, ali znajući da je moje dete fino, kulturno, vaspitano, rekla sam mu da sluša gospođu Snežanu, koja me najstrašnije povredila. Kad je prošao drugi krug, rekla mu je: “Dušane, ovo ti je sad besplatno”, znate, kao daje mu gratis. To nam je preneo kad je došao kući, ali mi roditelji nismo to tako shvatili. Prošao je taj krug i za treći mu je zacrtala šta će da peva. Međutim, pred emisiju bio je uznemiren, videla sam da nešto nije u redu. Kada smo se upoznale, Snežana je počela da vrišti na mene – tvrdi Nata.

Novinaru su joj konkretno pitanje koji je tačno iznos Snežana tražila od njenog sina, kako ona tvrdi:

– Nije tražila direktno, nego indirektno. Govorila mu je da ona ne radi za džabe. Nije htela da mi pruži ruku u sobi za podršku. Kulirala me je. Upitala sam je da li je moj sin nešto pogrešio i da li joj je nešto loše rekao. Tada mi je saopštila da Dušan neće proći dalje, da je za njega takmičenje završeno. Unela mi se u lice i rekla da ona ne radi za džabe i da treba da joj platim. Ostala sam zatečena, skamenila sam se. Nisam joj dala novac i moj sin nije prošao dalje. Posle je rekla Dušanu da beži i ja nisam znala šta se događa. Nisam joj dala pare i normalno da on nije prošao. Rekla je da je moj sin nije slušao – priča majka kandidata.

Foto: Printscreen Youtube

Interesovalo nas je zašto slučaj nije prijavila Saši Popoviću:

– Nisam znala kako da reagujem. Paralisala sam se. Uplašila sam se da sinu ne bih naškodila. Takva agresivnost, kakvo je to ophođenje. Verujem u Boga i u sve ću da se zakunem da mi je Snežana tražila pare. Ona nije glasno govorila dok mi je tražila pare – zaključuje Nata.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner