Background adbanner
calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PRODUKCIJA ME JE PUŠTALA DA IZLAZIM KUĆI TOKOM RIJALITIJA!” Otkrivene strogo čuvane tajne UGAŠENOG formata (VIDEO) “JURILA ME JE LUJKA, REKAO SAM DA JE PSIHOPATA” U medijima NASTAO HAOS oko SLIČNOSTI Mace Diskrecije i Elene Kitić, a evo šta je Mile Kitić rekao o VANBRAČNOM DETETU “DOBILA SAM POZIV DA UĐEM, BILA SAM NA RAZGOVORU!” Povratak rijaliti zvezde na male ekrane PROPAO “Nisu ispunili moje uslove” PROGOVORILA O SILOVANJU U RIJALITIJU! Izabela Alijoski je bila pod kamerama 24 SATA VLADIMIR TOMOVIĆ PONOVO U RIJALITIJU? Kršni Crnogorac objavio FOTOGRAFIJU IMANJA OVO JE ŽENA KOJA JE UNIŠTILA PAF DEDIJA! Bivša devojka Kesi ga tužila zbog zlostavljanja i sil*vanja, a onda je klupko krenulo da se odmotava! FANOVI ANITE I ANĐELA U ŽALOSTI?! Skandalozne poruke saučešća preplavile društvene mreže! ŠOK! (FOTO) “PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE U ZATVORU! Imala sam EPI NAPADE! Odmah su me odveli u URGENTNI” Sara otkrila PRAVU ISTINU ANĐELO RANKOVIĆ POBEGAO IZ BEOGRADA! Nakon istine o raskidu sa Anitom rešio da se povuče u potpunosti!? (FOTO) “JEDAN JEDINI MIROSLAV ILIĆ!” Mira Škorić emotivnom objavom rekla svima koliko joj znači saradnja sa legendom narodne muzike! (FOTO) VANREDNO UBACIVANJE! “TI SI ONAJ ŠTO VARA TRUDNU ŽENU” Sramno predstavljanje u rijalitiju! Kome je ovo smešno? “MIONA MI VIŠE IDE UZ STANISLAVA!” Iva Grgurić brutano iskrena o ljubavi Jovanovićeve i Ša EKSKLUZIVNO za Hype TV! “TADA SAM BILA LJUBAVNICA!” Gabrijela Pejčev priznala kako je povredila ženu Semira Džanković EKSKLUZIVNO u emisiji “Pretres”! “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) “NUDILI SU MI 100.000 EVRA ZA NOĆ DA IMAM INTIMNE ODNOSE” Anja Todorović progovorila o prostituciji u Dubaiju!

OD LJUBAVI DO MRŽNJE: Tvrdi da može da je ima za 15 minuta!

Objavio: RHT
14/02/2023 12:30 PM

Marko MMA komentarisao je raskid Miljane Kulić i Zole i njeno pomirenje sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Šta je pisalo u čestiti koju si dobio od svoje majke i u koju je potkačila Mariju? – pitala je Ivana

Foto: Youtube printscreen

Stvarno ne bih voleo da se sprdam sa tim jer je žena stvarno nije spomenula ni potkačila. Ni Mariju, ni Miljanu. Rekla je da bi bilo glupo da mi goovri šta da radim jer imam godina koliko imam. Rekla je da ne želi da me vidi u depresiji i poslala mali znak pažnje Mići i Caru. Da se ovo nije desio, garantujem životom da bi je i podržala, i pozdravila i poslala poklon – rekao je Zola.

Slala je i Željku – dobacila je Matora.

I ja bih se glupo osećao da je sad poslala, kao da me ponižava – rekao je Zola.

Foto: ATA Images

Videli smo klipove gde se Zola i Miljane šale i mi na osnovu toga baziramo da je njima dobro. Mislim da su se oni mnogo bavili Bebicom i upitno mi je zašto se to desilo. Što se Bebice tiče mislim da je čist inat. A smatram da te je Car posavetovao vrhunski i nisi ni sa jednom nego si otišao i odspavao – rekao je Marko.

Stvarno bih bio najveći debil da lažem kako smo se ponašali na ostrvu. Posvađali smo se samo kad me je probudila da mu napravim meso, ja joj rekao nemoj mamuran i pravim joj meso, a ona baca scenario i tu smo se pokačili – rekao je Zola.

Tu je i puklo – rekao je Marko.

Neca misli da ju je grizla savest zbog Bebice i da je zato napravila to – rekla je Ivana.

Ispada mi da je terala inat Bebici sa Zolom kad je lomio televizore – rekao je Marko.

Foto: Printscreen Youtube

Razumeo sam njenu empatiju i nisma imao hrabrost da joj zamerim. Želim im sve najbolje od srca. Sve što želim sebi i svojoj porodici želim i njoj – rekao je Zola.

Bebica je provocirao kroz “Taćko, Taćko”, transparentno, a ti to u foliju uvijaš sa ovim sad – rekao je Marko.

Meni neko da da milion dolara da kažem šta je razlog što je otišla sa njim, ja ne bih znao. Ja sam mislio da je zadatak jer smo pre toga ona i ja bili kod drveta. I onda na doku bih otišao po nju nego sam od Miljana čuo da je čuo od nekog da su se oni već poljubili – rekao je Zola.

Hoćeš da ti priznam što sam ga zvala? Da bi odvezao čamac da te za*ebemo i da bi mi otišli čamcem. Kunem ti se životom da mi se gadiš i da si mi se zgadio. Sramota me je što sam bila sa tobom, ali ti se meni gadiš zbog svega što si mi radio napolju i prethodnih sezona. Sramota me je što sam bila sa ovim čovekom. Već deset dana pre raskida, noćima nisam spavala, pušila sam jednu za drugom. Nemam želju ni da se svađam. Život sa njim je pakao – rekla je Miljana.

Foto: Printscreen Youtube

Svi ste polemisali da li je bio se*s, mi smo pričali kao nenormalno. Kad je rekla da je Marija veštica opet smo pričali u krevetu i rekla mi je da smo Željko i ja njen život. Tu se naša priča završila o svemu tome – rekao je Bebica.

Zašto joj sad veruješ? – pitala je Ivana

Dozvala se pameti – rekao je Bebica.

Miljana zna da ako napravi ikakvu grešku, ona zna da bi mi se gadilo da je poljubim jer se poljubila sa njim. Nisma ravnodušan prema njoj. Tvrdim da bi mi 15 minuta trebalo da budem sa njom – rekao je Zola.

Dobro Filipe – rekla je Miljana.

Poverovao bih joj da se u našem odnosu nešto promenilo. Ne mogu da primetim da ti se gadim ako svaki dan vodimo ljubav. Govorila si da hoćeš da odeš u hotel da mu razbiješ glavu – rekao je Zola.

Ona može da podnese da Zola bude sa nekom, a ne može da podnese da nema Bebicu i da on bude sa nekim – rekla je Marija.

Foto: Printscreen YouTube

Kad sam videla da imam samo imaginarnu podršku jer ljudi mene ne mogu da smisle sa Zolom napolju jer igra rijaliti sa mnom. Bila sam spremna na sve za prvo mesto, bila sam folirant mesec dana, a onda je ušla Ana i dolučila sam da se ne foliram do kraja jer me boli uvo da li ću biti druga, treća ili peta – rekla je Miljana.

Samo reci jednu našu svađu – vikao je Zola.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner