Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

BOLEST JE BILA JAČA OD NJE: Napustila nas je Marina Tucaković!

Objavio: RHT
20/09/2021 12:54 AM

Naš najpoznatiji tekstopisac poslednje četiri decenije Marina Tucaković (67)  izgubila je bitku sa opakom bolesti.

Od osamdesetih do dana današnjeg u našoj regiji nema generacije koja se nije veselila i tugovala uz Marinine pesme, napisane za najveće zvezde ovih prostora.

Poslednjih nekoliko godina Tucakovićeva se lavovski borila sa karcinomom, a njena porodica je pre nekoliko dana objavila da je Marina pozitivna i na virus Korona.

Pored muzike, bavila se pisanjem poezije ali i životnih mudrosi koje će ostati u amanet nekim novim generacijama kako Beograda tako i regiona, do kojih je svakako najušečatljivija:

– U jednom danu se rodiš, U jednom umreš. U jednom danu upoznaš osobu koja ti promeni život. U jednom danu se sve dogodi… 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Baš tako kao što je Marina napisala u jednom danu se sve dogodilo, u jednom danu nas je napustila. Muzika je Marininim odlaskom izgubila mnogo…

Kako pišu mediji, Marinina poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana.

Podsetimo, Marina je pre 13 godina 1. decembra, izgubila sina Miloša Radulovića. Miloša je Marina pronašla mrtvog u porodičnoj kući u centru Beograda, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju. Sin Marine i Aleksandra Fute Radulovića preminuo je iznenada, a o svom najbolnijem danu u životu Marina je samo jednom govorila. Nekoliko godina kasnije Ana Nikolić je otpevala jedan od svojih najvećih hitova “Mišo moj”, koji je pokojna Marina posvetila upravo Milošu. Oni koji su je dobro poznavali tvrde da se nikada nije oporavila od smrti sina, te da je to na neki način bio početak kraja za nju.  Marina je preminula u KBC Dragiša Mišović gde je bila smeštena poslednjih nekoliko dana.

 

Autor: HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner