Background adbanner
calendar

Četvrtak 2. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROCURIO JEZIV SNIMAK IZ RIJALITIJA! Ljudi ne mogu da veruju šta Ša radi Stanislavu iza leđa dok uhodi Mionu! EKSKLUZIVNO! PRAVA ISTINA O HAPŠENJU MULA! Nina Prlja progovorila: “Ona me je namestila! Aneli je bila sa mojom NAJVEĆOM LJUBAVI” “VADILA JE SEBI ZUBE! Zatekla sam je kako visi u ćeliji” Stravični detalji iz zatvora! Nina Prlja otkrila detalje: Izbegla sam smrt TRI PUTA PRODUKCIJA PRIPREMILA PAKAO VEČERAS ZA ŠA: On ni ne sluti šta će se dogoditi, očekuje se da momentalno napusti rijaliti! SKANDALOZNO! Teodora i Bebica pokušali da prevare gledaoce i produkciju, RAZOTKRILA IH OVA UČESNICA, nastao haos RASKRINKANA PRAVA ISTINA O MAJI BEROVIĆ: Prozivaju je da krije ime, a sada je sve procurilo! VIŠE NIŠTA NE MOŽE DA SE SAKRIJE U novom podkastu “Sada i ovde”, gost Snežane Dakić – dr Zorica Tomić SITA AHMIĆ SE HITNO OGLASILA ZBOG ANELINOG BIVŠEG: Udarila nikad žešće na Asmina, nakon ovoga se očekuje RAT! HYPETV PROGRAM ZA petak 3. maj 2024! U emisiji “Estradna racija” tema je: Let sa poznatima IZABRANA NOVA VLADA REPUBLIKE SRBIJE! Vučević: Ponosan sam na projekat Beograd na vodi STRAVIČAN SNIMAK MAJE MARINKOVIĆ: Ovo produkcija nije pustila uživo u programu, gledaoci zgroženi, ne mogu da veruju! (FOTO) “IMALA SAM ZAHVAT” Elma Sinanović ekskluzivno za Hype nakon OPERACIJE: Priznala sve o vezi sa 15 godina mlađim muzičarem SVI NA NOGAMA U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ: Pevačica podelila srećne vesti, Verica van sebe! (FOTO) ĆERKI ANELI AHMIĆ UNIŠTEN ŽIVOT! Asmin se oglasio potresnim priznanjem, objavio srceparajuću fotku i javno obelodanio pravo stanje Ana Brnabić: “O, majko mila…”, pa podsetila na pretnje silovanjem! U Neumu upecan morski pas, jedan od najopasnijih na svetu

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JANUAR

Objavio: RHT
28/01/2023 7:00 AM

OVAN

Foto: Pixabay

Ljubav: Postoje različite nesuglasice u odnosu sa voljenom osobom. Međutim, novom raspravom ništa značajno ne rešavate.

Posao: Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike, potrebno je da se dobro organizujete za sprovođenje svojih ciljeva.

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju.

BIK

Ljubav: Za sada vešto korisite svoje zavodničke sposobnosti na različitim stranama. Partner ne može da odoli Vašem šarmu.

Posao: Ponekad je teško ostvariti poslovnu ravnopravnost, stoga nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u realnosti.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

BLIZANCI

Ljubav: Porodica i bliska osoba imaju poverenja u Vaše sposobnosti, stoga učinite sve što je potrebno da ispunite njihova očekivanja.

Posao: Neko pokušava da Vam nametne svoja pravila poslovanja. Budite kategorični u svojim zahtevima pred saradnicima.

Zdravlje: Sačuvajte dobru koncentraciju i prisebnost duha.

RAK

Ljubav: Delujete previše zabrinuto, nepotrebno se opterećujete različitim emotivnim slutnjama i dilemama.

Posao: Ukoliko nečiji uticaj pogađa Vašu sujetu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Nema razloga da privlačite negativnu pažnju.

Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i susret sa prijateljima, opustite se.

LAV

Ljubav: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i dobar podsticaj u susretu sa voljenom osobom. Prepustite partneru da Vas »navede« na svoj izbor.

Posao: Neko odobrava Vaše originalne ideje ili način razmišljanja. Nema razloga za lažnu skromnost u društvu saradnika.

Foto:Pinterest

Zdravlje: Za večernje sate planirajte neku od tehnika psihološkog opuštanja.

DEVICA

Ljubav: Nemojte dozvoliti da neko zaokuplja partnerovu pažnju. Važno je da pravilno usmerite svoje misli i da eliminišete različite neugodnosti.

Posao: Ako se dobro informišete o poslovnim prilikama i budete preduzimljivi, očekuje Vas dvostruki dobitak.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

VAGA

Ljubav: Izbegavajte susret sa osobom koja deluje arogantno i remeti Vaše dobro raspoloženje.

Posao: Ne dopada Vam se nečija kritizerska narav prilikom izbora zajedničke teme. Smeta Vam kada neko igra »ružnu igru«.

Zdravlje: Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

ŠKORPION

Ljubav: Umesto da tražite »lažnu utehu«, budite iskreni prema partneru. Suočavanje sa istinom donosi psihološko olakšanje.

Posao: Nečije reči na Vas deluju uznemirujuće, ali poslovna pravila se brzo menjaju i potrebno je da istrpite nečiju kritiku.

Zdravlje: Uživajte u stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Foto: Pixabay

STRELAC

Ljubav: Ne budite suviše zahtevni prema voljenoj osobi. Postoji zdrava granica do koje možete da postavljate svoje uslove.

Posao: Suočavate se sa novim događajima na poslovnoj sceni, ali u sukobu interesa otkrivate i nečije »slabosti«.

Zdravlje: Važno je da se rasteretite suvišnih briga.

JARAC

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančani sluh i »široke vidike« kroz zajedničke planove.

Posao: Zadržite profesionalnu distancu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmerite ka ostvarenju korisnih ciljeva.

Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, opustite se.

VODOLIJA

Ljubav: Stalo Vam je da ostvarite svoje emotivne namere, čak i po cenu da se neko ljuti ili da Vam se »oštro« suprotstavlja.

Posao: Nemojte očekivati nemoguće rešenje. Važno je da prepoznate najbolji trenutak za akciju i da upotrebite svoje najjače adute.

Zdravlje: Poboljšajte koncentraciju.

RIBE

Ljubav: Nema potrebe da očekujete veliku notu emotivnog razumevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem.

Posao: Izbegavajte poslovni rizik na koji Vas nagovaraju saradnici. Najbolje je da prihvatite poznata pravila i da se zaštitite od neprijatnosti.

Zdravlje: Budite uzdržani, izbegavajte afektivno ponašanje.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner