Background adbanner
calendar

Četvrtak 2. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KARLEUŠA HITNO OTKAZALA NASTUP U CRNOJ GORI: Oglasila se ZABRINJAVAJUĆIM saopštenjem, na meti jezivih pretnji! SLAVE MESEČNICU VEZE! Maja i Krofak dobili gomile poklone od fanova! CITY HYPE: Mahrina otkrila da li je zaljubljena! Ivka Numerolog predviđa pomirenje Džinovića, ali i Dragane i Tonija! Najveći HEROJ Beogradskog maratona: Deda od 90 GODINA dao domaći zadatak mladima, svi mu aplaudirali NEVREME SAMO ŠTO NIJE GRUNULO! U ove delove Srbije stižu pljusak i grmljavina MAJK TOBI ZAMENJEN: Evo ko će igrati na njegovom mestu Efes doneo odluku o sudbini Tomislava Mijatovića i iznenadio sve Programom “Buđenje” sutra će biti obeležena godišnjica od tragedije u Ribnikaru Oni će suditi polufinale Zvezde i Mege: Na čelu trojke vrlo poznato lice, a jedan je šampion Srbije u snukeru “NE VIDIM NIŠTA LOŠE U TOME DA DEVOJKA BUDE SPONZORUŠA!” Nina Prlja šokirala u emisiji “ShowBliz”: Biti sponzoruša i pr*stitutka nije isto! PREDSEDNIK ALEKSANDAR VUČIĆ UGOSTIO ZLATNE BOKSERE! Svečani prijem za delegaciju Bokserskog saveza Srbije i članove reprezentacije UMRO OTAC TOŠETA PROESKOG! Njegova ćerka se oglasila BOLNIM rečima ZMIJE PREPLAVILE SRBIJU! Objavljeno strašno upozorenje – evo kako razlikovati otrovnice! ŠOK ODGOVOR MARTE SAVIĆ! Supruga Mileta Kitića progovorila o varanju ŠOK OTKRIĆE! Janjuš prvi put progovorio o bolnoj istini, pa rekao ko se nije pojavio na sahrani njegovog brata Mihajla ŠOK! Nikola Rokvić zbog jednog poteza prekinuo HODOČAŠĆE

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JANUAR: Ovnovi podstiču plemenita osećanja, a Device su sumnjičave!

Objavio: RHT
22/01/2023 7:00 AM

OVAN

Foto:Pinterest

Ljubav: Pokažite partneru lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti, treba verovati u dogovor i podsticati plemenita osećanja.

Posao: Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na proverenim saradnicima.

Zdravlje: Nalazite se u top formi i imate dovoljno snage.

BIK

Ljubav: Potrebno je da promenite svoju uobičajenu taktiku i da udovoljite voljenoj osobi. Mašta uvek pomera granice mogućnosti.

Posao: Postoji granica u poslovnoj toleranciji. Budite promišljeni i prilagodite svoje poslovne zahteve trenutnoj situaciji.

Zdravlje: Važno je da poboljšate koncentraciju.

BLIZANCI

Ljubav: Neko privlači Vašu pažnju, ali Vi još uvek niste sigurni u svoja osećanja. Emotivna nesigurnost proističe iz Vašeg nepoverenja.

Posao: Susret sa jednom osobom podstiče Vašu sumnjičavost. Ulažete veliki napor, ali ne dobijate željeni efekat i pozitivne rezultate.

Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

RAK

Ljubav: Dobijate pozitivne signale. Proverite svoju sreću, budite dovoljno hrabri pred novim emotivnim izazovima.

Posao: Vaša motivacija i ponašanje pred saradnicima deluju »besprekorno« u različitim poslovnim prilikama.

Zdravlje: Podstičite kod sebe kreativno razmišljanje i vedar duh.

Foto: Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

LAV

Ljubav: Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno. Potrudite se da delujete šarmantno i zavodljivo u svakom pogledu.

Posao: Ponekad precenjujete lične mogućnosti, ali okolina ima dovoljno razumevanja za Vaše ideje i energičnost.

Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

DEVICA

Ljubav: Ako osećate emotivnu dilemu ili sumnju, izbegavajte novu raspravu i pokažite odabrane manire u društvu bliske osobe.

Posao: Neko Vas dovodi u stanje pojačanog stresa i otežava dogovor. Nema razloga da nečije izjave tumačite na dvosmislen način.

Zdravlje: Prijaće Vam vitmaniska ishrana i veća količina tečnosti.

VAGA

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne možete da se dogovorite oko izbora prioriteta. Imate različita interesovanja.

Posao: Nedostaje Vam interesovanje za ustaljene forme u poslovnoj saradnji, ali okolina ima drugačije mišljenje i neko koristi stroge kriterijume.

Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

ŠKORPION

Foto: Pinterest

Ljubav: Planirajte susret sa osobom koja Vas inspiriše na dobro raspoloženje. Opustite se u bliskom društvu.

Posao: Poslovni problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Nemojte dozvoliti da Vas zavara prvi utisak.

Zdravlje: Ulepšajte svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

STRELAC

Ljubav: Nema razloga da se ponašate suviše nadmeno i impulsivno pred voljenom osobom. Budite umereniji u svojim zahtevima.

Posao: Nemojte dozvoliti da Vas neko obmanjuje velikim obećanjima. Potrebna Vam je neka »test situacija«.

Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji.

JARAC

Ljubav: Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao ravnodušnost ili emotivno odbijanje. Pažljivije analizirajte blisku osobu.

Posao: Svako ima pravo da pogreši u proceni ili ponašanju, stoga prihvatite nečije izvinjenje kao »pozitivan signal«.

Zdravlje: Potrebni su Vam krativan odmor i psihofizička relaksacija.

Foto: Pinterest

VODOLIJA

Ljubav: Imate predosećaj da neko intenzivno misli na Vas. Primećujete neobične emotivne signale ili skrivene poruke, odaberite dobro društvo.

Posao: Nema razloga da brinete zbog različitih komentara, jer uvek postoji neko ko ima drugačije ideje.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

RIBE

Ljubav: Zadovoljstvo proističe iz porodičnog života ili iz susreta sa ljubavnim partnerom. Na Vama je da napravite dobar izbor u svakom pogledu.

Posao: Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju i samopouzdanje u društvu saradnika. Pažljivo osmislite svoj nastup.

Zdravlje: Delujete pozivitno, sačuvajte samopouzdanje i dobar impuls.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner