Background adbanner
calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RAJIČIĆ OTKRIO SVE O AFERI SA ŽENOM IVANA MARINKOVIĆA? Raskrinkao kako će joj se vrela akcija obiti o glavu, SKANDAL! OVO SU NOVE CENE GORIVA! Važiće u narednih sedam dana! OTKRIVENO KOLIKA JE PENZIJA NAKON 15 GODINA RADNOG STAŽA: Ovo je detaljna računica MOŽETE I SAMI IZRAČUNATI: Evo koja je idealna težina u odnosu na visinu i godine “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da ćuti! “CRNA SMRT” SE VRATILA! Prijavljen slučaj bolesti koja je u srednjem veku UBILA MILIONE, a evo ko je najugroženiji ANELI UGLEDALA ASMINA I ĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! “DAJ BOŽE DA SE ZAVRŠI NA OVOME!” Vanja Mijatović o nemiloj situaciji Aleksandre Mladenović! “AKO BI MU ZATREBALO SRCE, DALA BIH SVOJE!” Vanja Mijatović KROZ JECAJE govorila o NJEMU, a tek kada ga je videla OSTALA BEZ REČI! “DAVILA JE DETE I VUKLA GA ZA KOSU” Preokret u vezi tuče NA BAZENU U NOVOM SADU: Svedoci otkrili šta se zapravo desilo, ŠOKANTNO! PRVA FOTKA TAMARE DRAGIČEVIĆ SA SINOM! Njena objava topi srca, glumica u naručju drži svog dečaka! (FOTO) “Maja Marinković je devojka za PRIMER!” Ekskluzivno! ŠOK izjave doktorke Nade Macure! (VIDEO) EVO KOJI FAKULTET SE NAJVIŠE UPISUJE U SRBIJI! Većina studenata je na državnim univerzitetima “ULETEO S PIŠTOLJEM, POLOMIO LOKAL” Naša pevačica otkrila sve o skandalu sa nastupa: “Naredio nam je…” OVO SU SIMPTOMI SUNČANICE, TOPLOTNOG UDARA I ISCRPLJENOSTI: Evo kada se javlja glavobolja STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova ćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO)

“GODINAMA NE SPAVAMO ZAJEDNO” Ovo je muž Tamare Grujić

Objavio: RHT
18/01/2023 9:30 PM

Autorka i producentkinja Tamara Grujić otvorila je dušu i priznala da ne spava u krevetu sa svojim suprugom Vukom Đokovićem, već da spavaju u odvojenim sobama, te je otkrila kako to utiče na njihov brak.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, Tamara kaže da je do te odluke došlo sponatano.

– Mi smo tu odluku doneli spontano. Uprkos tome što će mi mnogi zameriti i reći da nije zdravo, volim da spavam s Lenkom, Vuku stoga nije preostalo ništa drugo do da bude u drugoj sobi s našim psom Milicom (smeh). Za sada nismo videli lošu stranu te podele, ali smo oboje svesni da to neće biti zauvek i da zbog toga trenutno više radimo na očuvanju naše intime – rekla je Tamara i dodala.ž

Foto: Printscreen Instagram

– Moj Vuk nije previše romantičan, doduše bio je na početku veze, ali po mom mišljenju, nisu latice ruža posute po podu jedina romantika. U njegovom slučaju to je neverovatan smisao za humor. Obožavam kod njega što je duhovit i što smo s vremenom jedno drugome postali i najbolji prijatelji i saradnici. Drago mi je kada mi kaže: “Žule, ja najviše s tobom volim da radim”. Pogledom se dogovaramo, što primenjujemo i u Lenkinom vaspitavanju – rekla je Tamara, a onda otkrila kako se njeni ukućani nose sa njenim mesečarenjem.

– Mesečarim samo kad sam pod velikim pritiskom. Dogodilo se baš skoro da sam ustala iz kreveta, otišla do toaleta, a zatim ušla u Vukovu sobu i izgurala ga napolje. On je, naravno, pokušao da priča sa mnom, ali kada je uvideo da mesečarim, smestio se kraj ćerke. Ujutru je usledio šok – rekla je Tamara za Story.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner