Background adbanner
calendar

Četvrtak 13. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLOBA RADANOVIĆ HITNO IDE NA OPERACIJU?! Pevač morao da otkaže i nastup! Otkriveni svi detalji! (FOTO) MC STOJAN PROVOCIRA ZORANU NAKON RASKIDA! Pevačica otkazala sve nastupe, on se hvali slikama sa drugim devojkama BARBARA BOBAK OTKRILA SVE O PLASTIČNIM OPERACIJAMA KOJE JE RADILA! Pevačica uskoro planira još nešto da promeni na sebi, a to je… (VIDEO) CRVENI METEOALARM NA SNAZI U SRBIJI! Očekuje nas nestabilno vreme, saznajte gde će biti pljuskovi! SRBIJU TRESU ZEMLJOTRESI?! Treći potres u ovom gradu za samo 10 dana! DANAS SLAVIMO VAZNESENJE HRISTOVO, U NARODU POZNATO KAO SPASOVDAN Smatra se najsrećnijim danom u godini, evo šta nikako ne treba da radite! DA LI PAMETNI TELEFONI PRIVLAČE GROMOVE? Stručnjaci razrešili MISTERIJU da li da koristimo mobilni tokom OLUJE TUGA! SMRTNI SLUČAJ SLOMIO MILJANU KULIĆ! Ne može da dođe sebi od šoka, slomila se pred kamerama Stiže im VELIKI DOBITAK: Mars u Biku donosi priliv novca OVIM ZNACIMA HITNO OGLAŠAVANJE ASMINA! Uzeo stvar u svoje ruke, rešio da zapuši usta Siti i Jasmini! SITA I JASMINA NA APARATIMA! ANELI SVE PRIZNALA! Iznela detalje o Janjušu! Ovo je prava istina KEVIN SPEJSI DUŽAN MILIONE! Oskarovac briznuo u PLAČ usred emisije, izgubio kuću nakon optužbi za ZLOSTAVLJANJE! SVI DETALJI OTMICE, ANELI ZANEMELA! Nastao muk u rijalitiju, šokantni detalji lede krv u žilama EKSKLUZIVNO! “Mioni se GADI Ša! Katastrofa su!” Iva Grgurić razvezala jezik! (VIDEO) VUČIĆ JE SVE PREDVIDEO I TEK GA ČEKA BITKA ZA OPSTANAK SRBA! Bosanski ministar preti novom Olujom, brisanjem imena Republike Srpske i njenim pretvaranjem u “dva kantona”! “BILA SAM SA MILIONEROM!” Rialda PRIZNALA NAJVEĆU GREŠKU SA BOGATAŠEM! “Od njega ništa nisam dobila!”

ALBANSKA MAFIJA OKUPIRALA BRITANIJU! Ovom gradu ne smeju ni da priđu!

Objavio: RHT
15/01/2023 11:30 AM

Bande iz Albanije dominiraju britanskim tržištem narkoticima, ali izbegavaju Liverpul u širokom luku.

Foto: Pixabay

Albanska mafija već dve decenije kontroliše trgovinu kokainom u većem delu Velike Britanije, ali se drže dalje od jednog grada – Liverpula, prenosi “Miror”.

Bande iz ove balkanske države preuzele su trgovinu narkoticima u Britaniji nakon što su u toj zemlji devedesetih godina počeli da se naseljavaju u velikom broju.

Najpoznatija među njima je poznata banda “Albanci iz pakla” (Hellbanianz), sa sedištem u Barkingu, u istočnom Londonu. Za razliku od drugih bandi koje vole da ostanu anonimne, “Albanci iz pakla” često dele slike iz svojih kriminalnih života na društvenim mrežama poput Instagrama.

Foto: Printscreen YouTube

Pored slika iz njihovih reperskih spotova, oni kače i fotografije na kojima se vide kanabis, nakit i oružje.

Ipak, iako dominiraju britanskim tržištem narkoticima, Albancima je jasno rečeno da se drže podalje od Liverpula, budući da taj luči grad čuvaju “lokalne bande”, rekao je neimenovani stručnjak za kriminalne bande za britanski “San”. 

“Lokalne bande im ne dozvoljavaju da uđu u Liverpul. Geografski, oni su verovatno najjači u severnom i istočnom Londonu, a jaki su i u Mačnesteru”, rekao je stručnjak.

Nekadašnji kriminalac iz Liverpula je, međutim, rekao da bi Albanci mogli da pokušaju da ovladaju severom grada, gde postoji “ogromno tržište kokaina” nakon što je policija uspela da ostavi lokalne bande, piše “Miror”,

Foto: Printscreen YouTube

Albanci imaju direktne kontakte sa dostavljačima iz Latinske Amerike, što im omogućava da narkotike nabave “jeftino i brzo”, dodao je stručnjak za bande.

On je istakao i da se 2005. godine kokain prodavao za 37.000 funti za kilogram, a kada su se pojavili Albanci sa svojim prvoklasnim kokainim koji je koštao “samo” 32.000 funti on je ubrzo preplavio tržište.

Bande koriste zarađeni novac od trgovine narkoticima kako bi kupovale zemlju i gradile nekretnine u svojoj domovini, a procenjuje se da albanske bande na godišnjem nivou iz Velike Britanije ilegalno iznose stotine miliona funti.

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner