Background adbanner
calendar

Ponedeljak 17. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“OVO NIJE BIO PLAN” Piksi nakon poraza od Engleske se oglasio, otkrio i jednu dobru vest! SKANDALOZAN POTEZ ENGLEZA! Zviždali prilikom intoniranja himne “Bože pravde” (VIDEO) MIONINI RODITELJI PROŽIVLJAJU HOROR?! Nakon završetka rijalitija im tek sledi PAKAO, procurili šokantni detalji! UEFA OVO NIJE TOLERISALA! Pokrenut postupak protiv Albanije, očekuje se ozbiljna kazna SRBIJA POKRADENA?! Mitrović pao u kaznenom prostoru Engleske, evo šta je uradio Orsato! “DAVIO BIH ERMINU PAŠOVIĆ, SMEĆARKA!” Rijaliti učesnik uputio jezive pretnje, voditelj zanemeo od šoka! JANJUŠEVA BAKA LOŠE ZBOG HAOSA U RIJALITIJU! Hitno se oglasila porodica, evo kakva drama se dešava u njihovom domu FILIP KOSTIĆ U SUZAMA! Plakao kao kiša, napustio utakmicu Srbija – Engleska ASMINU NEĆE BITI DOBRO KADA VIDI! Stanija objavila nikad vrelije fotke, kadrovi ostavljaju bez daha! SKANDALOZNA FOTKA ANELI AHMIĆ IZ PROŠLOSTI: Učesnica bi spalila ove scene da može, javnost u neverici (FOTO) SRBIJA GUBI! Engleska brzo povela POČELA UTAKMICA SRBIJA – ENGLESKA! Orlovi u NAPAD, evo ko je ostao na klupi! NOLE SE OBRATIO “ORLOVIMA” PRED MEČ! Evo šta im je poručio NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Janjuš u šoku nakon što mu je rečeno ovo za ćerku, hitno napušta rijaliti “BILA SAM UGNJETAVANA” Tanja Savić ne može više da ćuti o PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA: “Neću ni ime da mu spomenem” ŠABANOV UNUK POSTAJE OTAC PO DRUGI PUT! Podelio srećne vesti, slavlje u domu, objavio i pol bebe (FOTO)

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JANUAR: Ovnovi oslonite se samo na svoju pamet, a Rakovi, ne nrijumfujte prerano i smanjite sujetu!

Objavio: RHT
15/01/2023 8:24 AM

Pročitajte šta su vam za dansa astrolozi poručili

Foto: Pinterest

OVAN

Ljubav: Budite pažljivi pred voljenom osobom. Svaki gest iskrene pažnje deluje animirajuće i predstavlja uvod u zajednički užitak.

Posao: Nema razloga da očekujete nečije pokajanje o poslovnim postupcima. Oslonite se na svoju pamet i sposobnosti.

Zdravlje: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, prijaće Vam relaksacija.

BIK

Ljubav: Važno je da Vaše ideje i emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Na Vama je da zavedete osobu koja Vam se dopada.

Posao: Sve činite najbolje što možete, ali uvek postoji neko ko Vas kritikuje. Potrudite se da nadmudrite svoje saradnike.

Zdravlje: Potreban Vam je »recept za dobro raspoloženje«.

BLIZANCI

Ljubav: Zatražite nečije razumevanje i emotivnu podršku. Nema razloga da suviše maštate o stvarima koje su daleke.

Posao: Nemojte dozvoliti da se loš dijalog negativno odražava na nivo poslovne saradnje ili na rezultate koje očekujete od zajedničke akcije.

Zdravlje: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, smanjite napetost.

Foto: Pinterest

RAK

Ljubav: Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu, kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba.

Posao: Ishod u poslovnim planovima zavisi od nečijeg uticaja. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta ili poriv za trijumfom.

Zdravlje: Izbegavajte različita psihofizička opterećenja.

LAV

Ljubav: Vaše želje ili poruke ne dopiru do partnera. Ne volite da Vas neko drži u svojoj senci ili u emotivnoj neizvesnosti.

Posao: Važno je da se ne zanosite temama koje predstavljaju potencijalni rizik. Nemojte precenjivati lične mogućnosti.

Zdravlje: Izbegavajte konfliktne ili stresne situacije.

DEVICA

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo, ne želite unapred da dajete velika obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku.

Posao: Dogovor sa jednom osobom ukazuje na mogući neuspeh, ipak ne možete mnogo promeniti u svoju korist.

Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju kondiciju.

VAGA

Ljubav: Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti, budite strpljivi.

Posao: Nemojte dozvoliti da Vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina, sačuvajte prisebnost duha pred saradnicima.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu, konzumirajte više vitamina  i tečnosti.

Foto: Pinterest

ŠKORPION

Ljubav: Nema potrebe da se ističete u nepoznatom društvu. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi i zajedničkoj temi.

Posao: Nalazite se u dilemi između dve poslovne mogućnosti. Svako ima pravo da pogreši, važno je da izvučete dobru pouku.

Zdravlje: Potreban Vam je podsticaj za dobro raspoloženje i opuštanje.

STRELAC

Ljubav: Nemojte davati ishitrena ili velika obećanja voljenoj osobi. Postoji mogućnost da iznenada promenite svoje mišljenje.

Posao: Većinu poslova pokušavate da završavate samostalno i u skladu sa ličnim interesima. Ipak, nedostaje Vam objektivna procena.

Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

JARAC

Ljubav: Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Trenutnu poziciju ne možete da promenite u svoju korist.

Posao: Postoje okolnosti koje ne možete da zaobiđete. Tražite lakše rešenje, ali sve što pokušavate ne donosi pozitivan efekat.

Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Foto: Pinterest

VODOLIJA

Ljubav: Delujete nesigurno, potrebno Vam je nečije emotivno ohrabrenje. Slobodno izrazite svoje želje ili osećanja koja potiskujete.

Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje ciljeve i zapaženi uspeh, pokažite energičnost u određenim situacijama.

Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

RIBE

Ljubav: Budite dovoljno iskreni pred voljenom osobom. Ponekad reči nisu dovoljne, nemojte štedeti na svojim osećanjima.

Posao: Poslovne situacije ne treba da doživljavate emotivno. Izbegavajte rivalstvo sa jednom uticajnom osobom.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu i na zdraviji način života.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner