Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! DEVET POVREĐENIH HITNO EVAKUISANO IZ TUNELA: Ovo su detalji SUDARA VOZOVA U BEOGRADU, obratio se i ministar Dačić “ŠTA JE URADILA SA LICEM?” SVI U ŠOKU ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Pevačica ne liči na sebe, a evo sa kim je upoređuju! (FOTO)

Zvezdan Slavnić progovorio o SUKOBU sa Đurićevom i o pismu podrške Moke Slavnića!

Objavio: RHT
09/01/2023 9:45 AM

Sve ispričao Đedoviću!

Foto: Printscreen YouTube

Ona je smirenija, želi da ovo uspe, da radi na sebi. Ja želim da izađem sa njom odavde i da budemo zajedno, sve drugo bi mi bio poraz. Ona nije imala čoveka kao što sam ja pored sebe. Ima svoje bubice, svi ih imamo. Nije naučila, ume da ugrize, da se brecne, ja ne dajem njoj za pravo da to moram da slušam. Onda sam talac. Ako ostanem i slušam, a ne sviđa mi se… A ne mogu da se okrenem i odem, jer ja želim da ona bude u praovm svetlu, prelepa, prevaspitana devojka, koja ima načela. Moram da nađem balans. Ona se ponaša ovde ko ja na koledžu. Ima svoj zacrtan dan, niko ne može da je izbaci iz šina. Tako i ja tamo, imam to i to da radim. Ja ga sklopim kako da meni prođe dan, tako ona ovde. To je super. To ju je spasilo da ne bude kao ostale devojke, ali opet, mislim da i pored toga može da bude malo više gospođa. Ipak je i ona došla u “Zadrugu”. Ovo se desilo kako se desilo. Ja mislim da je ona kvalitetna – rekao je Zvezdan.

Mene zanima kako se dogodio tvoj prebačaj i kada? – pitao je Đedović.

Koje karakterne crte ima Anđela, a bivši supruga ne, pa si prešao na ovu stranu? – pitao je novinar.

Jako su slične. Vernost, prijateljstvo, to mi je bitno. To je ta baza, prijateljstvo. Zato sam ja možda izdao nju. Ali kako da kažem izdao sam, desila mi se emocija. Treba da dođe Nova godina, da je gledam… Ja sam za drugove, kao i za mene drugovi, hteo da dam život. Kad je na prijateljstvu građeno… Ana je kvalitet toga, e sad, da li smo se istrošili, da li sam se ja istrošio. Desilo se – pričao je Slavnić

Koliko ti znače poruke od oca? – pitao je Marko.

Naravno da mi znače. On je imao dva braka, sa mojom majkom i Jelenom, sa kojom se nedavno rastao. Jako mi znači. Rekao sam per neki dan, on je čovek koji je mnogim ozbiljnim ljudima rekao kako misli, nema dlake na jeziku. Dugo nisam shvatao ko je on. Da ne uvredim nikoga, ali nije on neki automehaničar Stole, prošao je nešto, video je nešto. Ali ja sam otišao na tu ulicu. Ovih godina smo u najboljim odnosima, pričao sam sa njim i o Ani. Svakako mi prija, naročito zbog Anđele. Znam da je njoj prijalo više nego meni. Ja bih radio po svome da je rekao nešto drugo. Ali ona mi je bila mnogo slatka – istakao je Zvezdan.

Izvor: Pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner