Background adbanner
calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ODVRATNO JE TO ŠTO SI URADIO!” Ova devojka je Desingerici sve SASULA U LICE! (VIDEO) “VRATIĆEMO IM ZA SVAKU SUZU, KAD TAD!” Nemanja Majdov ne prestaje! Srpski džudista poslao brutalnu poruku celom svetu (FOTO) ELMA O NOVOJ LJUBAVI: “Imam udvarača koliko hoćete, uvek ima tih koji dele komplimente” JOŠ JEDNA SRAMNA ODLUKA SUDIJA, VAHID ABASOV ELIMINISAN NA OI! Naš bokser je bio bolji od protivnika, ali nije mogao protiv njih! MIRKA VASILJEVIĆ NA SEBI NOSI 42.000 EVRA! Glumica “prošetala” najskuplju tašnu na svetu! (FOTO) STANIJA RAŠIRILA NOGE, PA IH JOŠ I DIGLA! Starleta objavila šokantan snimak, pa otkrila zbog čega pati! (VIDEO) “BILA SAM KRAVA I DAVALA SAM MU MLEKO!?” Influenserka Milica Mijović PREŽIVELA HOROR: “Moj muž nije bio dobar otac deci!?” NOVI MEDIJSKI RAT! NAKON RIJALITIJA OPET RIJALITI! ASMIN OPLEO PO ANELINOJ CIMERKI: “Ta bi d**e prodala, a ne vredi 50 evrića!” NEMANJA MAJDOV BRUTALNO ODGOVORIO SUDIJAMA! Srpski džudista besan kao ris zbog nezaslužene diskvalifikacije! “JA SAM GLUMICA SA MOZGOM, BILA SAM BUNTOVNA I ČESTO KAŽNJAVANA”Lidija Vukićević iskreno o predrasudama sa kojima se borila zbog lepote OKS SE HITNO OGLASIO ZBOG ELIMINACIJE NATALIJE ŠADRINE! Nakon sramne odluke sudija, podneta je žalba! HLADAN TUŠ ZA SRBIJU NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Basketaši i odbojkašice naše zemlje poražani! KOŠARKAŠI SRBIJE POKAZALI SILU NA DELU! “Orlovi” ostvarili prvu pobedu na OI, pa svim rivalima uterali strah u kosti! STIGAO JE NOVI SOJ KORONA VIRUSA IZ GRČKE! Ovo su simptomi, neka se čuvaju i oni koji su preležali! SLOBODA MIĆALOVIĆ NA LETOVANJE DALA HILJADE EVRA! Jedna noć ovde košta 700 evra, a ova destinacija je brutalna! STIŽE NAM NEVREME I OLUJNI VETAR! Vreme se menja od ovog datuma, avgust donosi neprijatno iznenađenje!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ IZVREĐAO FILIPA CARA: SKUPLJA ONO ŠTO NIKO NEĆE- Rekao je još i ovo

Objavio: RHT
05/01/2023 3:45 PM

Kristijan Golubović u poslednjim danima 2022. godine dobio je sina, kada se njegova izabranica Kristina Spalević porodila

Foto:Instagram

Odlično sam se snašao. Ja uživam u nespavanju. Voleo bih da nemam centar za spavanje, jer smatram spavanje nekim ričardžovanjem, da bi čovek mogao da funkcioniše, a nikako nešto što je lepo. Kristina se fantastično snašla, tu je sa bebom. Odeševio sam se kako sve sa lakoćom radi – rekao je Golubović i dodao da mu nijedan posao ne pada teško

Nema tu ustajanja, ja nikad ne ustajem, ja stojim pored kreveta i pored njih, stražarim, kad ona može, može, kad ne može ja sam tu sve da uradim. Perem veš, sudove, ništa to meni nije strano, niti kompleks, ja uživam u tome – istakao je Kristijan.

Golubović je potom prokomentarisao i zadrugare, koji ga u poslednje veme često spominju. Najviše je potkačio Aleksandru Nikolić i Filipa Cara.

-Traže me. Aleksandra izgleda posle ljubavne akcije izgleda dobije inspiraciju da me pominje – rekao je on u svom stilu.

Car je nedavno izjavio da bi Kristijan trebalo da ima poštovanja prema njemu, jer su obojica “opasni momci”.

-Možda je on opasan momak u obdaništu bio u Crikvenici, a ovde se zna ko je opasan momak u ovom gradu, a on niti je iz ovog grada, niti sa ovog asfalta. Pogleda Zolu, Bebicu i ostale mediokritete, pa je onda on među njima neki baja, a ustvari samo skuplja ono što više niko neće – rekao je Golubović.

On se dotakao i Aleksandre, te ju je žestoko prozvao.

-Aleksandra je jedna mučenica. Ona u rijalitiju dobija novac za ono što obično radi napolju. Samo što je napolju to radila za siću, a u rijalitiju manje radi, a dobija mnogo bolju lovu. A postoje i neki njeni fanovi, neki mučenici, koji kažu: “Jadna ona, prebijana, lomljen joj nos”, pa je onda kao podržavaju, a ustvari one se pronalaze u njoj, to isto rade napolju, pa je podržavaju i kažu: “Pa šta, tako sam i ja” ili “Gledaj svoju ženu, ćerku, sestru” – zaključio je Kristijan za Pink.rs.

Izvor: Pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner