Background adbanner
calendar

Utorak 30. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SIN DRAGANE MIRKOVIĆ POKREĆE BIZNIS! Lova do krova, pevačica dala svoj sud REPER ZBOG OVOG BEŽI IZ BELE KUĆE! Nenad doživeo pomračenje svesti, poručio samo ovo! KAKAV BLAM! ŠA UCENJUJE MIONU! Trese se Bela kuća: “Da se on ugrizao za jezik, niko to ne bi znao” “JA SAMO ŽELIM NORMALNU MAJKU SVOJOJ DECI” Nikica otkrio detalje života sa Sitom: “Ja bih život dao, radio dan i noć…” “SITA UCENJUJE I PRETI PRODUKCIJI! ANELI BI ODMAH BILA DISKVALIFIKOVANA KADA BI SE SAZNALO!” Skandalozni telefonski razgovor otkrio mračne tajne sestara Ahmić: Bivši progovorio o SVEMU ŠA POBEGAO IZ RIJALITIJA? Obezbeđenje uletelo u Belu kuću (FOTO) Zbog Igora Duljaja i Marko Jovanović odlazi iz Partizana SOFIJA RAJOVIĆ O BORBI ZA ZDRAVLJE:” Nisam mogla ni da pretpostavim da je to zapravo signal da sa mnom nešto nije u redu” NENADOVA BIVŠA ŽENA LJUBOMORNA NA MAJU ZBOG STANISLAVA!? Vanja sve iznenadila potezom, Nenad poludeo! IZNENAĐENJE! Rialda skinula producenta Kajli Minog:”Plakala sam danima i na kraju sam prihvatila ponudu” HYPETV PROGRAM ZA sredu 1. maj 2024! U emisiji “Pretres” – Vanja Lakatoš, a u “Trač kuvanju” – Sergej Pajić DUŠICA JE PRIZNALA DA JE POD DEJSTVOM VODILA EMISIJE? Isplivali detalji sa snimanja na HYPE televiziji KOJI trend za kosu je IN u 2024. godini! OGLASIO SE HARIS O NOVOJ DEVOJCI! Pevač sve priznao, niko nije očekivao ovakav odgovor! HARIS DŽINOVIĆ IMA NOVU DEVOJKU? Nakon skandala, razvoda, pevač uživa kraj mlađe !? SVE PUCA OD STRASTI! POLOMILI KREVET! Maja i Stanislav u vreloj akciji, nikad žešće

IPAK NIJE IZDRŽAO: Preminuo Lane Gutović!

Objavio: RHT
25/08/2021 7:09 PM

Glumac Milan Lane Gutović preminuo je u 75. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle teške bolesti, javlja agencija Beta kojoj je to potvrdio Gutovićev sin.

FOTO: ATA Images

Lane je pre dve nedelje primljen u bolnicu gde je bio na intenzivnoj nezi, a kasnije priključen i na kiseonik. Svi testovi na korona virus pokazali su da je glumac bio negativan, ali je imao promene na plućima za koje su lekari pretpostavljali da je mogle da budu posledica ranije preležanog kovida-19.

 

Gutović je rođen 11. avgusta 1946. godine u beogradskom naselju Umka, a potom je živeo u Kumodražu. Poslednjih godina često je kampovao i pecao.

Lanetovi roditelji su bili prosvetni radnici. Ima stariju sestru Bojanu za koju je jednom prilikom rekao da je prema njemu uvek bila zaštitnički nastrojena. Želeo je da upiše Prirodno-matematički fakultet, ali se oprobao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju gde je odmah primljen. Bio je u braku iz kog ima ćerku Milicu. Ona je krenula očevim putem, a osim glumom, bavi se i baletom. Krajem 2016. godine Milica se porodila pa je glumac postao deda. Više od deceniju je bio u vanbračnoj vezi sa Biljanom Knežević, balerinom Pozorišta na Terazijama. Sa njom ima sinove Janka i Spasoja

Serije i filmovi poput „Tesne kože”, „Metle bez drške”, „Otvorenih vrata”, „Bele lađe” samo su neki od njegovih ostvarenja i projekata u kojima je dao svoj lični pečat.

 

IZVOR: KURIR/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner