Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! DEVET POVREĐENIH HITNO EVAKUISANO IZ TUNELA: Ovo su detalji SUDARA VOZOVA U BEOGRADU, obratio se i ministar Dačić “ŠTA JE URADILA SA LICEM?” SVI U ŠOKU ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Pevačica ne liči na sebe, a evo sa kim je upoređuju! (FOTO)

ŠTA NAS OČEKUJE SLEDEĆE GODINE: Kineski astrolozi otkrivaju kako da priučete sreću i novac!

Objavio: RHT
26/12/2022 3:10 PM

Prema kineskoj astrologiji, pred nama bi trebalo da bude mirnija i harmoničnija godina, a kako bi privukli novac i finansijski prosperitet, važno da odaberete prave boje u ukrašavanju jelke, ali i doma

Foto: Pinterest

Zec je simbol dugovečnosti, mira i prosperiteta u kineskoj kulturi. Za Kineze, zec je pitomo stvorenje koje predstavlja nadu i dugovečan život.

Kineska godina Vodenog zeca počinje 22. januara i smeniće godinu Vodenog Tigra. Prema kineskoj astrologiji, pred nama bi trebalo da bude mirnija i harmoničnija godina, a kako bi privukli novac i finansijski prosperitet, važno da odaberete prave boje u ukrašavanju jelke, ali i doma. Na jelku okačite šišarke, medenjake i bombone, ali i figurice zeca.

Prema kineskom horoskopu, 2023. godina će biti puna profesionalnih uspeha i napredovanja, ali će zahtevati mnogo truda i ozbiljnog zalaganja. Ljudi će biti u iskušenju da se ne zamaraju neprijatnim stvarima, da odlažu zadatke koje treba da ispune, a novac će stizati lako. Iako deluje da je zarada sigurna, preporučuje se oprez jer ova godina može doneti neke niske udarce gde se najmanje očekuju, finansijske zemljotrese i socijalna previranja.

Trebalo bi slediti misao „radi pametnije, ne više“ tokom cele godine. Pod uticajem Vodenog zeca, smiriće se oni impulsivni ili oni sa glavom u oblacima.

Foto: Pinterest

Sledeća godina će obilovati i lepim okolnostima za nove romantične veze. Jedan od najvažnijih saveta je – raditi ono što prija i u čemu se čovek oseća dobro. Trebalo bi povesti računa o odnosima sa drugim ljudima, a na samom početku Kineske nove godine, 22. januara, trebalo bi razmisliti o svemu što se do sada dogodilo, a posebno o događajima koji su nastali tokom prethodne, burne godine Tigra koja se završava. Gajite empatiju i velikodušnost prema najbližima.

Prema feng šui stručnjacima, srećna boja 2023. godine je boja zelene jabuke. Pored toga, još tri boje, crvena, roze i plava, takođe su povoljne u 2023. godini, pa nam se savetuje da ih koristimo i u svakodnevnom životu. Upravo su i ovo najbolje boje za ukrašavanje jelke za novu 2023. godinu: crvena, roze, ali i biserno bela i ljubičasta, mada, smatra se da „zec najviše voli“ plavu i crvenu. Izbegavajte plastične ukrase, već dom ukrasite onima od drveta, papira i tkanine.

Takođe i prilikom ukrašavanja stana pridržavajte se istih pravila kao i kod ukrašavanja jelke – koristite što više prirodnih materijala i dajte prednost plavim i crvenim ukrasima. Potrebno je da pri ulepšavanju enetrijera koristite elemente zemlje, a dragi kamen žad, može vam pomoći da svu sreću usmerite u svoj dom. I, naravno, ne zaboravite da postavite figuricu zeca negde u kući koja bi trebalo da krasi vaš dom cele godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner