Background adbanner
calendar

Subota 11. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NEVIĐENI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA nakon saopštenja Saše Mirkovića o NAJMOĆNIJEM RIJALITIJU i nagradnom fondu od POLA MILIONA EVRA SKANDALOZNO PONAŠANJE ANITE I ANĐELA: Vređali Bojanu zbog odrastanja u domu i života bez majke, gledaoci zgroženi! ”ANELI MOGU DA IMAM KAD GOD POŽELIM i to ne samo ja! Nju mogu da imaju SVI! Ona bi najviše volela da joj se svi bivši skupe i da bude sa SVIMA!” Asmin Durdžić ekskluzivno u “ShowBliz”-u na Hype televiziji “NEKA IM IDE NA DUŠU!” Ivana Krunić o spekulacijama da je slala poruke političaru! “To je LAŽ!” TEYA DORA ZAPALILA EVROVIZIJU! Bacila publiku u trans, ostavila sve bez daha: Srpska predstavnica POKIDALA (FOTO) “BUDITE UČESNIK ZA 500 HILJADA EVRA” Dejan Dragojević poručio da nikako ne smete propustiti novi neprevaziđeni rijaliti format! MC STOJAN I ZORANA SVE ŠOKIRALI! PRISNO, PRISNIJE! Odao ih instagram “NE ZNAM DA LI BANE VOLI SVOG OCA!” Ivana Krunić upoznala svekrvu, ali svekra NIJE NIKADA! “Bane Čolak ne govori sa svojim ocem!” BRUTALNI SUKOBI ISPRED ARENE U ŠVEDSKOJ! Policija udarila na učesnike protesta, NASTAO OPŠTI HAOS PREDSTAVNIK FRANCUSKE NAGLO PREKINUO DA PEVA! Očekuje se još jedna DISKVALIFIKACIJA? Šok na probi (VIDEO) “Umesto 80.000 evra, dobila sam bombonjeru, a Mirković kravatu!” Saša Mirković potvrdio Marijine reči! POČELO FINALE EVROVIZIJE! Skandali ne prestaju da se nižu, diskvalifikacije i prozivke, Lorin ne želi da uruči statuu ako pobedi Izrael U JEKU SKANDALA! Breskvica se hitno oglasila i priznala za koga navija na Evroviziji, šokirala sve otkrićem! Ministar Dačić u poseti povređenom policajcu: Brojne su opasnosti kojima su policajci izloženi čuvajući bezbednost građana Srbije! PREDSTAVNICA IRSKE PRIZIVA DA SE IZBACI IZRAEL: Nižu se SKANDALI epskih razmera pred finale Evrovizije, Bambi Tag ključa od besa! ŠTA SE DOGODILO SA BEBOM TEODORE I ANĐELA? Otkrivena šokantna istina u rijalitiju, Anita iznela šta se desilo u stanu

Komšije podržavaju zversko iživljavanje Bjelogrlića nad rediteljem, reagovao i Antonijević!

Objavio: RHT
25/08/2021 8:55 AM

Glumac Dragan Bjelogrlić pretukao je reditelja Predraga Gagu Antonijevića na Filmskim susretima u Nišu i svojim nasilničkim ponašanjem šokirao ceo region, ali samo ne Hrvate.

Predrag Gaga Antonijević-Foto:Printscreen

Naime, nakon incidenta, umesto da oštro osude svaki vid fizičkog nasilja, mediji u „lijepoj njihovoj“  jedva su dočekali da Antonijevića, reditelja „Dare iz Jasenovca“, predstave kao „autora antikatoličke propagande“ i bezmalo ga optuže da je nasilje zaslužio.

Ništa manje ostrašćeni nisu bili ni korisnici interneta koji su na vest o mučkom prebijanju Antonijevića čestitali Bjelogrliću na skoro pa „viteškom potezu“.

– “E vala, nek te je nalemao, zaslužio si“; „Bjelogrliću, imaš pivo kad dođeš u Hrvatsku“; „Osuđujem svako nasilje pa i mentalno preko tendencioznih filmova, ali nevezano za to, kada Bjelogrlić dođe u Zagreb, treba da bude ugošćen kako priliči poštenom čoveku“ – samo su neki od komentara koji su preplavili hrvatske medije.

Dragan Bjeloglić-Foto:Printscreen Instagram

Autor „Dare iz Jasenovca“ kaže da ga nisu iznenadile ovakve reakcije iz komšiluka, a još manje činjenica da njega napadaju, a Bjelogrlića brane.

– Ako je film „Dara iz Jasenovca“ posvađao Srbe i Hrvate, onda to i nije bilo neko prijateljstvo. Sramota je šta se radi u Hrvatskoj i ta njihova priča je jasna svima jer čim se pomene srpska žrtva oni se naroguše – kaže na početku razgovora za Alo! Antonijević, i objašnjava zbog čega ga ne iznenađuju mlake reakcije hrvatskih medija na nasilje koje je doživeo.

– To što brane Bjelogrlića me ne čudi. U Hrvatskoj postoji mržnja prema meni, a Bjelogrlić sarađuje s njima i sa Sarajevom i Zagrebom. On uzima novac iz srpskih fondova, ali računa i na to tržište. To je ta antisrpska politika – kaže reditelj, i dodaje da su ga reakcije pojedinih srpskih medija na nasilje šokirale.

– Duboko sam razočaran pojedinim medijima jer sada ispada da sam ja pulen Aleksandra Vučića, a Bjelogrlić je, koliko sam saznao, i opozicioni kandidat, pa su stali na njegovu stranu samo zbog političkih ideja koje dele – rekao je on, i dodao da veruje da će Bjelogrlić odgovarati za nasilje koje je počinio.

– Tužiću ga privatno, samo da vidim šta će da uradi tužilaštvo. To je klasično nasilje i ko god ga počini mora da odgovara – rekao je Antonijević na kraju.

Katarina je spremna na najgore stvari

Glumica Katarina Radivojević bila je u društvu Dragana Bjelogrlića, koji je u ponedeljak u četiri ujutru u hotelu „Ambasador“ prišao Antonijeviću i nekoliko puta ga zverski udario pesnicom u glavu.

Radivojevićeva se nakon incidenta nije našla na spisku svedoka, a kako se vidi na snimku sigurnosnih kamera iz hotela, glumica je nakon sukoba pritrčala Bjelogrliću i stala ispred njega da bi ga zaštitila. 

Katarina Radivojević-Foto:Printscreen Instagram

– Katarina je sedela sa Bjelogrlićem i nisam je video i čuo dok on nije došao da me mučki prebija. Prvo je počela da viče: „Nemoj, nemoj!“, pa je nakon toga uzviknula: „Ja bih ga ubila!“ To sam jasno čuo da je rekla. Ne znam šta je njoj u glavi – rekao je reditelj, koji je angažovao glumicu u prvoj sezoni hit serije „Ubice moga oca“.

– Prekinuli smo saradnju posle druge sezone jer se nije ponela korektno i ružne stvari je uradila lično meni. Nisam mogao s takvom osobom da sarađujem, iako sam od onih profesionalaca koji ne mešaju privatno i poslovno. Njen lik smo izbacili iz serije – rekao je reditelj.

Izvor: Alo/Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner