Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MEDENI MESEC” Sergej Trifunović objavio privatnu fotku svoje žene, evo šta se dešava nakon TAJNOG VENČANJA! (FOTO) MAJA SKOČILA NA STANISLAVA! Napravila neviđe haos, Krofak zanemeo od šoka, ne može da nasluti kakav pakao ga čeka HYPE EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Evo kako izgleda rodna kuća Goce Božinovske u kojoj je Jelena Vučković odrastala do 15.godine SVI U ŠOKU ZBOG ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica ne liči na sebe, niko ne može da veruje, ŠTA JOJ SE DESILO?! (FOTO) “JOŠ SI JE VERIO, KONJU” Asmin urnisao Janjuša, vodi ga kod Karamujića i zakazuje mu terapiju, brutalno ga ponizio! “SITA SE PRODAVALA KAO KILO JAGNJETINE” Asmin zagrmeo pa NAJAVIO njene SLIKE IZ KATALOGA? ANELI DOZIVA I PREKLINJE DA ASMIN UĐE U RIJALITI: Nije mogla više da izdrži, hitno se obratila produkciji! “KAKVA PREVARA U SLAGALICI” Ljudi u neverici zbog situacije u kvizu, desila se neviđena greška i skandal! ”KRAO SAM AUTOMOBILE IZ ZABAVE” Baki B3 otkrio detalje optužnice SKANDALOZNO PRIZNANJE! “MOJ POROK JE KOCKA!” Andrija Đogani šokirao usred emisije (VIDEO) OPŠTI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG NIVES I DEJANA: Nakon saopštenja da će oni voditi rijaliti “Imanje”, komentari se samo nižu PRVO OGLAŠAVANJE NATAŠE NINKOVIĆ NAKON ŠTO JE HOSPITALIZOVANA: Glumica priznala u kakvom stanju se nalazi: “Deca su mi se uznemirila” UMRO JEDAN OD NAŠIH NAJTROFEJNIJIH TRENERA: Saopštene loše vesti, srpska košarka zavijena u crno! CEO REGION BRUJI O VODITELJKI RIJALITIJA “IMANJE” Evo ko je Nives Celzijus koja će voditi format sa Dejanom Dragojevićem! (FOTO) “JANJUŠE, JA BIH SE ZAPALIO OD SRAMOTE NA TVOM MESTU! Još si je i VERIO, konju!” Asmin ide kod KARAMUJIĆA (FOTO) STANIJA UCENILA ASMINA! Postavila mu ozbiljan ULTIMATUM, evo na šta je bio primoran da prihvati da bi ušao u vezu sa njom!

NJEN DOM JE POSTAO TURISTIČKA ATRAKCIJA! (Foto)

Objavio: RHT
12/12/2022 11:15 PM

Kako je Dragana jedna od najpopularnijih folk pevačica u regionu, mnoge od njenih fanova interesuje kako izgleda zamak!

Foto: Printscreen/pinterest

Poznato je da Dragana Mirković živi u Beču sa suprugom Tonijem i decom Manuelom i Markom, i to u raskošnom dvorcu koji ima poseban kulturno-istorijski značaj i koji je navodno koštao 50.000.000 evra.

Foto:Printscreen

Kako je Dragana jedna od najpopularnijih folk pevačica u regionu, mnoge od njenih fanova zanima kako izgleda zamak u mestu Ebenfurt nadomak Beča, pa skoro svakodnevno automobilima dolaze ispred ove građevine kako bi je lično videli, fotografisali se i osetili delić istorije ovog zdanja, u kome je krajem 17. veka često boravila i Marija Terezija.

Foto:Printscreen

Iako Dragana ne voli da eksponira svoj privatni život, pa se tako na njenom Instagram profilu može naći svega nekoliko slika iz porodičnog doma, u medijima se neprestano spekuliše o njenom dvorcu, kao i bogatstvu i luksuzu koji se nalazi unutar njega.

Kako se može videti na novim fotografijama koje su došle do nas, a koje je snimio jedan od Draganinih obožavalaca, spoljašnjost dvorca je skoro u potpunosti obnovljena, a ispred ulaza se nalazi ogromna kapija u crnoj boji, koja se u potpunosti uklopila u ceo ambijent, a mnogi od onih koji su imali prilike da i lično vide ovaj spomenik kulture složili su se da dvorac više podseća na katedralu nego na mesto za stanovanje.

Pevačica je posebno ponosna na kupatilo koje je kompletno ukrašeno “svarovski” kristalima, sa antičkim motivima, a “versaće” komoda daje posebnu notu svemu tome.

Foto: Printscreen/ Instagram

Ovaj dvorac u isto vreme i poseduje prostoriju gde porodica proslavlja razna dešavanja!

Uskoro se u sklopu dvorca otvara i muzej koji će biti otvoren za posete fanova i turista.

Dragana je jednom prilikom rekla da je broj osoba u dvorcu nepoznat, ali se zna da ima i do 235 prozora.

Ne znam tačno, ali ima ih mnogo. Tu su i ogromne sale koje zauzimaju čitavo krilo, a neke čak i dva. Na drugom spratu, u delu zamka u kojem planiramo da živimo, nalazi se velika balska dvorana. Deo prvog sprata želimo da pretvorimo u muzej i otvorimo za posetioce i školske ekskurzije, ali ne nameravamo da naplaćujemo ulaz. Neophodna je i restauracija slike na plafonu, što zahteva vreme, za šta će biti zaduženi pravi umetnici – rekla je Dragana jednom prilikom. Poseban Draganin kutak jeste galerija u kojoj se nalaze sve uspomene koje je stekla tokom karijere, od nagrada do poklona fanova, što za nju ima posebnu sentimentalnu vrednost.

BONUS VIDEO!

Hypetv/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner