Background adbanner
calendar

Nedelja 5. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RASKRINKAN ESTRADNI LJUBAVNI PAR! “Hype Jezičara” otkriva SKANDAL o SLUČAJNOJ TRUDNOĆI popularne pevačice Šta Zola radi u Beču? Ekskluzivni snimci Cara i Aleks, Mace Diskrecije i Ane Ćurčić:Novi HYPE PAPARAZZO “OSTAVILA MI JE PISMO…” Ispovest majke ubijene devojčice iz Ribnikara KIDA DUŠU: Evo šta joj je ćerka napisala: “Mama, ako me…” ŠA NA VASKRS PRAVI HAOS I BEŽI IZ RIJALITIJA: Drama u Šimanovcima, obezbeđenje momentalno uletelo, očekuje se hitna odluka “PRVI VASKRS BEZ TEBE, TIŠINA” Oglasio se otac poginule pevačice (28): “Neka te anđeli čuvaju mezimice moja i čekaj tatu!” MEŠTANI OTKRILI ŠOK DETALJE: Evo kako danas izgleda kuća Lepe Lukić u kojoj je živela i odrasla, pre par godina bila prodata za milion dinara (FOTO) PRVI SNIMAK NIKOLE ROKVIĆA SA PORODICOM: Emotivni susret nakon 14 dana, a svi uglas izgovorili jedno! (VIDEO) ŠOKANTNA ODLUKA: Izraelska predstavnica se neće pojaviti na ceremoniji Evrovizije ŠA DOŽIVEO NERVNI SLOM! Miona nepomično gledala njene ljubavne fotke sa Stanislavom, reper se držao za glavu! ŠOK SCENA! “KAD VIDIM ŽENU KAKO PLAČE…” Karleuša o razvodu Dragane Mirković, otkrila šta je tražila od nje! NJU NE MOŽEŠ DA NE PRIMETIŠ:Naša poznata influenserka progovorila o JELENI KARLEUŠI: Obožavam je, prava je diva! HYPETV PROGRAM ZA PONEDELJAK 6. MAJ! Premijerno “D-Cast” i ekskluzivno gostovanje direktorke za Socijalni rad! NE SMIRUJE SE ČAK NI ZA PRAZNIK! Miona Jovanović napravila skandal u rijalitiju, ušla u žestok okršaj, a razlog je bizaran JELENA KARLEUŠA SE VRATILA: Nakon što joj je “OBOREN” Instagram, pevačica se oglasila i objavila jedno! (FOTO) UMRLA ČUVENA ZVEZDA IZ GOSPODARA PRSTENOVA: Tragične vesti, Srbi su ga obožavali DESINGERICA JE OZBILJAN CAR!Naša poznata influenserka progovorila o pevaču: On mi je inspiracija!

STIGAO ZORAN ŠIJAN! Bojana se porodila, a Mirko u delirijumu!

Objavio: RHT
09/08/2021 3:42 PM

Bojana Rodić i Mirko Šijan dobili su svoje prvo dete – sina Zorana Šijana o čemu su sve obavestili putem Instagrama.

Mirko Šijan i Bojana Rodić-Foto:Printscreen Instagram

Naime, ponosni otac vest je odmah objavio na društvenim mrežama.

– Rodio se Zoran Šijan – napisao je Mirko i dodao koliko voli Bojanu.

– Rodilo se tatino kure. Moj hajduk, moja zverina! Svi su van sebe – rekao je na početku razgovora. On je otkrio da mu je jutros u šest sati Bojana Rodić na svet donela naslednika, te je uz čašicu otkrio još neke detalje.

– On je već mezimče, tu su srećne tetke, a sad će i Bogdana da dođe. To je tatina ljubav. Moja Bojana je najhrabrija – kaže Mirko.

– Crn je, normalno, kao i svi mi Šijani. Na koga će da liči… Težak je prilično, ljubi ga tata. Baba Goca je, naravno, van sebe, rodio joj se prvi unuk – rekao je Šijan.

Podsetimo, Mirko je jutros objavio fotografiju Bojane sa stomakom do zuba uz emotivnu poruku, a sada je jasno i zbog čega je to uradio.

Čestitke stižu sa svih strana, a oglasila se i Mirkova sestra, poznata pevačica Jelena Vučković koja ne krije sreću zbog divne vesti.

– Postala sam tetka, rodio se mali Zoki – napisala je Jelena na Instagramu.

Isto tako se oglasila i baka Goca Božinovska koja nije mogla da dođe do daha, ali i  Bojanina najstarija sestra Nataša Rodić putem Istagrama i uputila joj reči koje su sve raznežile.

– Volim te – napisala je Nataša Rodić povodom rođenja sestrića.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner