Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAJNOVIJA NAJAVA RHMZ-A! Isražen toplotni talas posustaje u ovim krajevima, evo šta nas čeka od sutra! SVI DETALJI INTIME GOCE TRŽAN:”Mi žene kad uđemo u te hormonske statuse onda pobenavimo” NAKON INCIDENTA, ŽANA IZNELA SVE DETALJE O JELENI: “Razlog su pretnje mom maloletnom detetu” TUŽNA VEST: Umro otac Kobi Brajanta HYPETV PROGRAM ZA SREDU 17. JULI 2024! U “Pretresu” – Dragica Zlatić JAPANSKI TRIK ZA RASHLAĐIVANJE AUTOMOBILA Za samo minut spusti temperaturu za 10 stepeni i to bez klime! CITY HYPE! Indođija o vezi sa Đeksonom i Devitom! Astrolog otkriva šta očekuje naše najveće zvezde! (VIDEO) IMA JAKO VAŽAN SAVET ZA SVE! Suzana Mančić uklonila “višak”, pa se sad skinula i pokazala vitko telo u sedmoj deceniji! “MRTVA JE PIJANA, SMRDI NA ALKOHOL” Jelena Marinković želi da PROGANJA ŽANU DO ZATVORA zbog nasilja: Toliko sam uznemirena… “NAJGNUSNIJE ME VREĐALI, A SAD ME PRIJAVLJUJU!” Mina Naumović doživljava linč na mrežama! (FOTO) NESTANAK BEBE U FOČI! Vlasnica klinike pala na POLIGRAFU “OTAC MI JE ZAVRŠIO U BOLNICI, MAJKA U POLICIJI!” Matora doživela ŠOK kad se vratila kući, evo zbog čega! TRIK ZA SVE KOJI PUTUJU! Kako da se vaše cveće ne osuši dok ste na odmoru? SPREMITE SE! Košarkaši Srbije i Grčke igraće prijateljski meč u Beogradu 22. jula! ŠOK SNIMAK! “SKOT NE DAJE DINAR ZA DETE!” Filip BESAN uputio pretnje ALEKSANDRI “IMAM PRAVO NA SVOJE DETE!” (VIDEO) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Žana UDARA JELENU MARINKOVIĆ! Jezive scene u uživo programu, dokle više?!

DONALD TRAMP: AMERIČKI USTAV TREBA UKINUTI

Objavio: RHT
04/12/2022 3:25 PM

Bivši američki predsednik Donald Tramp pozvao je na ukidanje američkog Ustava kako bi se preokrenuli rezultati predsedničkih izbora 2020. i tako se on vratio u Belu kuću na funkciju predsednika.

Foto: Screenshot Youtube

Ovo je, piše Si-En-En, nastavak Trampove politike negiranja izbornih rezultata i guranja opskurnih teorija zavere.

„Treba li odbaciti rezultate predsedničkih izbora 2020. i proglasiti Pravog pobednika ili održati Nove izbore? Velika prevara ovog tipa i veličine omogućava ukidanje svih pravila i regulacija, čak i onih koja se nalaze u Ustavu“, objavio je Tramp na društvenoj mrežu Trut Soušal te optužio velike tehnološke kompanije za saradnju s Demokratskom strankom.

„Osnivači Amerike nisu želeli i ne bi odobrili lažne izbore“, dodao je.

Trampova objava stiže nakon objave internih e-mailova Tvitera koji pokazuju da se u toj kompaniji raspravljalo o tome treba li ili ne na Tviteru dozvoliti objavu priče Njujork posta o materijalima nađenima na laptopu Hantera Bajdena, sina aktuelnog američkog predsednika DŽozefa Bajdena.

Portparol Bele kuće Endrju Bejts juče je rekao da Trampova objava „ide protiv duše naše nacije te da treba da naiđe na univerzalnu osudu“.

„Ne možete voleti Ameriku samo kad pobeđujete. Američki Ustav je najvažniji dokument, koji duže od 200 godina jamči slobode i vladavinu prava u našoj zemlji“, rekao je Bejts.

Ustav je ultimativni spomenik svim Amerikancima koji su dali svoje živote kako bi pobedili despote koji su zloupotrebili svoju moć i gazili fundamentalna ljudska prava“, dodao je.

Rasprava unutar Tvitera odvijala se uoči izbora 2020. kada se DŽo Bajden, otac Huntera Bajdena, kandidovao protiv tadašnjeg predsednika Trampa. Sam Tramp je prošlog meseca najavio da će se opet kandidovati za predsednika.

Iako se Tramp i dalje smatra liderom Republikanske stranke, mnogi čelni ljudi te stranke nadali su se da će Tramp odustati od negiranja izbornih rezultata nakon relativno loših rezultata stranke na nedavnim izborima.

Izvor: Danas 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner