Background adbanner
calendar

Petak 3. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DANAS JE VELIKA SUBOTA I POSLEDNJI DAN POSTA! Evo šta je STROGO ZABRANJENO – mnogi vernici ne znaju a važno je! Nemojte se ogrešiti SEKA ALEKSIĆ SE HITNO OGLASILA! Kupila crvenu farbu za jaja, a onda se dogodilo OVO “VIDEĆEMO KO ĆE DA SE ČEKA NA KRAJU” Šok oglašavanje žene Nikole Lakića nakon njegove navodne afere sa učesnicom! JEZIVO NAPADNUT MLADIĆ U NOVOM PAZARU: Grupa muškaraca ga deset puta izboli nožem ALEKSANDRA NIKOLIĆ OBELODANILA PRAVU ISTINU IZ DOMA: Evo kakva je situacija nakon što se porodila i u kakvim je odnosima sa Filipom VLADE ĐUROVIĆ POLICIJI PRIJAVIO NESTANAK SINA: Nebojši se juče IZGUBIO SVAKI TRAG – DANAS PRONAĐEN MRTAV ANELI MOLI I PREKLINJE DA SE VRATI ASMINU?! Šok raskrinkavanje iz spoljnog sveta, evo za čim najviše žali, sve objavljeno javno NIJE IZDRŽALA! NOVO OGLAŠAVANJE Dušice Jakovljević nakon OTKAZA! Voditeljka uputila brutalne reči, a svi se pitaju samo jedno: Ko je njen Juda, a kome je ona? IZUSTILA SAMO JEDNO! Prvo oglašavanje Tačkaste Mare nakon ljubavnog brodoloma sa Babićem: Nije mogla više da ćuti! MACA DISKRECIJA UHVAĆENA ISPRED ZGRADE! Hype Paparazzo je snimio kako se mazi i ljubi SA NJIM ŠTA SE DESILO MILENI KAČAVENDI?! Javnost u šoku zbog prizora, NE LIČI NA SEBE, zabrinjavajuća fotka kruži Internetom! (FOTO) STANISLAVU KROFAKU SLEDI HITNA DISKVALIFIKACIJA: Procurio zabranjeni snimak, očekuje se momentalna odluka produkcije! ULTIMATUM ZA MODRIĆA: Mora da pristane na DVA USLOVA da bi ostao u Realu “BOŽE, HVALA TI ŠTO SI ME SAČUVAO” Potresno oglašavanje Aleksandre Mladenović, otkrila detalje o svom stanju nakon udesa! Ostale još formalnosti: UEFA menja VAŽNO PRAVILO pred EURO, Piksi je pobedio! ANITA DOVELA MATORU DO NERVNOG SLOMA! Nastao potpuni SKANDAL, Tomićeva jeca na sav glas, u sve se umešao i Anđelo!

Ceca otvorila dušu! Pevačica otkrila detealje iz privatnog života, ali i o duetu sa Dinom Merlinom!

Objavio: RHT
04/08/2021 2:00 PM

O folk divi Svetlani Ceca Ražnatović tokom karijere duge 35 godina saznali smo gotovo sve, od njenih početaka, preko udaje, rađanja dece.

Svetlana Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

 Međutim, ono što pevačica nikada nije otkrila je da li i u kojoj meri obavlja kućne poslove, da li kuva, briše prašinu i kako izgleda njen život kada se kamere ugase.

– Moja mama je insistirala na tome da Lidija i ja na vreme naučimo sve što se toga tiče, ali bih ja sada lagala kada bih rekla da to i radim. Ne uživam u tome niti me to interesuje. Da se razumemo, da moram, naravno da bih to radila. Ništa od toga nije mi strano, već prosto, imam mogućnost izbora – dodaje ona.

Kako izgleda vaš život u vaša četiri zida?

– Lidija i ja, kao i naša deca, veoma smo vezani. Mi smo velika i kompaktna porodica koja živi zajedno i tako funkcionišemo već godinama. Da li je tu mama ili tetka u momentu kada neka odluka treba da se donese, nebitno je. Na isti način funkcionišu i moja deca. Kod nas je sve spontano i opušteno.

Kada su Veljko i Anastasija bili mlađi, stalno ste ih zivkali i proveravali. Da li to i danas činite?

– Apsolutno! Oni su moja deca doživotno i već su se navikli na to. Kada su bili tinejdžeri bunili su se, a sada znaju kada ja pozovem da im je bolje da se jave nego da budem uporna dok ih ne dobijem.

Svetlana Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

Publika je željna novih pesama, kada će ih biti?

– Verujte mi da sam i ja željna novih pesama, nove energije, emocije… Zaista najiskrenije čekam Marinu da se oporavi jer je ona najbitnija karika u celom tom mom timskom lancu. Postoji nekoliko melodija koje su mi se dopale, ali dok to ona ne proživi i ne dobije inspiraciju da napiše tekst, čekaćemo. Iskrena da budem, meni je najbitnije njeno zdravlje. Lako ćemo da stvaramo novu muziku i pesme, samo da mi se ona oporavi.

Da li je tačna informacija da ćete snimiti duet sa Dinom Merlinom?

– Ne, to nije istina!

Šta je tajna vašeg trajanja i ogromne posećenosti na koncertima?

– To je isključivo zahvaljujući dobrim pesmama. Ne postoji nikakva čarolija, tajna, recept… Imam veliki broj hitova, karijeru koja je stabilna i čvrsta, zbog čega moja publika dolazi na moje nastupe.

Svetlana Ceca Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

Imate veliki broj pesama. Da li vam je neka već dosadila, a morate da je pevate jer to publika traži?

– Moram priznati da jesu. Imam favorite iz svog repertoara, takođe i neke koje publika voli, ali ja svaku pevam na isti način, sa istom emocijom i energijom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner