Background adbanner
calendar

Nedelja 5. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Partizan će pobesneti! Nađ: Zvezda ima bolji tim! Dotakao se i odnosa sa Duljajem! “ZARADILA SAM MILIONE” Jelena Karleuša priznala šta sve poseduje od imovine, a evo koliko ima kuća i stanova na moru, spomenula i Melinu! POMIRILI SE TAČKASTA MARA I BRANKO BABIĆ? Uhvaćeni kako zajedno provode praznike, a evo šta ih je odalo! (FOTO) MRAK NA EKRANIMA POVODOM GODIŠNJICE MASAKRA U DUBONI I MALOM ORAŠJU: Prekinut program u znak sećanja na žrtve “PAMTIMO” OD 116 M BEZ OSLONCA U RECI, SA 7 VISEĆIH ČELIČNIH ELEMENATA: Otvoren pešački mostić na Savskom šetalištu! (VIDEO) ANA ĆURČIĆ BIJE KAO TAJSON! Hype Paparazzo je snimio u treningu! Hejteri kažu “Njanjava”, a kad vide ovo, DVA PUTA će razmisliti “SITUACIJA JE OČAJNA JAKO DUGO” Karleuša otkrila detalje iz braka sa Duškom: “Ne čini ništa da budem srećna” “SA MNOM NEĆE MOĆI DA SE ČUJE DOK JE ŽIVA” Aneli želi da se vrati Asminu, a on joj sada brutalno odgovorio: “Tvoji su mi pakovali robiju” “OGREŠILA SAM SE O RODITELJE” Višnja Petrović grcala u suzama: “MAJKA NAS JE ŠTEDELA SVEGA” JEZIVA SCENA U BUBLICI: Grom potpuno zapalio kuću, vatra guta sve pred sobom UMRLA POZNATA SRPSKA SPISATELJICA: Preminula u 75. godini Oglasio se Vučić i poslao srdačnu poruku srpskom narodu: Dobio poseban poklon uoči Vaskrsa! (VIDEO) SVI U ŠOKU ZBOG ŽENE MILOŠA BIKOVIĆA: Objavila fotku pet meseci nakon porođaja, da li je moguće da ovako izgleda?! Predsednik Vučić čestitao Vaskrs patrijarhu Porfiriju, sveštenstvu i svim pravoslavnim vernicima! STIGLO HITNO UPOZORENJE IZRAELSKOJ PREDSTAVNICI: Ne sme da napusti hotelsku sobu, zahteva se i da joj se zabrani takmičenje! ŠOK! “SMARAO ME JE!” Dečko Dare Bubamare slao poruke starleti! “Toni i ja se poznajemo dugo!” (VIDEO)

PUCNJAVA U TRŽNOM CENTRU!

Objavio: RHT
02/12/2022 7:11 AM

Mlađi muškarac ranjen je večeras u pucnjavi koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u tržnom centru u Obrenovićevoj ulici u Nišu

Izvor: Screenshot Youtube

Prema prvim informacijama, do vatrenog obračuna došlo je malo pre ponoći kada je za sada neidentifikovani mladić upucao drugog u nogu.

Do pucnjave je došlo u podrumu tržnog centra koji je zatvoren. Nije jasno šta su njih dvojica radila u podrumu. Pucnjavu su čuli stanari jer tu postoji i stambeni deo pa su alarmirali policiju i Hitnu pomoć – navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Devojka koju smo zatekli u blizini kazala je da je videla medicinsku ekipu kako jednog mladića stavlja na nosila ali da nije znala da je upucan.

– Baš sam se pitala šta se dešava jer sam videla veći broj policajaca. Nisam znala da je dečko ranjen ali sam čula kako neko govori da ne može da hoda. Baš sam se uznemirila sada kad čujem da je bila pucnjava. Pa tu žive ljudi, ima i dece, kako je to moglo tu da se desi – čudila se ova Nišlijka.

Povređenog momka Hitna pomoć je transportovana u niški Univerzitetski klinički centar. Policija je na terenu, utvrđuju se sve okolnosti ovog događaja. Prema prvim informacijama, napadač je u bekstvu.

Izvor: Informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner