Background adbanner
calendar

Sreda 8. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVA ZAJEDNIČKA SLIKA MC STOJANA i Zorane! Sve puca od ljubavi! (FOTO) Teya Dora i “Ramonda” zaludele region! TAKI KIPTI OD BESA! Više ne podržava ćerkin izbor partnera! A tek kako je nazvao Krofaka PREMINUO NARODNI PEVAČ! Poznato vreme i mesto SAHRANE! Vučić se obraća javnosti posle sastanka sa Sijem: “Kina i Srbija prelaze sa strateških odnosa na zajednicu koja govori o zajedničkoj budućnosti dveju zemalja” (VIDEO/UŽIVO) U Srbiji danas promenljivo oblačno vreme! Očekuje vas mestimično kiša i pljuskovi sa grmljavinom MUP NA RADNOM ZADATKU: Ivica Dačić: Poseta kinesog predsednika Si Đipinga je najvažniji bezbednosni događaj u ovoj godini! AJKULA U GRČKOJ! Uhvaćena u najvećem plićaku u jednoj marini DVE GODINE BEZ VIDOJA RISTOVIĆA! Porodica održala pomen, a evo ko se nije pojavio TRESE SE IZOLACIJA OD LJUBAVI JANJUŠA I ANELI! Vrelom akcijom odlučili da proslave pomirenje KONAČNO OTKRIVENO! MC Stojan i 22 godine mlađa Zorana u ljubavi! OGROMAN BROJ SRBA IZAŠAO DA POZDRAVI KINESKOG PREDSEDNIKA: Vučić dočekao Si Đipinga, GRMELI TOPOVI ISPRED PALATE SRBIJE (VIDEO) 20 GODINA ZABRANE: Ričard Gir pune dve decenije nije smeo da dođe na dodelu Oskara, a OVO je razlog Dnevni horoskop za 8. maj 2024! Za neke se sprema specijalno iznenađenje JUNAJTED DOBIJA NOVOG MENADŽERA! Nakon pomirenja ANELI I JANJUŠA, oglasila se Sita! Pa oštro poručila samo jedno

RADA MANOJLOVIĆ NE ŽELI DA BUDE “ZLA SESTRA” ne želi da ćuti o odnosu s polubratom – ponovo se oglasila

Objavio: RHT
01/12/2022 7:00 PM

O odnosu Rade Manojlović i njenog polubrata Nenada Manjlović poslednjih dana se uveliko piše, a dok pevač iznosi jednu stranu priče, ona tvrdi da to nije istina.

Foto: Screenshot Instagram

Nakon što je brat Rade Manojlović izjavio da nikada nije želela da snimi duet s njim, pevačica je iznela svoju verziju priče, a ovim povodom se ponovo oglasila navodeći da joj smeta što je okarakterisana kao “zla sestra” i tvrdi da to nije istina.

Nenad Manojlović je Radin brat po ocu s kojim navodno nema blizak odnos, a postao je poznat kroz učešće u Zvezdama Granda. Umesto sa sestrom, snimio je duet sa Aleksandrom Mladenović, a na Instagramu često objavljuje fotografije uz hvalospeve sa svim pevačima, osim sa Radom. Ona se nedavno potrudila da objasni da nije sve onako kao što je rekao i da je želela da snime duet, a sada se ponovo dotakla te teme.

Foto: ATA Images

“Stvarno mi je muka više od ove tendeciozne priče koja se konstatno ponavlja i u kojoj ja ispadam ‘zla sestra’, bukvalno svi znaju da to nije istina. Daće Bog, pa ćemo Nenad i ja, ako treba, dati zajednički intervju, pa da vidite da to veze nema sa životom. Žao mi je mene zbog naroda koji veruje”,  napisala je Rada na društvenim mrežama s namerom da pojasni šta se to događa između nje i Nenada. 

S druge strane, Nenad Manojlović je u skladnom braku s Jelenom Manojlović i imaju divnu porodicu, ali Rada njihove zajedničke fotografije ne lajkuje i ne komentariše, što je javnost navelo na sumnje da nisu u dobrim odnosima. 

Ovako izgleda Nenad:

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner