Background adbanner
calendar

Subota 4. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA KARLEUŠA OBRISALA INSTAGRAM?! Šok potez pevačice nakon celokupne situacije “IDEM DA SE….” Stravično obraćanje Dunje Ilić na VELIKI PETAK, javnost hitno reagovala, svi se pitaju šta joj se dešava?! DARKO LAZIĆ ŠOKIRAO: “Kod nas je uvek fer igra” Pevač sve priznao “TREBA DA SE PONAŠAMO KAO DA NAM NI DO ČEGA NIJE STALO” Dr Zorica Tomić objasnila čemu služi “KULIRANJE” i kako danas opstati! ZA ŽENE VAŽI STROGO PRAVILO! Ovako se treba pravilno pričestiti, sveštenik ovo izgovara DARA BUBAMARA DOBIJA KRITIKE ZBOG ĐUBRETA: “Sin me kritikuje da imam kese od peciva, flašice od sokova” HITNO SAOPŠTENJE CRVENE ZVEZDE ZBOG NIKOLE TOPIĆA PREKINUT PROGRAM, OSTAĆE BEZ PARA! POLOMLJEN PRST!? Haos, krivična prijava i kazna! Kulićka divlja, ovako nešto do sada nije viđeno EKSKLUZIVNO U “D-CAST-U” DIREKTORKA ZA SOCIJALNI RAD: Progovorila i o “slučaju Ane Mihaljice”: “Predstavljena sam kao teški zlikovac” STANIJA HITNO NAPUSTILA AMERIKU! Starleta spakovala kofere, pa dojurila, a ovo je povod! (FOTO) OTVOREN GROB ISUSA HRISTA! Kada su podigli ploču, zanemeli, desilo se čudo! PRAVO LICE STANISLAVA! Pokazao mračnu stranu, ne misli o posledicama! Ne bira reči, preti, vređa! Ukućani zabezeknuti KAĆA I GOBELJA PROŠIRUJU PORODICU!? Pevačica želi da rodi fudbaleru što više dece, a evo na kom broju planira da se zaustavi! MILJKOVIĆI!? LUNA I MARKO SVE ŠOKIRALI! Niko nije očekivao ovako nešto! SVI POGLEDI UPRTI U NJIH (FOTO) VUČIĆ I VUČEVIĆ POLOŽILI CVEĆE U SELIMA MALO ORAŠJE I DUBONA: Obećavam da država neće dozvoliti zločin bez kazne… (FOTO) “SVE MOJE VEZE SU BILE BOŽE SAČUVAJ!” Mensur osuo paljbu po BIVŠIM DEVOJKAMA “Nije ok prevariti, izdati! GROZNO mi je što je jedna takva POBEDILA!”

SEKA ALEKSIĆ ŠOKIRALA: OTKRILA DETALJE SKANDALA

Objavio: RHT
29/11/2022 9:00 PM

U 2023. neću ući u crvenom vešu. Ja sam tradicionalna, to kod mene na pali. Pre ću biti u vunenim čarapama (smeh). Sa mnom će biti suprug Veljko, kao i uvek. Sinovi neće, oni su još mali pa će spavati.

Foto: Printscreen Instagram

Šta si sebi zacrtala da ćeš da ostvariš sledeće godine?

– Trenutno sam preokupirana pesmama za novi album “Disko Seka”, koji će obeležiti sledeću godinu. Poslovne preokupacije tiču se isključivo toga, a volela bih da se desi i solistički koncert.

Da li ti je teško da se posvetiš kućnim poslovima i kuvanju pored svih drugih obaveza?

Ja sam se već dogovorila kod kuće da spremam pasulj na vodi, jer je počeo post. Danas sam ga potopila, a sutra ću da ga kuvam. Tako da ova gospođa u lateksu sprema kasnije pasulj.

Da li si nekad dobila neke stvari na šarm?

– Veoma često. Ali to su, tipa, greške u saobraćaju. Preko reda nikad nisam volela da idem. Kad odem u poštu, čekam. Sramota me je, pa čak i kad me prepoznaju i hoće da me puste, ja ih pitam: “A što? Nemojte, molim vas. Meni je dosadno, a kući imam obaveza.” Jednostavno, glupo se osećam. Simpatični su mi ljudi koji hoće da me puste, jer znam da to rade oni koji vole mene i moju muziku.

Da li ti i policija progleda kroz prste?

– Otkad sam uhapšena pre nekoliko godina zbog brze vožnje, od tada vozim normalno. Nisam bila u zatvoru, nego u pritvoru. Sedela sam na klupi i čekala da dođe sudija. Bili su prijatni svi tamo. Sećam se da je tada išla vest da sam uhapšena, jer me je presretač uhvatio na auto-putu Beograd – Novi Sad pri brzini od 203 kilometra na sat. Sećam se da sam pomislila: “Vozila sam i više, ali me niste slikali!” Od tada sam toliko uplašena od policije da vozim po propisima. Vežem se u kolima, savestan sam vozač. Da me sad vidite, ne biste me prepoznali. Ja sam tada bila navedena da vozim brzo jer su iza mene bila dvojica muškaraca koji su dodavali gas. Bila sam u fazonu da oni hoće da se trkamo, međutim – stop i policija.

Veljko deluje kao povučena osoba. Da li je to stvarno tako ili je pasivno agresivan?

– Moj muž samo fizički deluje grubo i oštro. On je veoma pitom čovek, pun ljubavi. Što sve više ulazi u veru, sve je pitomiji i postaje bolji, drugačiji i dostupniji. To je odbrambeni sistem jednog muškarca Balkanca. Možda ima ljubavi i više od mene. Ne svađamo se uopšte, sve moje promene prihvata i presrećan je zbog moje promene i zbog toga što sam smršala.

Da li uz novi album možemo opet da očekujemo tvoj rijaliti?

– Ne. Nudili su mi, ali ja sam to davno prevazišla. Nemam ni vremena za to. Napraviću rijaliti na mom Instagram nalogu i to će i biti.

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner