Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NINA KOVAČEVIĆ PUŠTENA IZ PRITVORA?Producentkinja televizije Pink koja je udarila devojčicu na pešačkom prelazu u alkoholisanom stanju, dobila BLAŽU MERU? TERZA ZGROZIO JAVNOST IZJAVOM NAKON ŠTO JE SAZNAO DA JE OSTAVLJEN! Njegove sramne reči će se pamtiti! Trudna Milica mu ovo nikada neće oprostiti! SKUPŠTINA SRBIJE USVOJILA REBALANS BUDŽETA! Poznato koliko novca ide u zdravstvo, porodice i prosvetu LUNA ĐOGANI PROGOVORILA O TRUDNOĆI! Veliko slavlje bračnog para ostavilo sve bez daha! (FOTO) Slavlje u domu Lune i Marka – Hype TV na proslavi PRVOG ROĐENDANA male Lane SKANDALČINA! Glava Džastina Bibera između nogu zvezde NFL-a! Procurio eksplicitni video ANABELA ODREŠILA KESU! Evo šta je baka poklonila Luninoj naslednici! Pevačica progovorila i o Gagiju! “NISMO IH VIDELI MESECIMA ZAJEDNO, DOLAZI PO DECU” Novi šokantni detalji o Milanu Kaliniću u jeku razvoda, sve se saznalo! 50 CENT RASKRINKAVA DIDIJA! Objavio skandaloznu fotku i uputio šok poruku, SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! CITY HYPE! Marija Mikić o INCIDENTU na koncertu Tee Tairović! Haris proslavio rođendan! Slađa Alegro o svom mužu! (VIDEO) HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK, 01. OKTOBAR! Ekskluzivno emisija (NE) DOKAZANI – NE PROPUSTITE! ISPLIVALE SKANDALOZNE FOTKE SA ŽURKE BLUDA I NEMORALA! Paf Dedi okupio elitu Holivuda, pa im “poslužio” golu ženu na tanjiru! ŠOK! (FOTO) ISPLIVALE FOTKE MARIJE KULIĆ! Usijale se društvene mreže! ŠOK! (FOTO) JANJUŠ POKAZAO NOVU DEVOJKU? Hitno se oglasio i saopštio svima, podelio i njene vrele fotke! TUGA DO NEBA! UMRO legendarni Dikembe Mutombo DUPLO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Čestitke stižu sa svih strana! Miljković ovakav poklon nije mogao ni da sanja! (FOTO)

SVE JE PRIZNALA: Jovana Jeremić priznala da joj se udvara reprezentativac!

Objavio: RHT
21/11/2022 10:00 AM

Voditeljka prokomentarisala glasine o fudbaleru

FOTO: youtube

Poznata voditeljka Jovana Jeremić priznala je da joj se udvara fudbaler, ali je naglasila da je i dalje slobodna devojka tako da će misteriozni sportista imati prilike da se i dalje trudi da je osvoji.

Jeremićeva je istakla da je do skoro fudbal nije zanimao, ali da je zbog posla bila primorana da se zainteresuje za njega.

– Neko sam ko se ne razume u fudbal, ali sam po snimanju reklame sa Batistutom morala da se zainteresujem. Mislim da se sve stvari u životu dešavaju sa nekim razlogom i da je sada pravi momenat da i ja malo više izveštavam o fudbalu. Kada su izveštavale novinarke koje nemaju veze sa fudbalom da bi se dobro udale, zašto ne bih i ja koja imam sve predispozicije da u izveštavanju budem apsolutno najbola? (smeh) – kaže ona.

Foto: Printscreen

Jovana je priznala da je istina da se reprezentativac čije ime ne želi da otkrije interesuje za nju.

– Ne mogu ništa da ti otkrijem, ali tačna je informacija. Još uvek ne bih pričala o tome. Trenutno sam sama, izašla sam iz emotivne veze, moj bivši muš i ja smo stvarno veliki prijatelji, a u budučnosti ću tri puta da merim, jednom da sečem. Znate da sam ja ozbiljna žena i da su sve moje veze bile ozbiljne. Ako uđem u vezu sa fudbalerom, to mora biti ozbiljno. Jedino, ja volim starije, a ovo su mlađi (smeh) – rekla je Jovana.

Jovana je kroz šalu rekla da nema nameru da ide u Katar i bodri reprezentaciju:

Ako odem dekoncentrisaću reprezentaciju (smeh), napraviću haos, tako da ostajem u Beogradu i podržavam ih odavde.

Foto: Printscreen/ Kurir TV

Jovana je, takođe, istakla da priželjuje još jedno dete.

– Volela bih da se ostvarim opet kao majka, ali ne sada, kroz par godina. Ja sam žena koja sada gradi karijeru i želi neke materijalne stvari da obezbedi, rekla je ona za Blic.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner