Background adbanner
calendar

Nedelja 2. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VESNA I ĐOLE ĐOGANI SE SVAĐAJU NA ULICI!? Karambol na snimanju spota? HYPE PAPARAZZO PREDSEDNIK SRBIJE OBAVIO GRAĐANSKU DUŽNOST! Vučić glasao na biračkom mestu na Novom Beogradu! IZBORI U NOVOM SADU! Do 14 sati glasalo je 30,3% birača, veća izlaznost nego u Beogradu i Nišu! EVO U KAKVIM KOMBINACIJAMA SU NAŠE POLITIČARKE DOŠLE NA GLASANJE: Skockane od glave do pete ispunile građansku dužnost u ranim jutarnjim časovima LOKALNI IZBORI 2024! URAĐEN NOVI PRESEK IZLAZNOSTI DO 14 ČASOVA: Evo koji grad PREDNJAČI po broju građana koji su ispunili građansku dužnost IZBORI U BEOGRADU! Do 14 sati u prestonici glasalo 26,7 odsto birača! OVO JE NEOPHODNO DA ZNATE: Evo šta treba da ponesete sa sobom prilikom obavljanja svoje građanske dužnosti LOKALNI IZBORI 2024 – Stigao novi presek izlaznosti! Ovaj grad PREDNJAČI po broju građana koji su izašli na izbore! MUP IZDAO HITNO UPOZORENJE zbog opasnog nevremena: Očekuju se bujične POPLAVE, krupni grad i UDARI GROMA! “Građani, BUDITE OPREZNI!” “Ne smeta mi što je Mc Stojan mnogo stariji od mene!” Ekskluzivno! Zorana nikad iskrenija! (VIDEO) “Na desetoricu bih SKOČILA zbog Duška!” Karleuša prvi put progovorila o RAZVODU sa Tošićem! Aleks ostavila Cara i Leonu kod kuće, pa otišla u PROVOD?! Evo ko joj pravi društvo! Jelena i Duško ZABLISTALI na glasanju! Nakon SKANDALA sa Severinom, njihova pojava ODUZIMA DAH! “Slađa Alegro me NE ZANIMA!” Ekskluzivno! Andreana Čekić OPLELA po koleginicama! (VIDEO) “ODVRATNO!” Janjuš OVIM postupkom ZGROZIO naciju! Gledaoci u šoku, šta mu je ovo trebalo?! RASKRINKANA Đedovićeva TAJNA rijaliti ljubav?! Ova ukućanka je sve PROVALILA, Marko se džabe PRAVDA?!

NATO: Raketa što je u Poljskoj ubila dvoje ljudi je UKRAJINSKA, ali krivi su RUSI!

Objavio: RHT
16/11/2022 1:39 PM

Generalni sekretar NATO-a: Incident u Poljskoj se, prema preliminarnim podacima, dogodio zbog dolaska ukrajinskih raketa PVO.

Foto: Screenshot Youtube

Stoltenberg je na konferenciju za medije nakon jučerašnje eksplozije projektila u Poljskoj rekao da se radi o nesrećnom slučaju ali da je na kraju odgovorna Rusija.

Istraga je u toku, ali preliminarna analiza „sugeriše da je incident verovatno izazvala ukrajinska raketa protivvazdušne odbrane ispaljena u cilju odbrane ukrajinske teritorije od ruskih napada krstarećim raketama“, rekao je Stoltenberg.

– Da budem jasan, ovo nije krivica Ukrajine. Rusija snosi krajnju odgovornost jer nastavlja svoj ilegalni rat protiv Ukrajine.

Poljski premijer Moravjecki rekao je da nakon incidenta sa projektilom nema potrebe da se primenjuje član 4 NATO ugovora (o akcijama u slučaju pretnje članici Alijanse).

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner