Background adbanner
calendar

Ponedeljak 13. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PEVAČICA NAPADNUTA, PA NAPRAVILA HAOS! Potukla se na sred ulice kako bi sačuvala pasoš i dokumenta ON IM JE NAJVEĆI TRN U OKU! Novi napad islamističke Slobodne Bosne: “SAMO DA OPOZICIJA SMENI VUČIĆA I BIĆE NAM LAKŠE” PEVAČ STIGAO U URGENTNI CENTAR?! Evo šta se tačno dešava i sa kim je… Vremenska prognoza za 13. maj! Postepeno razvedravanje, vetar, a u toku noći kiša! SPREMA OSVETU?! Sita ljuta i besna na Asmina, pa mu poručila da će sve izneti o njemu o čemu je do sada ćutala NAPADNUT POZNATI GLUMAC! Hitno prevezen na kliniku sa teškim povredama oka DRAMA I HAOS SE NASTAVLJA! Janjuš i Aneli ponovo ratuju! Ahmićeva kuka na sav glas “Smradu jedan, obrukao si me jer si ljubomoran na Asmina” “PROĆI ĆEŠ KAO HARIS, UZEĆE TI PARE I ŠUTNUTI!” Skandal nakon snimka MC Stojana i Zorane Sikter: Fanovi osuli drvlje i kamenje po njima MAJA MARINKOVIĆ JECA NA SAV GLAS! Ne može da se smiri i dođe sebi, Stanislav zanemeo od šoka! “ŠVAJCARSKOJ JE NAMEŠTENA POBEDA, SVE SE ZNALO UNAPRED!” Objavljena šok fotka, nižu se skandali i nakon završetka Evrovizije IRINA BOROVIĆ PRIJAVILA MUŽA ZA NASILJE U PORODICI: Ćerka poznatog advokata hitno pozvala policiju! CECA NE OTVARA VRATA ANASTASIJI I LIDIJI? Uhvaćene nasred ulice kako neprestano zvone “NAŠI TAKMIČARI ĆE MORATI OVDE VREDNO DA RADE” Voditelj Stefan Usiljanin otkrio šta sve čeka učesnike rijalitija “IMANJE” (VIDEO) “ČINILA SAM IM DOBRO” Sandra Afrika priznala da li ju je prebila Marta Savić, pa otkrila koliko novca joj je davao Mile Kitić! ANITU OTAC NJENOG DETETA TUŽIO ZBOG MATORE: Može da izgubi STARATELJSTVO, njena majka van sebe, ovo su svi šokantni detalji DRAME ŠOK! SRPSKA PREDSTAVNICA JEDVA PROŠLA U FINALE EVROVIZIJE: Objavljeni rezultati iz polufinala, šokantno koliko poena je dobila

JEZIVO: Devojka došla u kinesku prodavnicu da zameni robu, a dobila batine?! (VIDEO, FOTO)

Objavio: RHT
16/11/2022 9:13 AM

Devojka je došla da zameni neko milje za sto u vrednosti od 300 dinara i pritom kupila za 3.000 neke sitnice, tu kod njih.

Foto: Screenshot Instagram

Na Instagram stranici serbialive_beograd objavljen je video snimak iz jedne prodavnice u Srbiji. Kako se vidi na snimku jedna devojka je napadnuta, a u opisu snimka piše da su je prebila trojica Kineza koji rade u prodavnici jer je htela da zameni oštećeni artikal.

Devojka je došla da zameni neko milje za sto u vrednosti od 300din i pritom kupila tada za 3.000 dinara neke sitnice tu kod njih. Kada je došla na kasu i završila sa kupovinom pokušala je da zameni proizvod na šta su oni bili neljubazni i opsovali je sa pi*ka materina i ona je bacila njima na kasu to milje, krenula ka izlazu i rekla im uzecć vam jednu jelkicu za auto koja je 100din kao zamenu za ovo milje, na šta je ovaj izleteo iz kase krenuo da je gura i dalju scenu ste videli na videu. Pritom u toku one tuče ako tako mozemo da nazovemo devojci je uzeta kesa i razbacane sve te stvari koje je tada kupila.”

Takođe navedeno je da je devojka prilikom tuče teže povređena, da joj je stavljena kragna u Urgentnom centru i da su joj polomljeni zubi. Pogledajte snimak:

Izvor: Mondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner