Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA JOVANOVIĆ KAŽNJENA SA 20.000 EVRA! Skandalozno agresivno ponašanje pred kamerama, tuča šokirala sve! NINA KOVAČEVIĆ PUŠTENA IZ PRITVORA?Producentkinja televizije Pink koja je udarila devojčicu na pešačkom prelazu u alkoholisanom stanju, dobila BLAŽU MERU? TERZA ZGROZIO JAVNOST IZJAVOM NAKON ŠTO JE SAZNAO DA JE OSTAVLJEN! Njegove sramne reči će se pamtiti! Trudna Milica mu ovo nikada neće oprostiti! SKUPŠTINA SRBIJE USVOJILA REBALANS BUDŽETA! Poznato koliko novca ide u zdravstvo, porodice i prosvetu LUNA ĐOGANI PROGOVORILA O TRUDNOĆI! Veliko slavlje bračnog para ostavilo sve bez daha! (FOTO) Slavlje u domu Lune i Marka – Hype TV na proslavi PRVOG ROĐENDANA male Lane SKANDALČINA! Glava Džastina Bibera između nogu zvezde NFL-a! Procurio eksplicitni video ANABELA ODREŠILA KESU! Evo šta je baka poklonila Luninoj naslednici! Pevačica progovorila i o Gagiju! “NISMO IH VIDELI MESECIMA ZAJEDNO, DOLAZI PO DECU” Novi šokantni detalji o Milanu Kaliniću u jeku razvoda, sve se saznalo! 50 CENT RASKRINKAVA DIDIJA! Objavio skandaloznu fotku i uputio šok poruku, SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! CITY HYPE! Marija Mikić o INCIDENTU na koncertu Tee Tairović! Haris proslavio rođendan! Slađa Alegro o svom mužu! (VIDEO) HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK, 01. OKTOBAR! Ekskluzivno emisija (NE) DOKAZANI – NE PROPUSTITE! ISPLIVALE SKANDALOZNE FOTKE SA ŽURKE BLUDA I NEMORALA! Paf Dedi okupio elitu Holivuda, pa im “poslužio” golu ženu na tanjiru! ŠOK! (FOTO) ISPLIVALE FOTKE MARIJE KULIĆ! Usijale se društvene mreže! ŠOK! (FOTO) JANJUŠ POKAZAO NOVU DEVOJKU? Hitno se oglasio i saopštio svima, podelio i njene vrele fotke! TUGA DO NEBA! UMRO legendarni Dikembe Mutombo

OTKRIVENI SVI DETALJI: Jovana Jeremić odlučila da uveća grudi!

Objavio: RHT
13/11/2022 1:30 PM

Da sve mora da uradi na svoj način dokazala je kada je nedavno odlučila da uveća grudi, ali ne uz pomoć silikona

Foto: Printscreen

Popularna voditeljka Jutarnjeg pograma TV Pink Jovana Jeremić početkom sledeće godine podvrgnuće se tretmanu lipofilinga, a za uvećavanje grudi planira da iskoristi višak masti iz zadnjice.

 Iako Jovana obožava svoje telo i ima samopouzdanje za deset osoba, više od godinu dana razmatra uvećanje grudi. Naporni treninzi i pravilna ishrana učinili su da uveća mišićnu masu koja je otišla u zadnjicu i noge, ali ne i u grudi. Istražila je sve moguće opcije, razgovarala sa doktorima i odabrala jedinu operativnu tehniku koja se ne kosi sa njenim stavovima – priča izvor i otkriva da će Jeremićeva iskoristiti masno tkivo iz zadnjice kako bi svoje grudi uvećala za broj.

Foto: Instagram

 Lipofiling ili povećanje grudi sopstvenim masnim tkivom izvodi se na sličan način kao i antiejdž tretmani. Jedina razlika je u količini masti koja će biti iskorišćena. Donorske regije, odnosno delovi tela s kojih se mast može uzeti su bokovi, stomak, butine, ruke. Jovana jedino na zadnjici ima višak masnog tkiva, pa će upravo to biti regija sa koje će hirurg prebaciti masti. Iako je sitne građe, može da se pohvali pozamašnom guzom, pa joj prebacivanje tkiva iz guze u grudi ne predstavlja nikakav problem – navodi izvor, i otkriva da je voditeljka prošla prve analize i da je idealan kandidat za ovu operativnu tehniku, ali i da će proceduru morati da ponovi još dva puta.

Foto: HYPETV

– Ta tehnika je najbezbednija, ali nije za svakoga. Prve analize pokazale su da je Jovana idealan pacijent zbog obilja zdravog masnog tkiva koje ima. Ipak, jednim lipofilingom grudi se uvećavaju za 250 do 350 mililtara tkiva i oko 30 odsto masti dok silikonski implant uveća grudi za dva broja bez potrebe da se operacija ponavlja. Iz tog razloga će Jovana morati da prođe ovaj proces čak tri puta. Ni to joj nije problem, budući da joj je jedino važno da njene grudi izgledaju prirodno i da u sebe ne stavlja ništa što je veštačko ili rizično po njeno zdravlje – kaže izvor na kraju i dodaje da je voditeljka operaciju zakazala za početak iduće godine, piše Alo!.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner