Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

JELENA ĐOKOVIĆ REAGOVALA NA PROZIVKE O NOLETOVOM “DOPINGOVANJU”: UĆUTITE MALO!

Objavio: RHT
08/11/2022 4:30 PM

Prethodnih dana teniska javnost se bavila pićem koje je Novak Đoković konzumirao tokom mastersa u Parizu.

printscreen/instagram

Svet je obišao snimak iz dvorane „Bersi“ na kojem se vidi kako je fizioterapeut Ulises Badio u jednoj pauzi smućkao neki napitak, a onda flašicu dao devojčici koja je skupljala loptice da odnese srpskom teniseru.

Ništa nije moglo da prođe bez Bena Rotenberga, novinara koji prati teniska dešavanja u svetu, koji je snimak podelio i upitao “šta to radi Đokovićev tim”? Amerikanac je pozvao svoje kolege da pitaju Novaka na konferenciji za medije o čemu je reč.

Sam Đoković je ranije govorio o tome, tokom prethodnih turnira, na šta je podsetila i njegova supruga Jelena.

Sve je na Novaku. On im dozvoljava da stvaraju ove nepotrebne kontroverze. Zašto se jednostavno ne bi osvrnuo na to kada su ga prethodni put pitali o tome? Umesto toga nazvao ga je magičnim napitkom. Unajmite PR agenciju, preklinjem vas – stigao je komentar Jeleni.

Spremna je bila Novakova supruga, pa je brzo odgovorila:

– Govoriće kada bude spreman za to. Cela ova besmislica o teranju ljudi da pričaju o nečemu za šta nisu spremni jer su DRUGI nestrpljivi je apsurdna. Sedite malo u tišini. Pazite više na sebe. Nije sve što vidite kontroverzno. Moglo bi biti privatno. Da li je to dozvoljeno?

Podsećamo, govoreći o „magičnom napitku“, Novak je prethodno rekao novinarima da će uskoro otkriti sve, jer je reč o liniji suplemenata i sportskih pića na kojima radi.

Izvor: Sportal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner