Background adbanner
calendar

Nedelja 28. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZOLA SLAO MILJANI TAJNO PISMO! Marija Kulić ga pronašla u svom domu, hitno se oglasila i objavila javno, evo šta je sve pisao DUŠICA PLJUVALA PO ČELNICIMA TELEVIZIJE, A SADA MOLI ZA OPROŠTAJ? Da li je ovo zaista ista osoba koja je očajnički vapila za promenom?! Misli da je pas?! DŽORDŽI: Volim da posećujem nudističke plaže! Osećam se slobodno. HYPETV PROGRAM ZA PONEDELJAK 29. APRIL! Premijerno “D-Cast” i velika ispovest poznatog repera! HYPE JEZIČARA OTKRIVA: Naša popularna mlada pevačica u halterima i podvezicama ANIMIRALA SVOG SVEKRA, dok ga je mladi frajer OR*LNO ZADOVOLJAVAO! Njegova žena koja je MEGAPOZNATA ZVEZDA saznala za sve! MEGASKANDAL! “Na p*rno snimku NIJE Sita nego…” Asmin Durdžić EKSKLUZIVNO za Hype otkriva pravu ISTINU, koja će vas ŠOKIRATI! Sve je bila LAŽ! Novak Đoković stigao u Urgentni centar: Došao da bude uz oca Srđana “PRETERALA SAM, SVE MI SE SKUPILO” Otkriveno pravo stanje voditeljke nakon što se srušila u teretani i onesvestila! ŠA RASKINUO SA MIONOM! Jovanovićeva se vratila bivšem, pozirali zagrljeni i svima stavili do znanja da se vole i dalje! SKANDALOZNE SCENE DŽORDŽI: Želim duet sa Sanjom Vučić, sve bi pucalo od energije! (VIDEO) POZLILO POZNATOJ VODITELJKI! Onesvestila se i srušila u teretani, hitno joj ukazana pomoć, evo u kakvom je stanju! PROCURILA ŠOK FOTKA TONIJA BIJELIĆA IZ NOĆNOG PROVODA: U jeku skandala oko razvoda, biznismen ne prestaje da izlazi i da se provodi JELENA KARLEUŠA VAN SEBE! Hitno se oglasila važnom porukom i uputila svima IZVINJENJE: Ne može da veruje šta se desilo, ŠOK! MENSUR STIGAO NA HYPE! Dejan vozi OVU MAŠINU, a evo sa kim smo uhvatili Teodoru Džehverović u KOLIMA! Novi HYPE PAPARAZZO ŠA BRUTALNO NAPAO VODITELJA! Skandalozan okršaj u programu uživo, očekuje se hitna njegova diskvalifikacija, doživeo nervni slom! SRĐAN ĐOKOVIĆ HITNO PRIMLJEN U URGENTNI CENTAR: Evo u kakvom je stanju Novakov otac

SVI SE PITAJU ŠTA SE DESILO: Ivana Nikolić izazvala lavinu komentara, a evo i zašto! (FOTO)

Objavio: RHT
04/11/2022 2:00 PM

Ona je svojom odevnom kombinacijom izazvala reakcije mnogih

Foto: Printscreen Instagram

Ivana Nikolić se sinoć na crvenom tepihu magazina “Hello” pojavila  u jako čudnom izadnju.

Naime, pevačica je na sebi imala lateks crne pantaone, preko kojih je padao crni plašt, a grudi su joj bile prekrivene zlatnim korpama, dok je na rukama nosila crne rukavice sa zlatnim detaljima.

Foto: ATAImages

Ivana je izazvala mnogo komentara i svi su se pitali šta joj se desilo.

Podsetimo, Ivano je nedavno za domaće medije progovorila o intimi:

– Ne mislim da moj privatni život treba da bude plasiran u javnosti. Zato i jeste privatan. Nikad ne pričam o tome koji mi se momak sviđa i da li imam dečka. Povezivali su me s mnogima, ali retko šta je istina, kaže bivša uraganka.asiran u javnosti. Zato i jeste privatan. Nikad ne pričam o tome koji mi se momak sviđa i da li imam dečka. Povezivali su me s mnogima, ali retko šta je istina – rekla je Ivana .

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner