Background adbanner
calendar

Sreda 15. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PEVAČICA GRCALA U SUZAMA: Jelena Vučković se slomila „GOVORILA SAM U SEBI DA NEMAM RODITELJE“ A onda se dotakla i VATERPOLISTE! STANIJA I SANDRA AFRIKA OČI U OČI NAKON ŽESTOKE SVAĐE: Pljuštale uvrede, a sada ŠOK SUOČAVANJE UŽIVO! MATORA ĆE DOŽIVETI POMRAČENJE, NI NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Njen brat će se suočiti sa Anitinom majkom TAJNO, očekuje se HAOS DEJAN DRAGOJEVIĆ PROVOCIRA: “Naša devojka počinje 07.09.” Evo šta je još poručio! (FOTO) ANABELA BEZ ŠMINKE! Nakon skandaloznog hapšenja Marka Miljkovića, snimljena sa unukom Mijom “KO PRE DEVOJCI, NJEGOVA JE” Saša Mirković poslao jasnu poruku, Mitrović ne može da se izbori sa porazom! ASMIN DURDŽIĆ NA HYPE TELEVIZIJI! Stigao u besnoj mašini! Uhvaćen pred snimanje ekskluzivne emisije VRELO! VAGE VOLE S*KSI KOSTIME, device da su PODREĐENE, a škorpije GRUBO! Da li se pronalazite? BOJANA UPUTILA ŠOK PRETNJE ANĐELINOJ PORODICI: Uništiće ih iznošenjem mračnih i prljavih TAJNI, muk u rijalitiju! FILIP CAR DOBIO NOVU PRIJAVU! Hitno sankcionisan, a evo o čemu se zapravo radi BABA DVA UNUKA PROSLAVLJA ROĐENJE TREĆEG! Cecino skromno veselje u farmerkama i papučama u krugu porodice UHVAĆENI NA DELU?! Ekskluzivno! Supruga UDVARAČA Tamare Bojanić PREKINULA intervju?! (VIDEO) “MARKO JE OLOŠ I PIJANICA” Komšije RASKRINKALE Miljkovićevo PRAVO LICE, iznele šokantne detalje: “Samo smo čekali…” GAGI ĐOGANI VAN SEBE NAKON HAPŠENJA MARKA MILJKOVIĆA! Hype paparazzo ga je snimio ispred zgrade Lune i Marka “NE ZNAM ŠTA ĆU SA PARAMA!” Ekskluzivno! Tamara Bojanić pokazala roleks i auto od 200.000 EVRA?! (VIDEO) “KOMŠIJE JE GAĐAO JAJIMA, JA BIH IH KAMENOM!” Bivša devojka Gagija Đoganija šokirala izjavom, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO!

UŽIVO SA LUKASOVOG KONCERTA: Novosađani u transu – Aca napravio spektakl za pamćenje! (FOTO+VIDEO)

Objavio: RHT
02/11/2022 9:37 PM

Novosađani u transu – u punoj sali SPENSA Lukas napravio spektakl za pamćenje!

Foto: Screenshot Instagram

Bez zakašnjenja, tačno u 21 sat, počela je najveća i najluđa žurka na Balkanu!

Aca Lukas i njegov prateći Folk house bend otvorili su novosadski koncert na SPENS-u pesmom „By pass“, a zatim nastavili da ređaju hitove, poput „Dijabolik“, „Bele ruže“ i mnoge druge, čije tekstove Novosađani pevaju s njim uglas!

Foto: Hypetv

Ovaj miljenik publike, dobrog glasa, s neverovatnim osećajem za štimung i srcem za samo dobar stih, najveći folk pevač s ovih prostora, čiji su koncerti rasprodati unapred uveliko, oduševio je publiku u Novom Sadu, čim je kročio na binu!

SPENS je dupke pun, a dobro prepoznatljiv glas ori se i van, tako da svi oni koji nisu stigli da kupe karte, ili ih nije bilo, ostali su ispred, kako bi makar na taj način uživali u neverovatnom spektaklu, koji se dugo nije desio u Novom Sadu! Aca je potreban Novom Sadu! Jer ovakvu žurku samo on može da pruži onima koji su zaboravili da se vesele u ova sumorna vremena.

Foto: Hypetv

Podsećamo, veliki solistički koncert održaće se i sutra, 3. novembra u Štark Areni. A da bi šou bio na najvišem nivou, dovedena je najveća produkcija u ovom delu Evrope, zbog čega ne čudi zašto sa Acinog koncerta publika izlazi sa smeškom na licu, i zašto ih ne mrzi da dođu i iz Makedonije, Republike Srpske, Hrvatske…

Jedinstven, autentičan, kakav jeste, Aca neumorno peva svojoj vernoj publici, a sudeći po broju posećenosti, uspeće i da obori rekord, kada je SPENS u pitanju! U vrtlogu emocija, s upaljačima u rukama, publika apsolutno svaku pesmu zna! Od početka do kraja!

–Za ove trenutke se živi, kaže Aca i nastavlja da peva svoj veliki hit „Lešće“, kojem se naročito raduje ženski deo publike.

Foto: Hypetv

Zvučni, svetlosni efekti, Acin šarm, neverovatna boja glasa, hitovi koji traju, vrhunska produkcija i kompletan tim koji stoji iza brenda Lukas, dovoljni su razlozi da dođete sutra u Arenu, ukoliko ste propustili novosadsku žurku!

Hypetv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner