Background adbanner
calendar

Subota 1. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠA PRIMORAVAO MIONU NA INTIMNE ODNOSE, A ONDA UPUTIO ŠOK PRETNJE: Isplivali stravični detalji iz spavaće sobe, evo šta je zahtevao u krevetu! “KAD VAM UBIJEM STOLETA, MOŽETE DA GA BACITE U SAVU” Haos pred FNC “Pomolite se večeras za mene!” Obraćanje Dušana Džakića PRED MEČ sa Kroatom ŠOK! STANISLAV IZBACIO MAJU IZ REHABA, ONA NAPRAVILA NEVIĐENI HAOS: Marinkovićeva moli za pomirenje, Krofak ŠOKIRAO REAKCIJOM! SKANDALČINA! ISPLIVALI RANI RADOVI RIJALITI UČESNICE nakon gostovanja u emisiji! Druga boja kose, svi se pitaju da li je to ZAISTA ONA? (FOTO) ANA ĆURČIĆ HITNO OPERISANA! Sva u šavovima, procurila stravična fotka, prizor uznemirio sve! (FOTO) “NE VOLIM IGRARIJE U KREVETU! Marko i ja imamo s*ks samo u MISIONARSKOJ POZI!” Sanja šokirala PRIZNANJEM (VIDEO) “PROGUTALA JE TABLETU I IZGUBILA BEBU!” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Sanja Grujić MAJA JECA NA SAV GLAS! Stanislav joj zabio nož u leđa, RASKRINKAN NJEGOV PAKLENI PLAN, ona ne može da se smiri! “SVE SAM OSETILA!” Sanja otkrila DETALJE INTERVENCIJE smanjivanja usana: “Isekli su dobar deo!” Evo šta joj je bilo NAJSTRAŠNIJE “TRUDNA SAM!” ŠOK USRED EMISIJE “SHOWBLIZ”: Sanja Grujić pozvala Stefanovića i saopštila mu NOVOSTI! Svi čestitaju, a njegova REAKCIJA je ŠOK! (VIDEO) “MAJA JOŠ UVEK VOLI CARA I VOLEĆE GA ZAUVEK! Filip je MOJA najveća GREŠKA, a ona ga nikada neće preboleti!” Bivša rijaliti učesnica ŠOKIRALA (VIDEO) MAJA I STANISLAV IZLAZE IZ RIJALITIJA BEZ DINARA?! Produkcija donela definitivnu odluku i hitno je saopštila! SKANDAL! PEVAČICI ISKLJUČILI MIKROFON USRED NASTUPA: Polivala se vodom, nastao haos, ONA POBESNELA! (VIDEO) HYPETV PROGRAM ZA NEDELJU 2. JUN 2024! Ekskluzivno na Hype televiziji – Sale Tropiko i Mia Begović ASMIN U LOŠEM STANJU, NE MOŽE DA DIŠE I USTANE IZ KREVETA: Okrivio za sve Staniju, NI TABLETE MU NE POMAŽU!

JAO, KOLIKE SU: Ima prve grudi estrade, a fotkom sa odmora podigla temperaturu!

Objavio: RHT
31/10/2022 2:00 PM

Jana Torodović uživa na odmoru u Dubaiju, a njeni fanovi uživaju u fotografijama koje objavljuje.

Foto: Printscreen Instagram

Pevačica Jana Todorović, koju nazivaju prvim grudima estrade, sa suprugom i ćerkom uživa u Dubaiju i puni baterije za naredne nastupe, nakon više nego uspešne letnje sezone.

Borave u jednom od najekskluzivnijih odmarališa, u hotelu u kojem noć košta 40.000 dinara, kako su preneli mediji, a Jana redovno objavljuje fotografije, pa je poslednjom privukla možda i najveću pažnju.

Pozirala je na plaži, u crnom kupaćem kostimu, dok je uživala u nargili, a u prvom planu su njene prirodne grudi, zbog kojih nosi zavidnu titulu. Mnogima je ovom slikom ulepšala dan, pa je dobila brdo komentara: “Bombetina od žene”, “Digla si temperaturu u Dubaiju za minimum 10 stepeni, gori sve”, “Slika je dokaz da ti nema ravne, ženo”…

Jana je sa suprugom Ivanom 25 godina u braku, a venčali su se posle samo mesec dana. 

“Poštovanje, razumevanje, tolerancija, to je najbitnije, zato moj brak traje punih 25 godina, to želim i našim mladencima. On je mlađi od mene dve godine, morao je da sluša i neke negativne komentare, bilo je ljubomore i svačega. Sada smo super, sve se promenilo kada se rodila naša ćerka. Čuvam privatni život, ko želi, on to može”, izjavila je pevačica nedavno, kada je bila na svadbi koleginice Vanje Mijatović.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/mondo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner