Background adbanner
calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVI DETALJI! Evo gde je Miljana nakon što je izbačena iz rijalitija! ŠOKANTNO! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pevačica iznela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put” UDALA SE DUNJA ILIĆ?! Pevačica objavila fotke sa misterioznim muškarcem (FOTO) Prva izjava ŽANDARMA-HEROJA posle uručene plakete: Njegove reči ODJEKUJU! (FOTO) MILJANA KULIĆ DISKVALIFIKOVANA! KAZNA OD 50.000 EVRIĆA! Pismo Velikog šefa napravilo pometnju u Beloj kući PRIMIO ODLIKOVANJE od IVICE DAČIĆA! Žandarm Miloš Jevremović izašao iz bolnice sa POVEZOM NA VRATU! POŽAR U NOVOM SADU! NASTRADALI MUŠKARCI, jedan ima 19 godina! Tuga! STANISLAV O POMIRENJU SA MIONOM! Reper će poludeti, kada čuje ove detalje VUČIĆ SE OBRAĆA JAVNOSTI U 18.30 SATI! Govoriće i o napadu na sina! MARIJA KARAN U TANGAMA! Šok izdanje glumice o kome svi pričaju, pokazala telo vreteno (FOTO) U ITALIJI “VEJE SNEG” U JULU: Isplivali ŠOK SNIMCI! Da li je ovo moguće?! “NIJE ME PIPNUO MESEC DANA!” Anđelo ODBIJA S*KS sa Anitom! Drama pred kraj rijalitija! (VIDEO) PEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO:”Doživeo sam infarkt u kolima za volanom” VREMENSKA PROGNOZA ZA 8. JUL! Temperature samo rastu, kreće PAKAO! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNEO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) Horoskop za 8. jul 2024. godine: Vagama neko remeti planove, a jarčevi moraju dosta da uspore!

HYPE PAPARACO: Novak Đoković, na Novom Beogradu, u šetnji sa sinom Stefanom i psom!

Objavio: RHT
26/10/2022 10:15 PM

Svetski teniser Novak Đoković poznat je po tome da voli da prošeta beogradskim ulicama, prodavnicama i pijacama.

Foto: Screenshot Youtube

Neborjano puta, građani prestonice ali i oni koji dođu u Beograd, imali su priliku da vide Novaka da šeta ulicama grada. On je takođe pokazao da svetska slava nije uticala na njega i da je i dalje ostao isti, da je samo otišao da “porobi” svet i da se uvek rado vraća u svoj grad.

Naime, ovoga puta, naš hype paparaco, ga je uslikao dok je, opušteno i sa uživanjem, šetao na Novom Beogradu sa svojim osmogodišnjim sinom Stefanom i psom.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner